Пелени и гащички за многократна употреба 5

• 46 388
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Solley,Мата Космата   благодаря ви за отговорите.Изясниха ми се вече нещата. Simple Smile

# 316
  • Пловдив
Commelina, zwetellina, ще се опитам да ви обясняHug
Мерси, Solley. Мисля, че почна да ми се изяснява. Явно съм се заблудила, защото в българските онлайн магазини под вътрешни пелени се предлагат само т.нар. fitted. В чуждите не съм се задълбочавала, че още на български не мога да оправя термините, какво остава за английски  Blush Пък и като нямам опит в онлайн пазаруването от чужбина, по всяка вероятност ще поръчвам оттук.

ПП: да питам, как се казва на български това snappi, с което се захващат пеленките? И къде го има, в кинкалериите ли? И тези безопасни игли, които са показани в линка, по какво се различават от обикновените безопасни игли?

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 17:33 от Commelina

# 317
Безопасните игли са големи и доста здрави. Закопчалката е пластмасова и има едно специално улейче, в което влиза острата част на иглата, така че да не може да се разкопчее без усилие.
Снапи се казва снапи сигурно, това е марка, не наименование. Не знам къде се продава в България. Провери по сайтовете за пелени.

Предварително пришити някой писа по-назад, че се продават в България - на Бамбино Мио.
http://family-bg.com/prX_1641.htm
http://www.bebemarket.bg/bg/brand/Bambino-Mio-1499.html?catId=1502

Обикновени памучни парчета също има готови. Примерно тук има 3 вида: http://www.ekomama.net/producti-za-bebeta/peleni-za-mnogokratna- … ri.html?limit=all
Ако ти се удава или има кой, може да си ги ушиеш сама, сигурно ще излезе по-евтино.

# 318
на снимките са пелени от три отделни порьчки. пьрвата е от 30.11 и още две от 4.12. изпратили са ги всички заедо на 10.12 и днес са при мен. продавачьт е от чехия.
супер, мерси  Peace

# 319
  • Сливен
сега да се похваля- днес пристигнаха пелени, които бях порьчала от ибей. ето снимки. всички имат пришити парчета на `най- натовареният`  Mr. Green участьк. цветните са като хавлиени, но с по- дьлги власинки, а бялите са от различни материи.
silvi@, kolko ti izleze broykata?Gotini sa - tova tip vsi4ko v edno nali?

# 320
Момичета, аз съм съвсем начинаеща по въпроса и ви моля за малко помощ  Hug Горе-долу се ориентирах по обясненията ви от предишните страници и искам да ви питам какво ще кажете за тези пелени: http://www.matatama.com/product?key=agptYXRhdGFtYWJncg8LEgdQcm9kdWN0GNqQYAw. Притеснява ме, че парчето е пришито към гащичките и следователно всеки път трябва да се пере целия комплект (гащи и попиващо парче) и съответно човек трябва да има поне няколко броя. Или нещо бъркам?

# 321
olaya, не сьм смятала, колко излиза бройката. не знам точно какви се водят  Rolling Eyes мисля, че не са `всичко в едно`. кьм едните има непромокаеми гащички.
сьжалявам, че не мога да ти отговоря, но и аз сьм от скоро в отбора  Wink

# 322
съответно човек трябва да има поне няколко броя

Всичко-в-едно са тези. Съхнат бавно. Ако нямаш сушилня ти трябват поне 24+ броя, дори и да ако переш всеки ден. Освен това са на размери, като ги израсте детето, ще трябва да купуваш следващия размер.
Аз бих купила универсален размер пелени. 3-4 лв по-скъпи са на бройка, но с купуването им приключваш.

# 323

... кьм едните има непромокаеми гащички...
Белите ли имат нужда от непромокаеми гащички?

Аз тепърва ще поръчвам, но не мога да се ориентирам - като пише 5 pаcks mix, цената на наддаване за комплект от 5 ли е? newsm78

# 324
ами да ти кажа, според мен всички имат нужда от непромокаеми гащички. обаче от 3 комплекта, само два дойдоха с такива гащи  newsm78 бялите сьс сигурност трябва да се ползват с гащи, а тези цветните са отвьтре хавлиени, а отвьн трико.
ако може да помоля някой да преведе, цена няма да има  Hug

# 325
Ох, ясно. Значи и гащички си трябват. Знам, че не се сменят на всяко преобуване и може би затова са по-малко като бройка.
Какво искаш да се преведе?  Wink

# 326
ами това, което е под снимката  Grinning за бялите си пише, че са 5 бр. пелени +1 бр. гащички
5 pcs of diapers (sew in inserts)  + 1 pcs white PUR cover
а на цветните, не виждам да пише, че има гащички  Rolling Eyes абе и аз ей така си порьчвам, ама поне ми харесаха. даже вчера и онзи ден порьчах още 2 комплекта, но по- малки http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1304633 … ame=STRK:MEWNX:IT
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1304638 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 327
Кабив, прочетох в RRR темата, че чакаш нови пелени.  Flutter Ще кажеш ли какво поръча?

Аз не съм дала фийдбек за хибридните GroVia и gDiapers.
Първите ми харесаха много. Купих едни гащички с една многократна подложка. Ползвала съм ги вече няколко пъти и са страхотни. Ще поръчам сигурно някой път и от еднократните биоразградими подложки за проба.
gDiapers не ми вдъхнаха доверие никак и направо ги върнах. Самите гащички са от памук и ликра. На тях от вътрешна страна се закача с малки копченца едно найлоново парче и в него се слагат явно еднократните подложки. Сигурно мога да слагам обикновено тензухено парче вместо тези еднократни, но тоя найлон вътре никак не ми хареса. И не покрива добре памучните гащички, струва ми се лесно да се намокрят.

# 328
ами това, което е под снимката  Grinning за бялите си пише, че са 5 бр. пелени +1 бр. гащички
5 pcs of diapers (sew in inserts)  + 1 pcs white PUR cover
Отдолу пише, че са изработени от велур и фин био памук (доколкото ми е известно шерпа е най-чистият и висококачествен памук).
Цветните са от хавлиена тъкан и жарсе. Лесни за употреба, меки и дишащи... Пише колко броя са пелените (за което аз се чудех, защото не бях се загледала надолу) и това че са нови с етикети.
Цветните са без гащички според описанието.

# 329
 Hug благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт