Юли 2007

• 22 235
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
  • USA
Ками, честитооо! Много хубава новина! Момчетата са страхотни, ще видиш.  Laughing

# 541
  • Варна
..т.е. переш с предпране- два пъти взема прах. Мойта пералня само на 90 С пере с предпране и аз рядко го използвам само за бяло силно замърсено. PeaceИначе определено течния перилен препарат има само предимства.
"Мойте" са испанците , че са ми слабост, ама предчувствам загуба. Само дето не мога да си налея едно, че съм на антибиотик.От както е почнало това световно на всеки мач  и двамата вкъщи сме за противоположни отбори.

# 542
  • sf
И мойте са испанците  Mr. Green И ние най-често сме за различни отбори,но мъжо по принцип не обича футбол.
Ще видим днес октоподът паул дали ще иде на грила  Joy

Аз винаги пера с предпране, на 50гр. Все ми се струва инак,че няма да се изперат хубаво,ама ще взема да пробвам.

# 543
Леле какви са тия градуси,аз пера на 30 сет и на кратка програма.И още гладя на пара заради кожите.Да взема да вдигам градусите ли?И аз съм с течен персил зелен,но откак бях на кожен за децата съм пак на детски и ме е яд,нищо не изпира.
Камиии,много хубава новина,страхотно!!!!!Ще си ги нашариш,о Евичка ще е страхотна кака!Става ми носталгично като се сетя как сега пазарувах бебешки неща преди три години и се вълнувах и всеки ден някой раждаше.Пък после като ме хвана шубето.  Joy

# 544
  • София
От както се родиха децата пера с течен,първо Сано и винаги техните на 60 градуса,бялото винаги бяло.После взимах Рекс сега  и Ариел.Вики много по добре пере.Слагай в казана и пускай не се вглеждай,най много да добавиш в отделението малко течен.Явно програмата ти е с предпране и затова от двете отделения взима,но течния не се гупи по тръби и тн,а и то хигиенично.
Ники подкашля от седмица,хич не ми харесва утре сме на преглед.

# 545
  • София
ЧРД на Тедко...  bdbaloni baloni happy bd hbday birthday Tada

# 546
Мерси момичета  Hug
Ето малко морски снимки ама са във Фейсбук, утре ще кача и на друго място ;
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1055658&l=326e7541a7&id=1653914143

# 547
Привет от морето!
Честито на Тедо. Да ни е жив и здрав!
Ками, мн. се радвам за вас.
Ние днес се изтощихме от път, плаж и разходки.
Иве, излишно е да ти обяснявам колко не си права. Да се срамуваш си е направо лудост. Хората трябва да се научат да ценят будността и палавостта на децата, а не да ги пъхат непрестанно в измислени стереотипи.
Те са двама, дават си сила, подкрепят се, какво по- хубаво от това Heart Eyes Hug

# 548
  • sf
Доволна съм  Mr. Green
Горкият октопод,дали ще го изядат  hahaha

Лека нощ от мен, че сутрин се ококорвам рано-рано,ама че ирония

# 549
Добро утро!

Днес Етко има рожден ден... Стефи появява ли се насам? Сещам за нея, звънях преди време даже, ама може да си е сменила телефона... newsm78.

# 550
Стефи и Етко са добре. Бяха на море миналата седмица. Дано да се включи днес. И тук ще им пожелая много много здраве и усмивки   party023
Велина споменаха за земетресение при вас. Усети ли се?
Ели - стиснала съм палците  Peace

# 551
Честити 3 годинки на Етко, пожелавам му много здраве и щастие    bouquet
Ели, успех  Hug

# 552
  • София
Честит 3ти рожден ден на Етко!!! Много здраве и усмивки! newsm59

Ками, много хубава новина, хубаво е нашарено  Grinning

И аз вече само с течен прах пера, Вики, можеш и директно течния в двете отделения да го сипеш, не става ли?

Аз последно взех течен на капсулки (малки запечатани торбички), които се слагат в барабана и опаковката се разтваря при прането. Преди и аз перях всички дрехи на Кая заедно и на 60 гр., сега почнах да й ги деля на бели и цветни и цветните вече на 40, а понякога и белите.

Аз пък напоследък не съм доволна от това как се изпират нашите дрехи, по-специално блузи и тениски - изведнъж взеха да пожълтяват под мишниците белите и не се изпират, ако преди пране не съм ги натъркала на ръка, което почти никога не правя, а не съм сменила гела, който ползвам против изпотяване и ми е много странно как така стана.

Казвала съм и миналата година, но аз бях много доволна от храната на ОИ в Албена (бяхме в хотел Славуна, общ ресторант с Мура) - няколко супи, много и разнообразни основни и салати, много плодове. Не знам дали тази година е същото.

Боряна, не знам каква е тази твоята лентичка, ама никога не се вижда в коя седмица си бременна!  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 10:48 от ayka

# 553
  • София
Да е много здрав Етко!
Ками,чудна новина.
Галена може да са сменили някоя съставка за това.
Бяхме на вън но голям студ,направо замръзнах.

# 554
ЧРД на Етко! Много здраве и безгрижно детство му желая

Камиии,страхотна новина Grinning Евичка много е пораснала и е просто невероятна Hug

И аз пера предимно на 30, белите отделно,като най-често има и  наши и на децата дрехи. На Никола и на Валери също често им ги пера заедно,въобще това с отделното пране не го разбирам много. Понякога слагам антибактериална добавка. И аз имам проблем с деодорантите на Десо,с моите не

Как се казва бебчето на Танчето?

Днес уточних всичко за РД, ще има Спортакус парти. Само се чудя дали да му кажа предварително,че ще идва Спортакус или да е изненада

ето и от нас снимки

Общи условия

Активация на акаунт