Юли 2007

• 22 235
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • sf

Как се казва бебчето на Танчето?

Елеона.

Ще ми се да опресним малко инфото на 1ва страница- да сложим имената и на братчетата и сестричетата на нашите. Има и толкова момичета,които даже не си спомням.  Thinking

Чух слухове,че на Ботевградско шосе строят Икея и Джъмбо. Ако е вярно, банковата ми сметка няма да е щастлива хихиихих

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 12:42 от donsita

# 556
  • София
Марти,много си приличат.Каква добавка слагаш в прането?
Вики добра идея,само че кой ще са занимава,аза даже мисля да се махнат снимките.
Да,ще имате близко двата магазина.....Дидо да му мисли,може би трябва да поеме още няколоко общини Laughing

# 557
  • sf
Направо няколко града- хихихих

Аз бих се заела с инфото, само че следващата тема трябва да се пусне от общия профил, за да се заема ,когато имам време.

# 558
Марти разкошни снимки  Heart Eyes Не изглежда толкова страшно с деца на море  Laughing А твоите снимки по бански - прекрасно изглеждаш!

# 559
Марти  Hug.Изглеждате страхотно, а ти пак си си върнала фигурата за отрицателно време, поздравления   bouquet Аз бих казала за Спортакус, мисля че все още не оценяват ефекта на изненадата и по добре да е подготвен за срещата с любимият герой  Peace
Аз днес съм на работа и поприключвам, след това ще ходя да си търся сандали на ток ,че ми трябват.

# 560
и на мен ми се струва,че очакване е по-добро от изненада,май ще пишем покана и на Спортакос Simple Smile

Иве, мио фреш на бамбино мио. По принцип е за пелени,но няма пречка и за дрехи да се ползва
вече и аз не отричам, че си приличат, дори и цвета на очите са им еднакви

Ками, виж в хуманик

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 18:40 от марисса

# 561
Честит рожден ден на Етко. Да е здрав и щастлив. Много приятни емоции  newsm59
Марти, страхотни сте, както винаги  Hug Двете братчета са големи сладури, а Никола с гаджето направо ме утрепа  Laughing
Ками и на вас много ви се кефя, чудесна е Евка, а ти изглеждаш страхотно. Въобще не ти видях корема Rolling Eyes Ако ме видиш мен направо те бия, все едно съм в 5-месец  Blush

# 562
Честит празник на Етко и Стефи!   bouquet
И на нашто парти ще е Спортакус поради липса на Спайдърмен,тва е единствения супергерой който предлагат и пират,но той не проявява интерес.
Марти като ви видях снимките и ме хвана носталгията та се разрових из мойте,вашта разлика май е подобна на нашата-две години и половина.
Аз ти мернах коремчето Ками,много сте готини!
Никой не е писал да си продължа...Купих си и аз от този ариел дето е опакован на дозички и на право в барабвана,наистина изпира добре и мирише хубаво,но 1лв. дозата ми се струва солено за количеството пране което имам.

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 16:20 от I.a.n.a

# 563
  • София

ЧРД на Етко... на него здраве, на мама Стефи - много сили...

Аз пера на 30 и на 40 градуса... понякога заедно, понякога - отделно, според както дойде. Не разделям бели от цветни, само фини, памучни и плетени...

# 564
  • София
Янче, аз от кварталния магазин някакъв на дозички си купих, който беше доста по-евтин, на проктер и гембъл пак, английски, но неизвестен за мен, примерно Даз или нещо подобно. Другите наистина са скъпи.

Аз почнах да разделям белите откакто взеха да ми посивяват ризите и даже си взех первол за бяло пране, преди и аз не делях чак толкова.

Ева е страхотна!!!

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 16:52 от ayka

# 565
Купих си сандали за 21 лв  Laughing, сиви с не много висок ток и чанта дори си взех към тях .Те ми трябват за една вечер ,после едва ли ще ги обуя.
Аз пера почти само на 30 градуса дрехите, спално бельо на повече и с пара.Носят ми прах за пране от Испания и съм изключително доволна, нищо общо няма с тукащният Ариел  Rolling Eyes
Оо, Мими и мойто коремче стърчи много , на снимките го гълтах малко  Embarassed

# 566
Марти, Ками, страхотни снимки Heart Eyes
Тук времето се развали. Преди обяд бяхме на разходка до Синеморец, сега отиваме в Бургас, че Дели ще изтрещи.
Галена, тези лентички на бг мама са нещо недоизмислени. 10 седмица съм.
Честито на Етко! Да е жив и здрав! Дано Стефи се включи.

# 567
Бубе, в Созопол ли сте? Още месец и половина и ти ще знаеш какво ще е бебчето Grinning това са много хубави вълнения

Янче, да 2г и половина - пак са лъв и водолей, само че разменени  Simple Smile ще ходиш ли на Здрач3?

И на мен ми е странно защо мъжете искат синове, а жените дъщери, като по правило обратните връзки са по-силни. Моят баща никога не съм го подозирала колко много иска момче. Когато първо ми казаха, че Никола е момиче той само повтаряше "нищо не се знае до последно". След три седмици, когато ми казаха, че е момче, първо на него се обадих и той се побърка от радост, 5 минути не спираше да повтаря "благодаря ти, тате, много ме зарадва"...а иначе в отношението си към нас това не си е личало...Десо пък искаше първото момче, но за Валери мисля, че тайно се надяваше на момиче, но не си го казваше. Сега като го питам съжалява ли, категорично казва, че не, обаче подмята нещо от рода "може след време да си имаме момиченце", ама все още е предпазлив на тази тема, защото аз ставам много зла, като ми се заговори за трета бременност

# 568
  • Бургас
Честита синьо ембрионче на Ками.  Hug

Честито на Етко.   bouquet

Да се похваля и тук, много съм щастлива, имам 5 и мога гордо да заявя че съм дипломиран бакалавър по икономическите въпроси.  Joy Благодаря за подкрепата, определено ми беше нужна. Пожелавам на всеки такава радост (а като си помисля че началото беше положено в далечната 1996 година...)

# 569
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Браво! Браво! Браво!!!!

Марти, защо ставаш зла? Аз имам някакъв спомен, че си говорила за 3 деца... или може да си казвала само, че Десо иска 3 деца...

Общи условия

Активация на акаунт