ЕВРОВИЗИЯ 2011 – бъдещите проекти

• 33 575
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Хихихи, младежите го оплюха, писаха че белгийцие нямат въображение. а Админа мъдро заключи че проблема бил в поколенията - таззи песен харесвала на по-възрастните Laughing Добе че той поне е на моята възраст. Wink

# 526
Докато слушах №12 "Live my life (Vis ma vie) par Joe Galli" -си мислех "Защо се хабят тези хора?"

# 527
А №13 - съвсем са изхабени................

# 528
Нали белгийските песни бяха подкрепяни и от сумите на феновете?
Как са подкрепили някои песни? № 14 е доста слаба. Ще чакам някоя да ми допадне!

# 529
И там по нечестен път Laughing Френската фаворитка е номер 16.

# 530
Номер15 ми хареса.

# 531
Нещо много постно ми се видя изпълнението на Нелза. Мисля, че фаворитите минаха още в началото. Остават Готие РайЗ 23 и Стив Линденн, но аз ще излизам да проверя Морската градина дали си е на мястото в тоя студ.  Wink

# 532
Ако това е фаворита си представям останалите Wink

Morphea,приятна разходка.

# 533
На мен много ми хареса музиката на тази песен  : I’m Alive, не я бях чувала.

# 534
Аз се отказвам.
Номер22 беше последното което чух от селекцията.
Освен 15. Reset (Ré-initialisation) par Kaptain Oats и като изключим началото с певеца 18. Simple love (Amour simple) par Syla K.само те ми звучат приятно.

# 535
Аз прекъснах за малко. Сега видях, че текат и паралелни коментари (вдясно на страницата - иначе се чудех какъв е този компютърен шум). Ще прослушам докрая, но нямам големи очаквания.

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 00:06 от Isis

# 536
Има приятни песни, но не са ярки.
Ето № 26. (Les pieds dans l'eau  - Swing Channel) е много приятна приспивна песен, но не за Евровизия.

# 537
Доста прекъсвания по трасето, но стигнах и последната песен.  Много странна зала на този белгийски полуфинал (явно читалище) и всички се качват отпред на сцената – голямо движение на хора и апаратура!
За Blue в Уики споменават и песента им за Дюселдорф - I Can
http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_(group)

# 538
Довечера e националният финал на Нидерландия  21:15 CET  (22.15 бг време)
http://www.eurovision.tv/page/news?id=24793&_t=dutch_tune_in … ival_2011_tonight
Ще бъде избрана една от 5-те песни:
•Je Vecht Nooit Alleen (You Never Fight Alone)
•Ga Dan Niet (Then Don't Go)
•De Stroom (The Stream)
•Toen Ik Jou Vergat (When I Forgot You)
•Weelderig Waardeloos (Wealthy Worthless)

# 539
Доволна съм от резултатите. Песните, които харесвах преминаха. Освен Elle merveille/но тя не е за Евровизия, а просто за душата/, другите фаворити ми са .fen : Yes I know, Thayss N' Bau-Somewhere with you , Claquer les portes- Clac Et Les Portes, много интересна песен Heart Eyes. Не е лоша и Addiction - Gautier Reyz. Припомням сайта където могат да се слушат http://eurovision.rtbf.be/
Isis, онлайн предаването се излъчваше от радио VivaCite, според мен беше импровизирано за лайв студио, а не някаква специална зала.
Холандците категорично не ща да ги гледам. Mr. Green
Англичаните нещо са се взели насериозно щом изкарват такава тежка артилерия като Блу. Wink

Общи условия

Активация на акаунт