ЕВРОВИЗИЯ 2011 – бъдещите проекти

• 33 527
  • 735
  •   2
Отговори
# 600
В сайта са поправили последното име в списъка. "Без теб" не е на Преслава, а на Пламена Петрова. Язък, тамън имах надежди, че в крайна сметка може и фолк-певица да се пробва.
От тези най ми допадат D2, а много от останалите ги чувам за първи път. newsm78

# 601
 ooooh! ooooh! ooooh! Sick Боже мой какво нещо са избрали ирландците! SickДали пък не са ги изкопали тези двамата от някое гимназиално тържество? #Crazy Пълен кич! Разочарована съм още преди да съм чула песента на Ники Каванаг, но съм сигурна, че е по-добра.
Слагам песента на Ники http://www.youtube.com/watch?v=ah7mO1hQnOI и продължавам да се чудя как може да се избере такава песен като имат тази тук. newsm78
Очаквам да има промени в българския регламент - струва ми се невъзможно да се избере вярната песен от цели 23 за една вечер.
Ако някой намери някоя от българските песни да дава линк.

# 602
# 603
  • На брега на реката
Когато излязат повечето, ще променя анкетата горе, да гласуваме за тях  Wink

Аз на прима виста ... съм за МИЛЕНА  Mr. Green  superuu

# 604
Снощи бях на вълна Малта - 24 песни - силни. От тях избраха 16 за финала им.
Сега чух първо песента на Милена и много ми хареса - с  нея  ще оставим добро впечатление в европейското пространство.

# 605
БНТ какво направиха снощи, написаха Преслава, после я изтриха.. за какво беше всичкото това  newsm78

# 606
  • На брега на реката
Според медиите, самата Преслава се е отказала в последния момент.

http://life.dir.bg/news.php?id=7982198&nt=5

От това обаче на мен не ми е ясно, как певеца се подмени, песента остана. newsm78
Чия е тази песен всъщност? А тази Пламена, Айдълката ли е в крайна сметка?

# 607
На мен повече от половината имена не са ми познати Embarassed

Еелмира Костова - „Моме Хубава” се откроява,но ще се сравнява с "Вода".

# 608
Стара информация, но аз се забавлявах докато го четох  Mr. Green

German-based group NOHA, best known for its hit song "Tu Cafe", will represent Bulgaria at Eurovision 2011, according to persistent rumours, circulating in Bulgarian media.

Bulgaria's state-owned national television BNT started negotiations with the musicians from the international band in October and were surprised by their modest financial requirements, reports say.

The deal was reportedly inked and the contract signed at the beginning of this month.

According to unofficial information N.O.H.A. have already recorded a song with the working title "BULkanika", which combines Spanish and Bulgarian ethnic motives.

BNT has committed to cover only the expenses about the recording of the song and the video clip that will go with it, according to sources from the TV channel. The promotion of the song across Europe will be financed by the group itself.

The main difference compared to last year will be that there will be no viewers vote - the song that will compete for Bulgaria at Eurovision will be directly presented to the public.

Bulgaria has participated in the Eurovision Song Contest six times since its debut in 2005, but it was only the duo Elitza and Stundzhi that brought success to the country and reached the finals in 2007.

After the initial excitement over their participation in the contest Bulgarians already consider the Eurovision experience to be either sloppy or dire, a competition decided mainly by politicial back-scratching.

Still amidst a period of effacement and chalga-risation of Bulgarian music, the intensity of Bulgaria's duo Elitsa and Stundzhi three years ago convinced many that the music jamboree still matters, at least as a medium of the traditional and authentic on a modern note.

На мен също повечето изпълнители са ми непознати  newsm78

# 609
Финалът на Финландия току-що започна
http://yle.fi/euroviisut/aitio/

1.Eveliina Määttä - Dancing in the dark
2.Sami Hintsanen - Täältä maailmaan
3.Milana Misic - Sydämeni kaksi maata
4.Paradise Oskar - Da da dam
5.Cardiant - Rapture in time
6.Johanna Iivanainen - Luojani mun
7.Father McKenzie - Good enough
8.Marko Maunuksela - Synkän maan tango
9.Saara Aalto - Blessed with love
10.Stala & So - Pamela

# 610
Чакам с нетърпение песента на Светлозар Христов. Дъщеря ми е голяма почитателка на Уикеда и вика, че песента им е стара и я имаме на компютъра. Отзивите във френския форум  за нашата селекция са малко, но са добри. Много ми харесва песента на Милена.  newsm10
ПС И на Норвегия Wink

# 611
Бях решила да гледам финала на Норвегия,но гледам, че дават Такси 3 Embarassed Embarassed

# 612
Бях решила да гледам финала на Норвегия,но гледам, че дават Такси 3 Embarassed Embarassed
Култов филм, много го обичам. Боли ме главата и мисля и аз да се излегна пред телевизора. Wink А по някое време само ще проверя резултатите. Апропо тази вечер има 10 различни финали и полуфинали.

# 613
Финалът на Норвегия започва! Страхотни са - изчакаха да свърши представянето на песните на финала на Финландия.
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/710983/
1.Helene Bøksle - Vardlokk (Lyrics: Cecilie Larsen; music: Helene Bøksle, Sindre Hotvedt, Knut AvenstroupHaugen)
2.Sie Gubba - Alt du vil ha (Lyrics and music: Magne Almås, Petter Øien)
3.Babel Fish - Depend on me (Lyrics and music: Tarjei van Ravens, Halvor Holter)
4.The Lucky Bullets - Fire below (Lyrics and music: Knud Kleppe)
5.The BlackSheeps - Dance tonight (Lyrics and music: Agnete Johnsen, Emelie Nilsen)
6.Stella Mwangi - Haba haba (Lyrics and music: Beyond51, Big City)
7.Åste & Rikke - Not that easy (Ah-åh-ah-åh) (Lyrics and music: Rikke Normann)
8.Hanne Sørvaag - You're like a melody (Lyrics and music: Hanne Sørvaag)

# 614
Ами те французите бяха прописали в темата за лайфа на Норвегия за това реших, че е почнал. Как бяха финландците?

Общи условия

Активация на акаунт