ЯНУАРЧЕ хвали се напето - топнах си дупето в морето

• 31 514
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Аз пък да ви попитам като сте навън и сте излезли набързо без да им вземете храна, а огладнеят какво им купувате? Да е достатъчно засищащо,а  в същото време да не е все някой боклук. Това ми е основен проблем последно време, че сме все по улиците и ни сварва глад (и двамата  Mr. Green )

Напоследък е голям фен на сладолед. Ето и една тематична снимка а ла Дартанян  hahaha :

Моник,  Praynig  Чакаме хубавите новини  Hug

# 256
Мале, какъв хубавец е тоя Вики!  Heart Eyes

Ние не се отдалечаваме много от дома, т. е. от хладилника и затова не мога да съм от полза, но сладоледът нахранва ли ви или само ви омацва?  Laughing

# 257
аз купувам дюнер...давам само месото...и краставиците...иначе съм купувала разни соленки, но като излизам винаги взимам солети, вода, а ако ще е за по-дълго и няма да има къде да ядем и варя елда...иначе разни сандвичи и й давам каквото преценя...щото нали тя много яде...

Моник  Hug Hug Hug всичко ще е наред...пиши после пак...

# 258
  • Варна
Моник, аз докато се включа...дано вече си имаш племенниче!!!!
Кокос, аз винаги вземам храна от нас, не мога за себе си да мисля какво да ям, а какво остава за нея.... Сега като се замисля обаче, може би на някое заведение....

Много слънце има тук.....Доника дали пече дупе вече Laughing

# 259
Моник , стискам палци , но съм сигурна че всичко ще е ОК. Да се похвалиш утре  Hug

За отчета :

Сутрин ставаме към 7.30
Закуската е каша на Бобовита ( тук такива има ) ,аз друго и не мога да сваря да направя щото той веднага отива  в кухнята и реве да яде )
Предиобед - излизаме  на разходка или пълня басейна зад блока да се цамбуркат прятелчетата на Алекс .

Обед ( към  1  )  хапва нещо сготвено от  мен и сън . Спи около  2 часа  и пак  е гладен . Хапва бананче( друг плод не иска да яде и това е  !) и бисквитки .

След това го забавлявам  с нещо- песнички или  ми реве  в полата докато правя нещо в къщи ooooh!

Следва разходка , вечеря , кисело мляко за заспиване  и сън към 9.30 .

babyblue , Алекс заспива като  ме гали по ръката . С дълъг ръкав  ли съм трябва да си оголя ръката за да ми гали кожата . Детето  на приятелката ми заспива като  я гали по косата .

Нека и другите споделят имат ли  си децата ви такива навици за заспиване . Интересно  и ми е  и  на  мен  Rolling Eyes

Патилинка май че е в  България  вече . Ако чете тук да сподели впечатленията си  Hug

Който  е на морето и си пече дупето  Laughing и ли на който му предстои , пожелавам приятна почивка и незабравими моменти  Hug

Ей , много серадвам на снимките на хубавите дечица и на бремените Hug . Много сте сладки вскички  Hug

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 08:24 от natali81

# 260
Здравейте!Виждам тези дни има по- голяма активност.Ние сме добре,Маги расте,бяхме малко на планина при другата баба.Там на село Маги научи как казват всички животни,много сладко ги казва крава,коза,агънце,котка ,куче,прасе,отваря устата като рибка,ръмжи като мечка , а и много бъбри.Сега като се прибрахме,ходихме и на плаж,много и хареса,метнала се е на майка си  Heart Eyes,о въобще не се страхува от водата,нищо ,че беше малко студена,влиза смело в морето.
По въпросите:не е яла патладжан и гъби,малини и ягоди съм и давала ама само да си близне,шоколад също си е близвала,яде свинско но много рядко,зеле яде , но не го обича много.
2.АМ пие преди сън 200мл. и се събужда към 3 вечерта и пие отново към 200мл.,гледам давате по повечко преди сън,мога да пробвам да видя дали ще се събужда вечер за още.
3.Почети не вечеря,давам и каквото е останало от кухнята и ,кога яде,кога не...пробва от нашето ядене,но основно си е АМ,иска си го.
4.През деня спи по 3 часа,вечер напоследък ляга към 22 часа и става към 7/като вечер се събуждаме да си я гушне мама/
5.Обикаля ,ама и аз след нея,защото все на белите отива и ме е страх да не се нарани.

Моник, и аз стискам палци за сестра ти,чакаме да се похвалиш,че си станала леля  Wink.
Kokonut,ами Маги се храни в къщи,по простата причина ,че навън много се разсейва и не иска да яде,пък и парка е срещу блока ни.Иначе навън гледам да не вземам неща за ядене ,да не се изкуша да и дам,че като яде от "забранените "неща,си стои кротко в количката и мама може да си почива на някоя пейка.Но разбира се и купувам от време на време,че гледа децата,давам кашкавалени солети,кроасан и бисквити.За жалост,доста ги прояде сега като бяхме на Карлово,защото там отказа почети да се храни и основно това ядеше  Sad,но сега пак влизаме в ритъм.Иначе веднъж така и се усладиха пшеничени пръчици и я оставих да си похапне повечко,после оповръща всичко  ooooh!.
elli_g,изглеждаш много добре,пу-пу а и Александрина е много сладка.

Аз пък все гледам и харесвам имена на които стават умалителни,имам чувството,че много ще ме тормози да казвам цялото име  Rolling Eyes,пък и по този начин ще се изкушавам да я наричам със слънчице,принцесо и така нататък...Другото ми дете / нищо,че не работим по въпроса още/,ще се казва с буквата П/свекървата и свекъра ми и двамата са с тази буква/,много много не ми харесват с тази буква,или пък са такива имена на които не става да се казва с умалително име.
О изписах света,ама така като само ви чета.

# 261
  • София
Благодаря ви за отговорите, Ягодка, Накри Hug
Моник- стискам и аз палци Praynig
Ели- прекрасно изглеждаш, а Александринка е малък, сладък бонбон Hug

# 262
Мони  Hug Hug Hug Hug
Стискам палци и чакам с нетърпение хубавата новина.
Елена страхотна си... Този път май ще е мъжко, нали казват, че като е момченце се разхубавяваме. Wink
Кокос аз купувам пица или сандвич. Не знам при вас има ли Гран Павези? В Карфур ги има със сигурност. Винаги като излизам си имам в чантата 1 пакетче. Хубави са че засищат и не се напалнява, пък и Крис много ги харесва. За обяд много ясно не стават, ама за следобедна закуска са си супер. Много често купувам и банан или плодове кисело млекце.

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 10:07 от nakri88

# 263
  • София

Невероятни сте, благодаря ви, милички Hug Hug
Бебето е момиченце, роди се сутринта към 7:00, нормално, всичко е наред, добре са, минало е добре, днес ще науча повече Hug Hug
Малко ми е неудобно да попитам, ама все се чудя как става тоя номер, моля ви да ме светнете. Кака така като ти изтекат водите, можеш да родиш на другия ден-е кака стои това дете "на сухо" newsm78 #CrazyНе е ли опасно, да не се задуши, не го разбирам, има хора много часове изкарват така със спукан сак Rolling Eyes Rolling Eyes
Благодаря ви още веднъж за подкрепата Hug Hug

# 264
Моник ти беше ли на изтичането на водите..не става като по филмите една огромна локва и след 5минути раждаш...в повечето случаи и изтичане на води може да има още в деветия месец като слабо течение...и по принцип има практика да се чака до 48 или 72 часа след като изтекат...не съм сигурна...нали затова се следят тонове, майката се преглежда...
да ви е живо и здраво и много усмихнато...и ако имате нужда от съвети за кърменето знаеш къде да ни намериш...мен, Усмихнатото и Еспа

# 265
  • София
Moniiiik, Честито, много се радвам, че всичко е наред- да е жива и здрава принцесата и много, много да ви радва всички  bouquet Grinning Hug
Лорини е права- и аз като бях в деветия месец попитах моят лекар същото и той така ми отговори, както Лорини ти е казала.
И сега да попитам тези от вас, на чиито дечица са сложили последният Пентаксим- имаше ли странични реакции? Сега го сложиха на ЙоЙо и се чудя дали ще даде някаква реакция...

# 266
Моник, честита племенничка!   bouquet  bouquet  bouquet
Натали, много се смях на гладника!  Heart Eyes Много рядко пишеш!  Crossing Arms

Моник ти беше ли на изтичането на водите..не става като по филмите една огромна локва и след 5минути раждаш...в повечето случаи и изтичане на води може да има още в деветия месец като слабо течение...и
по принцип има практика да се чака до 48 или 72 часа след като изтекат...не съм сигурна...нали затова се следят тонове, майката се преглежда...

Не съм много сигурна за това изтичане на водите. Като е отворен мехурът, това си е входна врата за инфекции. Затова като се обадих на нашата обща акушерка, Лорини  Grinning(Теди Костова), тя ми каза веднага да тръгвам към болницата.Със сина ми водите ми започнаха да текат точно 24 часа преди раждането по малко, като последните 5-6 часа бях на окситоцин.
С Ивайла водите ми изтекоха точно като по филмите(само дето аз се бях подсигурила с дамска превръзка и по пода нямаше, но целия ми панталон беше мокър), а напъните вече бяха започнали.  Peace

# 267
Моник, да ти е жива и здрава племеничката!!  Grinning  Hug   bouquet
За водите мисля, че Зозима най-точно би могла да обясни и каже... Но за съжаление не пише вече тук.. И все пак Лорини е казала, че има практика да се чака известно време. А за инфекциите - отлична хигиена през това известно време.. А и доста рядко май изтича цялата вода наведнъж.. И аз не знам, Зозима ако се появи да напише... Само знам, че не е проблем да се чака известно време, вече споровете са колко точно...

А за кърменето - Лорини ти е казала - пиши, обаждай се, ще помагаме, ако има нужда  Peace

# 268
  • Варна.....
След като "изтекат" водите, на практика бебето не остава на сухо. Доколкото си спомням обясненията на моя доктор, се "произвеждат" нови околополдни води, в които е бебето.

# 269
На мен водите ми изтекоха и родих след 18 часа с цезарово сечение. Многоооо болки, много чудо. Не искам и да си спомням. ooooh!

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 12:18 от nakri88

Общи условия

Активация на акаунт