Да го нацелуваш моя бъдещ зет (ако не е забравил Петя де
)

Настюхата ака обикновено по веднъж на ден, ако е хапвала повечко, може и да повтори или да потрети

. За пеенето- ЙоЙо много обича да танцува, тоест да се клати и да пее на нейн си език
Иначе и тя се тръшка- аз писах преди как направи една сцена заради една лопатка на друго детенце.

Да сте живи и здрави и винаги да се обичате 
Имахме един период, в който се беше понаплашил /и аз не знам защо/ от душа, но за щастие и това премина 
/ толкова по-често ака. Преди по един път на ден, сега имаме дни и с 3-4
Малеееееееееееее, пак о..хме темата 

Наистина е най-важно детето да се чуства обичано, и да расте в такава обстановка - на разбирателство и любов 

.

.
- ще си имаме момченце
, на прегледа в четвъртък док. потвърди пола, както и че бебчо е ок, расте добре, вече е 360 грама и 15 см. Дай Боже и за напред всичко да е ок. Мони, Бейбиблу, на вас казаха ли ви за пола? Май бяхте пислаи де, на Мони девойка, на Ники момченце, ама пишете как сте. Сиска, да не би да е родила вече, май за август й беше термина, ама две мои дружки родиха в първата седмица на 9-я в тия жеги, та дано да си устиска до финала
. 

Казвам ви, това ме изнервя безкрайно, може би защото не съм имала такъв проблем с Хриси.

Но постоянно ви дебна....
Сега съм по- активна в августинския форум и тук влизам само да ви изчета, но ме домързява да пиша.
Отделно цяла вечер не съм спала, тъй като сновях от тоалетната
до кухнята... на Боги му никне мъдрец и постоянно искаше да пие айрян
Тази сутрин видях, че му е пробил пустия мъдрец дето го мъчеше цял месец заедно с един кучешки. Днес го пратих на бабин дом до вечерта, за да релаксирам.
? Ели, честито ти синъо щъркелче
Усмихнатото беше писала, че Кало заспи в нейно присъствие- и ние сме така. Дори той иска да го чеша по главата или гърба, галя или да ми държи ръчичката. Обаче зимата докато го сложих на леглото и заспиваше, а сега доста трудно заспива, понякога минава повече от половин час, много се изнервям, но го отдавам на жегите. 
Още повече, че и неговата със сламката си я прегриза и сега нямаме много алтернативи
И стои милата със запушени уши
. Пък той пее ли, пее - кеф му на душата
. И както си пя, пя, млъкна, пък леля ми вика - заспа
, питам аз. Тц - вика леля - спи си и си пее
Та явно, както беше казала първата педи - оперен певец ще го правим

Ние също растем, Крис е на 3 г. и 7 м. , малката Яна е на 1 г. и 6 м.
За 1-ви път с децата на море, ами мн. добре си изкарахме, децата много се радваха на водата.