ЯНУАРЧЕ хвали се напето - топнах си дупето в морето

• 31 037
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Ей сега на трезво ги погледнах и пак сини ми се виждат Thinking....малко ще да ми е било винцето Mr. Green

# 676
Здравейте, момичета, благодаря на всички ви отново за честитките.  Heart Eyes

Мони, честит рожден ден на патерици, жива и здрава!  Hug  bouquet

Кокосче, голям хубавец  е тоя Вики, пу- пу.

Гледам купончета вихрите- браво! И ние така, но не с чашки ами с пампи.  Mr. Green А бе не мога много да се оплача, очаквах да ми е по- тежко. Боги от 1-2 седмици насам е много емоционален. Може би от промяната. Изпада в различни състояния на настроението- от гръмогласен смях в истеричен плач, инати се, тръшка се, ако не му се угоди  ooooh! Но започва да се упокоява, не прави така толкова вече  Praynig Към бебето е много внимателен. Говорим, обесняваме, показваме как се пипа, как се целува. Понякога иска само да го надникне как спинка или папка без да го пипа. Вечер спим тримата в една стая и взимам бебето при нас на спалнята да го кърмя, и ако Боги се разсъни го хваща за крачето и заспива. Но от няколко вечери се събужда нощем- Боги. и следват 2-3 часа игра, гледане на филмчета и т.н. Защо така се събужда това дете идея нямам. Вашите събуждат ли се?
Ох, бягам, че бебе мрънка, иска гуш....

# 677
  • София
Де се дянахте бе  Wine Glass Нещо ми е адски тъпо...

# 678
Тук сме бе Дони, ама нещо никой не пише... Naughty

Крис тая вечер хапна малко шоколад, та сега най малко до към 12 ще сме будни... Mr. Green
Дай да дам и една рецепта на Таис, та утре да сготви за 15 мин. Laughing
Слагаш спагетите да врът. В тигана запържваш (със зехтин) лук, скилидка чесан и прибавяш ситно нарязана шунка. В една купичка разбъркваш 4 яйца с пармиджано и черен пипер. Като са сварени спагетите прибавяш запръжката и накрая яйцата, като яйцата трябва да останат леко сурови(бъркаш спагетите в тигана на многоооо слаб огън и многооо продължително). Буон апетито...

А да ви кажа на мой син не му се менят очите, но за сметка на това се вталява. Flutter Като малък беше много дебело бебе, но сега е височък,строен, та сега само се надявам да не стане хърба,че бая отслабва. Иначе си яде детето, но просто не се спира. Сега и без количка излизаме по някога, та бая си ходи детето.

Радостчо няма проблем ще си гледам и двамата, ще им чистя, ще им готвя, та и внуци ще гледам. Ама те предупреждавам, че аз като свекърва не съм цвете за мирисане. Mr. Green Нали знаеш, че на италианците им се носи славата на мамини момчета и до 30,40 год.

СиСиТу ми интересно ми е като се събужда Боги не събужда ли и бебока? А ти самичка ли си ги гледаш или помагат бабите?

# 679
Ето и доказателство че се вталяваме... Flutter

# 680
Ний пък дебелеем...последните дрешки, които и купих са за 4 год. И са й точно Mr. Green

Накри, споко, ти дотогава ще пропиеш покрай пияните съфорумки и като гаврътнеш една-две чашки ще си свеки за чудо и приказ Laughing

Аз изчезвам, че уж уча усилено за изпит, а пак по форумите вися Blush

# 681
  • Русе
Добрютроо! Няма да имам ток след 20 минутки поради профилактика, за това се включвам в този ранен час.
И ние се вталяваме / тя не, че Кари е била пълна някога, де/ и хубавото е, че и двете. Аз съм вече 66 кг. / т.е. 6-7 кг надолу/ фук-фук. Ама нещо се отпускам напоследък с едни ракийки, пък от тях как огладняваам..
Ето преди:

и сега:

# 682
Моля ви се не ме бийте,  че само чета клюките без да включвам  Praynig

Сиситуууууу ,честита ти  мила рожбичка. Много е готин  Дими както и  цялото  семейство Hug Да сте  живи и здрави всички , много семейно щастие ви пожелавам  Hug
Патилинка , страхотна къща , много  е сладък  синеочко Дани . За съжаление  и моите впечатления от България бяха същите като вашите, при това не си  бях ходила само 2 години . На втория ден исках пак да хващам самолета за Чикаго . Аз се чувставах  гадно и ,защото  всички ми казваха колко съм  дебела . Не ми  се виждаше с никой , които ме познава от преди . Новсе пак си обичам
Мони , Честит рожден ден . Щастлив и безпроблемен живот ти пожелавам  Hug
Бърборанче , каква операция на Петенцето ? Стискам  палци всичко да мине ОК .
Накри ,честита ви племеница . Много сладък  Криската  Hug
Доника , все си си същата Убавица  Wink
Пепи ,честита ти  нова работа  . Оздравя ли Настюшка ?
Елена , мого жално ми стана за преживяванията с Марти и яслата . Надявам се лошия период вече да е минал .
Копривке , Аница много руса беееееее ,както имаше коментар във Фейса като шведче е  Laughing Много  е сладка
Кокос , ти  на Вики има ли  нещо забраненно , което  не си му дала да опита още .... Laughing Сладур  е той  Laughing
Люби , каква мадама е вече Кари . Фръц, фръц  Wink
Оф , пропуснах май  някой , ама така ще е като не съм  редовна писателка , а само читателка ..........

Ние ходихме малко на почивка , добре беше ама бързо мина . Тук  вече взе да се захлажда и като знам че изведнъж ще обуем ботушите и ще се затворим  в  къщи ..... не ми  се мисли . Утре ще кача малко снимки , че сега мнооооооого ми  се спи Tired

# 683
Мили мамчета, да ви споделя обмислям да пътувам до Сф, като съчетая командировка с почивка ей така "като за последно преди да родя". Чудя се как малкият ще понесе дългият път до там, кога да тръгнем, за да може максимално да проспи пътя и с какво да го храня там няколко дена? Той готови пюрета ми отказва, хапва си от детската кухня или каквото бабите сготвят. Там, където ще бъдем на гости не готвят, а наблягат на заведенията...ще бъда в кв. Изток, там дали има частна кухня примерно да му поръчвам?

# 684
babyblue, частни кухни има навсякъде. Намираш някой детски магазин в квартала /обикновено там се дават поръчките/ и си поръчваш от днес за утре. Може и по телефона да поръчаш и ще ти донесат храната в къщи.  Peace Кухните са четири: Мама Люси, Ян Бибиян, Хер бебе и Ози. В нет-а им има координатите.  Mr. Green

# 685
  • София
 Хей, здравейте...нямам време нито за форума, нито за Фейса...да ви видя -кой отслабнал, кой надебелял...кой с нова прическа newsm78

Baby Blue,  както ти е казала Green Eyes, има доста частни кухни, които доставят до вкъщи. Аз лично съм мн. доволна от ОЗИ - можеш да си поръчаш или само супа, или само второ, т.е. не те задължават да взимаш цялото меню за деня, ако да речем детето ти не обича нещо. В сайта им има и меню-то, тъка че си максимално улеснена  Peace

# 686
  • Варна
Мили мамчета, да ви споделя обмислям да пътувам до Сф, като съчетая командировка с почивка ей така "като за последно преди да родя". Чудя се как малкият ще понесе дългият път до там, кога да тръгнем, за да може максимално да проспи пътя и с какво да го храня там няколко дена? Той готови пюрета ми отказва, хапва си от детската кухня или каквото бабите сготвят. Там, където ще бъдем на гости не готвят, а наблягат на заведенията...ще бъда в кв. Изток, там дали има частна кухня примерно да му поръчвам?

Утре тръгваме за Ахтопол, и ние море да видим hahaha
За пътуването съм замислила лаптопа с филмчета да взема, че минат ли 30мин в колата и настава ад, иска да слиза от стола, а аз мн държа да е там... За кухнята - ще и нося готвено...пък да видим!!!

# 687
Е сладурковците не ядът ли вече с вас? newsm78 Например ние като излезнем на ресторант си му порачвам паста,месо... С две думи каквото ям и аз. Като ходихме на планина (15 август) яде картофи и заешко в ресторанта. Слетобяд си му купих бананче, 1 плодово млекце и кроасанче. Като беше бебе постоянно носех в мен каши, млека... Сега вече ядем според мястото и ситуацията. Никога не взимам с мен храна от вкъщи.

# 688
nakri88 ,много искам и аз така да поръчвам на Маги и да яде от нашето ядене,но тя яде само от детската кухня,там готвят разнообразно и на нея и харесва.Предлагала  съм така като ядем на масата да си вземе от нашата храна,взема това което може с ръце напр. хляб,резен домат,краставица,но така с лъжица и вилица като и давам не ще  Crazy,а иначе си яде всичко от кухнята т.е. няма храни които не обича.Като бяхме юни месец в Карлово ,горката се измъчи не щеше готвено,нито карловската детска кухня  ooooh!,стоеше гладна и тук таме хапне нещо.Много странно,айде да не ми харесва ястията,но не харесва и на бабите и в ресторанта.По едно време ходих да питам какви подправки слагат в тази детска кухня,казаха ми ,че не слагат сол,абе не знам...сега на 6 септември няма да има кухня и се чудя от сега какво ще и сготвя белким хапне нещо.Криско е станал голям сладур ,ама и като бебче е имал тъкмо бузки за щипане.
Мим,айде приятно изкарване в Ахтопол.

# 689
  • София
Здравейте и от мен,
Завърнахме се след морето, но ни изгърмя компютъра и не мога да се включа, сега пиша от нета на нашите на Видин, че сме на гости Crazy Изкарахме добре почивката, разминахме се само с по една лека хрема всички, за щастие всички други лекарства останаха неизползвани, починахме си, ЙоЙо пощуря по пясъка на плажа Mr. Green, а вечер толкова се изморяваше, чев заспиваше в стаята, а ние сядахме и вечеряхме долу в хотела, ходехме на плаж до обяд и следобяд, улучихме хубаво време. Аз съм доволна. Grinning. Снимки съм качила във фейсабука.
Сега ще се връщам да ви дочета, само видях, че Сиситу е родила- чесита рожба, миличка, много се радвам за вас- да ви е жив издрав и да ви радва безкрайно Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт