....малко ще да ми е било винцето

Но започва да се упокоява, не прави така толкова вече
Към бебето е много внимателен. Говорим, обесняваме, показваме как се пипа, как се целува. Понякога иска само да го надникне как спинка или папка без да го пипа. Вечер спим тримата в една стая и взимам бебето при нас на спалнята да го кърмя, и ако Боги се разсъни го хваща за крачето и заспива. Но от няколко вечери се събужда нощем- Боги. и следват 2-3 часа игра, гледане на филмчета и т.н. Защо така се събужда това дете идея нямам. Вашите събуждат ли се? 
Като малък беше много дебело бебе, но сега е височък,строен, та сега само се надявам да не стане хърба,че бая отслабва. Иначе си яде детето, но просто не се спира. Сега и без количка излизаме по някога, та бая си ходи детето.

Да сте живи и здрави всички , много семейно щастие ви пожелавам 

Кухните са четири: Мама Люси, Ян Бибиян, Хер бебе и Ози. В нет-а им има координатите. 
Например ние като излезнем на ресторант си му порачвам паста,месо... С две думи каквото ям и аз. Като ходихме на планина (15 август) яде картофи и заешко в ресторанта. Слетобяд си му купих бананче, 1 плодово млекце и кроасанче. Като беше бебе постоянно носех в мен каши, млека... Сега вече ядем според мястото и ситуацията. Никога не взимам с мен храна от вкъщи.
,а иначе си яде всичко от кухнята т.е. няма храни които не обича.Като бяхме юни месец в Карлово ,горката се измъчи не щеше готвено,нито карловската детска кухня
,стоеше гладна и тук таме хапне нещо.Много странно,айде да не ми харесва ястията,но не харесва и на бабите и в ресторанта.По едно време ходих да питам какви подправки слагат в тази детска кухня,казаха ми ,че не слагат сол,абе не знам...сега на 6 септември няма да има кухня и се чудя от сега какво ще и сготвя белким хапне нещо.Криско е станал голям сладур ,ама и като бебче е имал тъкмо бузки за щипане.
Изкарахме добре почивката, разминахме се само с по една лека хрема всички, за щастие всички други лекарства останаха неизползвани, починахме си, ЙоЙо пощуря по пясъка на плажа
. Снимки съм качила във фейсабука.

Препоръчани теми