Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Кои са основните теми в публикациите?
Какви техники и материали са споменати в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни видове творчески занимания, като декупaж, декорация на бутилки, саксии и буркани. Участниците споделят своите творения, техники, идеи и опит в различни декоративни техники. Освен това се обсъждат идеи за срещи и събития и празнични поздравления. Във форума се обсъждат различни теми, като рисуване върху стъкло, декупaж, изработка на бижута, красиви подаръци, едноцветна техника и техника "кракле", както и лични постижения, поздравления за рожденни дни и други празници. Темите за дискусия във форума включват творчество и ръчна изработка, като декупaж, рисуване на стъкло, изработка на кутии и бутилки, както и техники като обратна декупaж. Участниците споделят своите проекти, опит, съвети и техники за подобряване на уменията си в тези области.
-
Кои са основните теми в публикациите?
-
Какви техники и материали са споменати в публикациите?
-
Къде мога да намеря декоративни плочки?
-
Какви са някои от техниките за декупаж, споменати в публикациите?
)) Мечтая да дойде есента да се снабдя с кратунки - отдавна им имам мерак. Обработваш ли повърхността с нещо преди работа ?

супер кутийка си спретнала! Дерзай, момиче!
Отдавна не съм писала, но откакто се появи на бял свят моето второ съкровище-просто нямам време за нищо друго!!!
Декупажа остана на заден план, докато поотраснат децата!!!
Набързо ви прегледах и отново виждам само красоти!!!"Старите" майсторки са се усъвършенствали, а новите попълнения ги следват неотлъчно!Браво момичета!!!!
Мъжо има РД на края на месеца и от много чудене какво да му спретна накрая ме озари идеята!!!
Искам да му направя една от онези страхнотни отворени книги със състарени снимки от досегашния ни съвместен живот!!!Може ли някой да ми обясни как точно се правят стъпка по стъпка!Много ви моля!Или поне линк за да изчета, докато спи малката!!!Аз сега ще ходя да извадя снимките и да взема тетрадка с твърди корици!!!Предварително благодаря и до скоро!!
Ама че съм и аз-бременността ми изпи всички мозъчни клетки!!!
Всичко беше ОК докато започнах да лакирам
Измих на чешмата и ...каквото се получи - това.Останаха по-дребни и по-плитички пукнатини,но....следващия път може и да се получи
Ето моите сребърни чинийки,но не се смейте на фотото .Пак се провалих в снимките.