Къде в Бургас 23

• 73 108
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
Деси, мисля, че в Практикер и Баумакс има обособени пространства с такива украси. Хелоуин е далече, за къде си се разбързала? Laughing
ейййй верно, за там не се бях сетила ooooh! Далече,  далече, ама на мен ми е едно такова есенно вече Mr. Green

# 706
http://prikachi.com/images/592/2494592g.jpg

къде мога да си намеря подобна чанта

# 707
Аз да попитам някой виждал ли е къде продават ето такива детски шапки /за момиченце на 1 годинка/:

Можеш да поръчаш от тук: http://sladurite.com/product.php?ProductID=281

# 708
  • Бургас
Аз да попитам някой виждал ли е къде продават ето такива детски шапки /за момиченце на 1 годинка/:

Можеш да поръчаш от тук: http://sladurite.com/product.php?ProductID=281

Аууууу много благодаря за сайта  Hug и аз търсих в нета, но тук не съм гледала.

# 709
  • В кошера...
Момичета, ако имате баба, която може да плете на една кука, просто и я покажете - никак не са сложни шапките.
Може ли бургазлийките да ме ориентирате къде има избор от чамови мебели и приемат поръчки по модел. Няма да имаме много време за обикаляне, помня само, че около Краснодар преди имаше такива магазини.

# 710
  • Пловдив
Някой може ли да препоръча ..хм, не знам шивач ли ми трябва или обущар.. Thinking - без да искам разпорих хастара на една чанта и трябва да го зашият и подсилят с допълнителен шев.

# 711
Може ли бургазлийките да ме ориентирате къде има избор от чамови мебели и приемат поръчки по модел. Няма да имаме много време за обикаляне, помня само, че около Краснодар преди имаше такива магазини.
Още са си тук  Laughing

# 712
  • В кошера...
Благодаря, Шуши!

# 713
  • Бургас
Склада на Спиди ,на ул.Одрин 7 къде горе -долу се пада? Преди Победа или след (посока Долно Езерово) ?
Имам една карта,но няма номера на улицата.

# 714
  • Бургас
Някой може ли да препоръча ..хм, не знам шивач ли ми трябва или обущар.. Thinking - без да искам разпорих хастара на една чанта и трябва да го зашият и подсилят с допълнителен шев.

На спирката на Операта има едно магазинче за дрехи, а вътре е обособена една стая, където ремонтират чанти. Има табела на тротоара, която сочи входа.

# 715
  • Бургас
Склада на Спиди ,на ул.Одрин 7 къде горе -долу се пада? Преди Победа или след (посока Долно Езерово) ?
Имам една карта,но няма номера на улицата.
След Победа - гледаш за бившата база на Кока Кола - една гадна синкава сграда отдясно, влизаш си от портала и караш навътре към Спиди Peace

# 716
  • Бургас
bradata ,Благодаря ти !   bouquet

# 717
момичета да препоръчате добър фризьор в к-с Лазур

# 718
Здравейте!Знаете ли някоя фирма за почистване която да работи с прахосмукачките на" Рейнбоу"?

# 719
  • На морето!
Аз търся фризьор, който ще се справи с прическата на 3годишен, необичащ подстригването, но суетен малък мъж.

Общи условия

Активация на акаунт