Къде в Бургас 23

• 73 157
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
А някой да знае къде в Бургас се продават лепенки за дисплей на gsm-ми (протектори за дисплей) Rolling Eyes Rolling Eyes
ми във всеки магазин за телефони,иначе аз съм вземала за моя и на мъж ми от фердинандова,от първия или втория от ляво след Ботева,ако нямат за конкретен модел телефон,може да си поръчаш евентуално.

И в подлеза на Операта също има

# 616
 Hug благодаря ви много за информацията, а скъпи ли са и дали си заслужават.

# 617
Момичета,знаете ли къде и въобще продават ли се в нашия вилает ученически раници с ортопедичен гръб, и колелца по възможност
Предварително благодаря
В каталога на Хиполенд гледах ортопедични раници, за колелца не знам Peace

# 618
Hug благодаря ви много за информацията, а скъпи ли са и дали си заслужават.
за моя модел към 3 лв май беше,ами аз и мъжът ми сме със TOUCH дисплей и за нас си заслужава.Моето е от поне година и повече и н е съм го сменяла.

# 619
Момичета,знаете ли къде и въобще продават ли се в нашия вилает ученически раници с ортопедичен гръб, и колелца по възможност
Предварително благодаря
  bouquet

# 620
А случааайно да знаете момичета къде има хубави гумени ботушки и за детенце и за пораснало такова (визирам себе си)?
Че се влюбих в едни, ама докато се наканя да ги взема моя номер го нямаше

# 621
  • На морето!
И аз търся гумени ботуши и дъждобран за детенце. Някой да се сеща къде има?

# 622
  • Бургас
В Смензамен има останали разни модели дъждобрани и ботуши вкл. и за големи ,но са женски предимно.Сашко има от там едно дъждобранче ,което взех по-голямо и 2-3г.го ползвах върху якето като вали.  Гумени ботуши имаше и на Дайхман ,но от там се нацепват .На Колев и Колев са изизали най-здрави гумените ботуши досега.

http://www.smenzamen.com/index.php?cPath=1183

П.п.някой има ли идея как се определя р-р на ръкавица  Thinking

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 10:41 от ре Fresh нато Gale

# 623
Предварително благодаря

Моя приятелка вчера купи от Карфур. Каза, че ги е гледала и в Метро  Peace

# 624
Детски взехме днес, но женски видях само мнооого шарени където ме заведоха, а аз искам нещо по-семпло.

# 625
  • Бургас
Детски взехме днес, но женски видях само мнооого шарени където ме заведоха, а аз искам нещо по-семпло.
А откъде и за колко ги взехте ... На мен не ми се дават повече от 20лв. за гумени детски ботуши ...  Rolling Eyes

# 626
От Варна ги взехме, 37лв. бяха.

# 627
Да знае някой къде има БИО магазин?Да има по-голямо разнообразие.

# 628
  • Бургас
От Варна ги взехме, 37лв. бяха.
Тюх ..лошо ...  Mr. Green Пак от ebay трябва да търся ...

# 629
Да знае някой къде има БИО магазин?Да има по-голямо разнообразие.

До колкото съм се ровила из нета мисля, ако не се лъжа че имаше Био магазин в Бургас - ул. Цар Симеон Първи 65 (дано е така още да не са го изместили) не съм ходила в магазина, но предполагам че ще има достатъчно разнообразие.
Другото което се сещам в Пикадили мисля че имаше щант за био-храни (може и да се бъркам с варненските), но там по мой спомени - не съм се заглеждала много, не беше с прекалено много продукти, все пак може да има това което търсиш.
Иначе из сайтовете този според мен има доста голямо разнообразие http://www.bio-magazin.eu/ и цените не са някакви космически, като ги гледам. Ще се поразровя из компа дали съм запаметила още някои сайт из файловете и фаворитите.

Общи условия

Активация на акаунт