СЕПТЕМВРИ - тема 26

• 20 757
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Във ФБ не добавям никой, ако не го знам кой е. За какво са ми разни дето после само да ги разчиствам Crazy

Днес ми се случи прецедент - викнах една жена да измие прозорците и да спретне основно чистене. То било много хубаво някой друг да шета вместо мен Blush Сега събота и неделя ще мога да се отдам на семейство и себе си, егати кефа Grinning

# 241
Соник, дано си доволна от резултата Wink
Кажете какво правите децата си в къщи по цял ден? Ние не излизаме по жегата и тука едни 5-6 часа си отвисяваме в къщи... Чудя се с какво да я занимавам...  newsm78

# 242
  • София
Редувам люлка-проходилка-лазене по пода-игра в кошарата-борба на дивана. Най-много щъка с проходилката, защото така и аз успявам да свърша нещо странично.

# 243
Аз докато съм в Ямбол и мога, редувам баба, друга баба и брат ми.  Mr. Green Нямам никакви угризения. Ами така де, то не се трае, по цял ден се носим. Сама не стои, не си играе с играчки...
И днес даже ще си позволя едно подстригване и боядисване, това ми е единствената глезотия която си позволявам май... newsm78

Кришка, една седмица му давам да се трепе и после ще се научи да сяда на дупе. И Косара си трошеше носа след всяко ставане.

Честити месечинки на бебковците!

А Бамба не е ли от сърдитите и тя? Май тогава спря да пише.

# 244
  • sofia
Привет! Покахонтас, честита месечинка на прекрасната Ана Мария!   bouquet MammaT , понеже и ние не излизаме от 11-12, до към 7, през повечето време сме на пода... Laughing Да, буквално. Редим си едни кубчета, едни други подобни, Петко ги бута и пр.. Гони топки. Пробва да се катери по всичко, аз го дебна и това е главно. Сега пък си спи в люлката и се надявам да откърти до 4. Та така. Хубавото е, че на паркета е хладничко. А, да и слушаме радио Дарик, мачовете, ъфкорс, а, като има музичка пеем и танцуваме. Абе, не е толкова забавно, колкото звучи.  LaughingА, сетих се и че докато съм на пода, правя по някоя и друга коремна преса. Оня ден се изсилих и си докарах мускулна треска... hahahas0nic и аз, като почна да печеля от тотото, ще викна някой да изчисти.  hahahaА по другата тема: Не съм излизала сама/ като не броя пътя до Ямбол/ от...9 месеца...Понякога ми се ще да щипна нанякъде, да се надивея и напия, като донски казак, но...Няма... Cry Благодарско, за отзвука, от моето мрънкане. И днес продължава безпощадното удряне на глава в паркета...Кошмар...

# 245
  • До хладилника, който обичам
А, да и слушаме радио Дарик
Слушай на аванта сега, че после като въведат данък Радио и Телевизия, ще те питам Mr. Green

# 246
Хм, хубаво.. Ние люлка нямаме. А като я оставя на паркета, се катери по краката ми. Май се е научила и да пълзи и все допълзява до мен. Лошото е, че не иска да допълзи до никой друг...

# 247
  • sofia
А, да и слушаме радио Дарик
Слушай на аванта сега, че после като въведат данък Радио и Телевизия, ще те питам Mr. Green
 Shocked О, уДжъс!!!

# 248
Здравейте!
Ние бяхме на моренце и си изкарахме страхотно, въпреки, че липсващият от доста време цикъл се появи точно когато най-малко го очаквах и ме хвърли в лек смут. Ама то с моят цикъл е така-когато пък съм сигурна, че ще се яви, не идва и резултатът е на лице след 9 месеца...
Преслав се държа учудващо добре, като изключим пътуването-не пожела да стои в стола и беше голямо мрънкане. Аз съм с тен, но е малко на ивици и петна, тъй като трябваше да увардя бебето да не изяде пясъка от плажа LaughingСмяната на обстановката ми се отрази изключително добре на психиката. Сега обаче пак битовизми-втора пералня се върти, мъжа ми мрънка:"К'во ще ядем?"...Хайде, отивам да чета кой какво е правил докато ни е нямало, че сега Преслав спи.

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 23:28 от d34

# 249
  • София
Голяма жега  Crazy Ние преди малко се върнахме, нищо не направихме с лекарката, въпреки е миналия път изрично питах дали ни трябва направление и казаха, че не, днес тръгнаха да ми обясняват как без направление не може и как трябва да ходя до джипито и да се връщам утре, при което аз се развиках и си тръгнах  #Cussing out Просто като си представих, че ще ходя до Младост с количката в автобуса в тия жеги и побеснях. Да си завират безплатното мляко в *****.
Но после като така ли иначе бяхме близо да Красно Село се обадих на една приятелка и се видяхме с нея и момченцето й, той е на година и половина и си прекарахме много хубаво  Party Ана Мария беше на люлка и много й хареса, само се хилеше и затваряше очи от страх  Joy
Сега тя спи, а аз се чудя дали има смисъл да лягам с нея, че останах без крака от толкова ходене...май няма смисъл, тя няма да спи дълго сега...ще трябва да издържам някакси до довечера...мдааа, събуди се

# 250
Покахонтас, не се ядосвай, трябваше да ти пиша на лични какви документи се изискват  Hug Направление 17, рецептурна книжка. От МЦ Детско здраве ще ти дадат: амбулаторен лист, протокол, епикриза. Наистина без направление няма как да стане.
На нас ни изписала 36 млека, което не е малко-612 лв са си това  Peace

Аз съм добре Simple Smile вече 59кг Rolling Eyes -4 ужас

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 18:44 от BebEshOnDeL

# 251
  • София
Бебешондел, мерси мила, но Ана Мария почти не пие Фризопеп, ние от 27 кутии досега сме изпили 1  Rolling Eyes Само напоследък започнах по настоятелно да й предлагам и да й го смесвам с другото АМ...Така че...ще се оправим без тях Simple Smile Аз мислех да го взимам и да го даваме на някой, който има нужда, ама...както и да е...

# 252
Ами щом не го пиете няма смисъл да си тровиш нервите, че е голямо разкарване. След МЦ-то отиваш в касата, от там при педито вади ти рецепта, от там в аптеката. Въобще е дълга и широка  Rolling Eyes

# 253
  • sofia
Егаси/Костов/! До преди малко мерихме улиците със син ми, дано се измори и да спи. Тц. Изкъпахме го. Яде. Докато яде задрема. Сложих го в леглото му и се обърнах да поразтребя стаята му. Кога го поглеждам, той се изправил, като смок на решетката, кандилка се, застрашително на кашкавалените, а, като разбра, че го гледам- рев. Друс, друс, нани на, не и не. И сега е в стола си, до мен...Добре, че е на колелца, че го люшкам, та кюта. Уж дреме, ма ме следи с едно око... hahaha Това етап ли е?  newsm78 Сякаш го е страх да заспи. Или се прави?!  Laughing

# 254
Прави се и в същото време го е страх, да не те отърве, питай мен - спеца в приспаването на Мрънков #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт