СЕПТЕМВРИ - тема 26

• 20 757
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
Милия Марто Sad това бебе болно, куче болно.. все е супер гадно  ooooh!

аз изстрелях дребното на витоша с баба си Simple Smile
пуснала съм румбата да чисти..  аз лежа и ям кисело мляко Simple Smile въобще идилия Simple Smile

ще ходя да си събера мъжо от летището и мнооого бих минала да изям един събуей Simple Smile
аман от тия кила вече Sad

някой спомена цитросепта.. аз давам откакто като преди 2 месеца понечи да се разболява за пореден път...... пресечо го за един ден и от тогава ДА НЕ МЕ ЧУЕ ДЯВОЛА няма нито помен от болест

оп прочетох статията с БУ Simple Smile много ми хареса! и ми стана едно носталгично...
абе бих си имала още едно малко бебе  Thinking Blush Crazy

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 10:31 от aguto

# 31
  • sofia
Прибрахме се. Уж Марто е по-добре. Беше...Откакто сме се прибрали, нещо пак е оклюмал...Спираме му сухата храна. Но той пък, не ще от консерва, освен, ако не е Педигри Джуниър, която струва 3 и нещо 300гр./май/. Та трябва да му готвя...Смяхме се с док., че мога да им готвя на двамата с Пецата, нали ядат диетично. hahahaМалко гадно звучи, а?!  Laughing"Храната на бебето и кучето." Отивам да дундуркам бебето, че буйства, пък дано поспи.  Hug

# 32
Бу поздравление за статията  Hug
Честито на рожденничката   bouquet
Кришка, дано скоро се оправи дакела, че много мразя болни животинки. И нашата Маги веднъж беше със стомашни болки и беше страшно.

Открих си аз успешен метод за приспиване. След 10 мин рев (защото не искам да ги държа прав, по-точно ме заболява корема след 10 мин) му пускам това: http://www.youtube.com/watch?v=ImfHo7t_yrE и лягам до него да се правя на заспала hahaha И за 10 мин откърти малкия.

# 33
Бу: много хубава статия и още по- хубави снимки Wink
Как издържате  на това ранно ставане Tired Моите ако станат преди 10:00 направо съм като маносана цял ден ooooh!
Голяма жега еййййй. Усещам как взлиза през прозореца Laughing Още не съм пускала климатик.
Кришка: Hug Hug Hug

Рая, Честит Рожден Ден и годишнина! Да си жива и здрава и много щастлива! newsm59 nbirthday newsm67  party023 newsm38  party041 Gift  bigdance2 newsm18 dance  ura  4uu  costumed034 Tada

Моичкият пак ме заряза с дете деца, замина със свекитата на концерта на Елтън Джон, така ми се ходеше и на мен, ама няма кой да ги гледа Cry

# 34
Моя мъж има все още един свободен билет, аз съм пас тоже, отиде Елтън и ряката.

# 35
  • До хладилника, който обичам
Драго ми е, че харесвате статията Blush малко себелюбиво, ама какво да правя, кеф ми е Blush

Ръкавичка става сутрин в 7-7:30, хич не ме пита спи ли ми се или не. Будува около 30-40 минути и пак заспива, но аз съм вече станала, т.е. спи в шезлонга. Мен ако питат, ако нямам бебе да ме буди и ако ми е леко затъмнено, ще си спя поне до 9.

# 36
  • София
Арлина - не издържам...незнам кога ще сдам багажа... Mr. Green
Кришка...ще готвиш..на нашия котарак от сухата храна/но той пък основно суха ядеше/ някакви камъни в бъбреците му намериха...абе зле бяха нещата...
aguto как даваш цитросепта...че да знам за всеки случай...
Супер съм нервна, ще ми идва, а и едно дете от английския така кашляше, а едвам дишаше, че направо добре, че се сдържах, че такъв скандал щях да спретна...Надявам се да не ни е лепнало нещо....за всеки случай профилктично ще дам нещо....Водя си записки за разговора другия път с госпожите и майките  Mr. Green ...Ако сега го бях провела, щях да съм много груба...а знам, че заради цикъла яко ме тресат хормоните...и от сутринта си го изкарвам и на бате и на Кати...само АНгел още е пощаден...ноооо майката щеше яко да го отнесе...Всичко на всичко са 3 4 деца...пък трябва да се съобрзавяме - 1 година ще учат заедно...
Гоооляма жега иначе...май ще пълня басейна...да пошляпат децата малко..
Аз ще ходя на концерта на Елтън Джон, майка ще дойде да ги гледа...ама ми е супер изнервено и нещо немога да се настроя...
Бу а пък аз мисля, че леко си скромничила  за твоята личност, за сметка на града...

# 37
# 38
Emir цитросепта го давам разтворен във вечерното мляко 5-6 капки профилактично за 10 кила. води се, че трябва да слагаш по 1 капка на 2кила тегло ... тоест 1/2 капки/кила
когато е болно се дава по капка на тегло.. и тогава е хубаво на 2 пъти да се раздели приема..
http://www.citroseptbg.com/prilojenie.html ето за повече инфо Wink

вънка е мор!
набичила съм си тука климатика и реанимирам Simple Smile Blush

# 39
Бу, много сладка статия, поздравления  Peace

Между другото, когато тръгнах да се регистрирам в бг-мама, си бях избрала ник Бу,щото така викахме на Бужи още отпреди да се роди, така му викаме и още,ама беше зает. Много възмутена бях Simple Smile

# 40
Да отбележа присъствие и да пожелая на болните да се оправят бързичко, че в тази жега вън и болен е ужасно  Hug
Някой по горе спомена за трудно заспиване - и ние сме така вечер, направо ми идва да я напердаша Crazy
Имам една камара дрехи за гладене  Sick
Бу, интересна статия, и аз с носталгия си спомням за времената от моето детство  Simple Smile

Някой дава ли овесени ядки за заскуска, и ако да как ги правите? Варите ли ги, пасирате  newsm78

# 41
  • София
aguto мерси...аз това съм го чела...но педката изрично беше казала, че за кърмачета/бебета  /а това е възрастта до 1 годинка/ и бременни не се препоръчва...затова реших, че някой доктор ти го е препоръчал...или пък нещо се е променило...Хубявото е, че има вече капсули, предполагам, че са поне малко по приятни на вкус...а и незнаех, че има сироп за децаааа Party Ще ходя до аптеката явно... Grinning
Чудя се, ако го пия аз дали ще минава през кърмата newsm78 Някой кърмещ с мнение по въпроса...
Уффф наядох се със сладолед и явно ми попремина нервата...макар че...още ме е яд на майката...тя закъсня и урока вече беше почнал..видя ми се глупаво по средата на играта да хвана Кати и да си тръгна...но дано не си патя от глупостта ...
mam_ma в чистия си вариант не- но пък съм взела една овесена каша с ябълки на Топфер..много е приятна..Иначе киснеш, вариш и пасираш...така правех с Кати...

# 42
Запис и от мен!
Днес бяхме на бебешки рожден ден и главата ми още бучи!Голяма гюрултия!От сега започвам да се потготвям психически за нашия Mr. Green
Голяма жегааа,ужас,а едва сега започва!
Бу,поздравления!Страхотна статия,а на снимките сте супер!

Рая,честит рожден ден!Да си много щастлива с малкото си съкровище!И само здраве,здраве.....!

И накрая да ви се похваля с новата придобивка на Ива!
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.2020
Супер е ,обаче колко място зае.... Rolling Eyes

А,Криша, Hugза Марто.Дано му мине скоро!

И болните бебчета да оздравяват! Heart Eyes Hug

# 43
Eми една лъжичка сребърна вода +клеева тинктура + витамин Ц +молба до горния+осцилококцинум

# 44
  • София
Nadina колко капки клеева тинктура?
Ние сме на терасата...   Незнам бате къде е сложил помпата за басейна...та Ангел е в коритото...оказа се, че може да се изправя при подходящи условия... newsm78..Учудих се...Хвана си се за коритото и се изправи...и то няколко пъти...вечер като го къпем въобще не прави такива опити...но сега искаше да стигне Кати...та затова явно..
Горби...честитап ридобивка...представям си колко място заема.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт