СЕПТЕМВРИ - тема 26

• 20 757
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Здравейте мацки!
Бу и аз стискам...
Кришка взимай илачи за гърлото, че то и моето беше минало, но от снощи съм без глас и пак яко ме боли...незнам какво е това..попрочетох в нета...пък ще видим..
Аз се изнесох при мама, но наминах и на купона Wink, че бяха дошли 2 мацки...Накърмих Ачо и се изнесох по терлъци...После се прибирах по нощите...и тъкмо се прибрах и Ангел се събуди...та всичко мина както трябва...Като изключим спадането на гласа от снощи...досега такова нещо не ми се беше случвало, нямам никакъв глас...шептя... Shocked
Болните бебоци бързо да се оправят...

# 361
  • До хладилника, който обичам
Имаме бебеееееееееееее! Новият ми племенник Виктор се роди по телефона, международно! Ура! Пийте едно за негово здраве!

# 362
  • София
Бу, честито, да ви е живо и здраво бебенцето!

# 363
Да е живо и здраво адашчето!!!   bigdance2

# 364
  • София
Хе хе...ей това се вика раждане...в 17,24 почнахме да стискаме палци и в 20,18 бебе Виктор - да е жив и здрав, на мама бързо възстановяване и послушно бебе  Grinning

# 365
  • sofia
Жив и здрав да е Виктор и да се разбират с братчедките!  Wink Аз май не съм се хвалила, че октомври очакваме появяването на нашият племенник. Братчеда на Петко. Скоро разбрахме, че ще е момченце. Та ще щуреят заедно. Емир, добре си си изкарала, значи. Споко, след кана с чай+ мед, гърлото ми е ОК!

# 366
Бу, честито, да живо и здраво, за радост и гордост на всички около него   ura
около мене само новини за бебета, почнах обработка за трето, първо от баткото,  Mr. Green ама май няма да ме огрее

# 367
  • До хладилника, който обичам
Хе хе...ей това се вика раждане...в 17,24 почнахме да стискаме палци и в 20,18 бебе Виктор - да е жив и здрав, на мама бързо възстановяване и послушно бебе  Grinning
Благодаря на всички! Много бързо и леко, да. Аз бях там Grinning говорех с майка по телефона и задочно присъствах, чувах всичко и разпитвах в ефир (сестра ми е в щатите). Направо семейно си родихме Mr. Green Много хубава новина!

Ето, в отчетна традиция:

# 368
Eeeee, Бу браво! Сестра ти е герой направо Mr. Green Да ви е жив и здрав Виктор и да расте щастиво дете! Hug Tada  bigdance2  ura

Бързам да се изфукам дребното как само успя да се изправи. На стълбите е, не е напълно права,а ма пак е нещо Crazy

# 369
Здравейте!
Няколко дни нямахме интернет и сега не мога да ви настигна. От няколко дни все се опитвам да изчета поне последната тема, но неуспявам. Затова искам да се похваля, пък после ще ви настигам. Wink
Моето момче се пусна да ходи на 21-ви май за първи път, после известно време не се пускаше, но сега си ходи доста уверено. Много е смешен, защото е много малък и е толкова смешен, просто обираме точките отвсякъде. Сега може би ще ме разберете защо нямам време, защото и пълзи и вкъщи само ме преследва, настига ме и се изправя по краката ми Crazy. То аз месих една смешна питка (хич ме няма в месенето), но ето да се почерпите  party023
Отивам да чета!

# 370
Честит да ви е Виктор, Бу   bouquet

Арлина,голяма акробатка Лора Simple Smile

Да се допълня-честити крачета на Валери!

Свилен явно е шаркав, избиха му купчини пъпки  Crazy

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 22:05 от Atrakcia

# 371
  • sofia
Ау, честито, на изправилите се и проходилите!   bouquet Значи Валери на  maya_4ekelova, е първото ни проходило бебе?!

# 372
Честит племенник на Бу!
Честито и на бебоците, усвоили нови умения! Валери какво си хареса от вещите, наредени до питката?
Атракция, да минава вече този обрив!

# 373
  • София
Много хубави новини днес Simple Smile Честит племенник на Бу, честито изправяне на Лора и прохождане на Валери! И Никола се изправи днес за сефте Simple Smile

Атракция, бързо да му минава на Свилко Hug

# 374
Ами избра си лекарски слушалки - на кака му Петя (племеницата), розови са и никога не ги беше виждал, та сигурно затова тях! Heart Eyes
Попрочетох, но и доста неща не са ми ясни, явно е имало и кавги, и нов колаж съм изпуснала, и в албума със снимките не мога да вляза Thinking.
Инъче ние сме добре, след съвета на Арлина се наканих да отида на хомеопат, че Валери много трудно вадеше зъбите и е доста мрънкав, има подобрение (но и джоба ми доста олекна от прегледите), но и сега като ходи си има къде да изразходва енергията си. Все още не яде кой знае какво, да не кажа нищо освен кърма, само си опитва нови нещица. Аз вече му хванах цаката и взех да си полягвам с него, че нещо не ми стигат силиците, много е енергичен. Ето и сега стоя и се чудя що не си лягам, ами кисна тук, като се има впредвид, че всеки момент ще се събуди да суче newsm78.
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт