СЕПТЕМВРИ - тема 26

• 20 757
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
  • sofia
Ъ, вижте на какво попаднах в "Клюкарника"...http://www.dnes.bg/muzika/2010/06/22/rammstein-kuponiasvaha-v-orient-33.93201Що ли, който дойде в България, накрая се озовава в чалгаджийница...
Относно шапките, нашата ВИНАГИ е на земята. Както и обувки+чорапи...

# 436
  • София
Мммдаа и ние като се самоизписахме от турската болница единственото, което Кати приемаше беше хидратин алфа + кърма. Ама то си е приятно на вкус...а и набавя всичко необхобходимо, като минерали и соли + натриев цитрат, който е против повръщането...Кати беше с ротавирус...мани, мани...
Стефи за това надолу...и при мен става въпрос...с дрехи добре, ама без дрехи Confused
mam_ma и твоята мома хубавица...имам съмнения, че септемврийчетата са най-хубавите бебета Sunglasses
Шапката и чорапите, не седят на мястото си, обикновено са в устата...

# 437
  • До хладилника, който обичам
Голямото дете си пожела вместо да й празнуваме рождения ден, да идем на море за малко поне Confused Криво ми стана заради него. От друга страна - расте. Вече си има приоритети - като знае, че финансово не сме цъфнали и вързали, предпочита море пред един следобед търчане с приятели...

# 438
 Peace
Браво на голямото дете!
От сега има моето разбиране за рожден ден! Wink
(все едно има нещо общо с мен де, ама карай ...   Mr. Green )
Ще взема да я поканя аз на гости на морето! Wink
Не трябва да ти е криво, Бу...

Валка, ЧРД!   bouquet
Жива и здрава, усмихната, обичана! Simple Smile

Боли ме глава, горещо ми е, мързи ме ... Ще пиша друг ден!

# 439
  • София; Дружбето
Валката, ЧРД. Жива, здрава, права и т.н Mr. Green
Ние море скоро няма да видим, че финансово сме трагично. Да свършва тая криза, че ми писнА вече.

# 440
Абе тия от Продавалника не са наред. Гледам за проходилка, те са сложили цени като за нови. Баси печалбарите.

# 441
  • Габрово
mam_ma, от мен съвет- пази детето да не гълта морска вода защото на Рая й пълнихме едно басейнче на плажа с вода и тядокато играеше вътре си и пийваше по малко и все си мисля, че от там дойде това стомашно разстройство.

Иначе по повод с дрехи и без дрехи да ви кажа отивам аз на плажа изтупана с една готина дълга рокля и едни келешчета бая ми мятаха белтъци и щом махнах роклята и останах по бански не забелязах вече никой да ме загледа повторно Mr. Green
То не стига, че съм отпусната  ми бях и с един бански на сестра ми дето ми беше малък и така се беше впил в пласките ми... абе с една дума не чакайте снимки от мен по бански  Wink

Бате днес пак ми подари цветя- при все, че всеки път му повтарям, че мразя да ми подаряват букети. Това мъжете не разбират от дума. Пак го овиках и той се нацупи  Twisted Evil

# 442
  • София
valkata78 хахаха много добре го описа хахаха..то не е за смях ...де викаш с дълга рокля, мятат белтъци ам...
За ентеровирусите..доколкото разбрах, не е нужно непременно детето да е контактувало с болен от същото...Ставало и като си лапат ръцете...МАкар, че да си призная честно и аз в началото си мислех, че е от водата, защото Кати също си глътна...Четох една статия, че едва ли не си ги имало навсякъде и е въпрос на време и имунна система да го лепнат, ама защо все на морето става... newsm78
..

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 17:46 от EmiR

# 443
  • До хладилника, който обичам
От сега има моето разбиране за рожден ден! Wink
На мен ми стана криво, защото знам, че й се иска и двете - и 'голям' рожден ден, и голямо море, ако може, две... Ама няма как всичко накуп, пусто. Преди да стигне до идеята с морето я питах дали иска на двора - имаме голям хубав двор, досега викам аниматор и измислям ядене, те търчат 2-3 часа и ги забавляват и е супер - или в Макдоналдс, че всичките й приятели, които нямат двор, разбираемо, празнуват все я в Макдоналдс, я в друг детски център. А аз не виждам смисъл от това, когато имаме разкошен двор за търчане... както и да е, реших този път да й дам избор, вече е голяма. А тя - дай на двора, и така няма да плащаш Mr. Green викам, на двора, на улицата, все плащам Laughing Реално рожден ден в Макдоналдс излиза по-евтино от тържество на двора с аниматор. И все пак е по-евтино от детски център. Криво ми е, че не мога да направя всичко - поне в момента чисто и просто не ми е по джоба, а не искам да въвличам детето в това, колкото и да е възпитателно да знаят от малки, че не всичко, което хвърчи, се яде.

# 444
  • София
Ъ, вижте на какво попаднах в "Клюкарника"...http://www.dnes.bg/muzika/2010/06/22/rammstein-kuponiasvaha-v-orient-33.93201Що ли, който дойде в България, накрая се озовава в чалгаджийница...
Ми щото България си е чалгаджийница явно, къде да се озоват ooooh! ooooh!

Навън се сбръчка разбира се, пък и потопът започна... Как ще се добера до стадиона и аз не знам Tired

# 445
  • sofia
Баси гадното... s0nic , все някак ще доплуваш до там. А там ще ти е все едно, дали вали!  Peace

# 446
Баси, здрава съм и фалирала, чичкото се набара и установи, че съм здрава, пусна един ехограф и каза бягай и след като спреш да кърмиш пак и накрая - дай 60 лева   ooooh!. Честно не очаквах, беше 30 - 40 лева прегледа, ама чак 60 лв. Егаси инфлацията, стана ми и още по-криво щото нямах толкова, че се връщах пак  Embarassed Ама пък съм здрава, ама пък фалирала, ма пък здрава.
Валката  Hug за децата,  Heart Eyes за теб, вместо цветя...........

# 447
  • София
Като се върне бате, ще му покажа...направо ще я оставя на екрана Mr. Green
Баси, чак тука се чува музиката и рева от стадиона...Ще точа лиги...на отворена врата

# 448
Честно с тоя концерт, ама хич не може да ми запалите тръпката тръпкова, в другата ми отчетна също девойките полудяха, ама как може хич да не ви разбирам тръпката, ама като я има и се кефете Hug

# 449
  • София
Хе хе една приятелка е родила ...момче...влязла в 14 часа и в 17,05 се родило 3 650 кг 49 см... дебелак... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт