СЕПТЕМВРИ - тема 26

• 20 757
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • София
За закуска ...късна закуска го водя, защото преди това има 2 цокания...давам плодово пюре/пресен плод с биквитки плазмон...като вкарам сиренето, ще се пробвам и с попара...
Надина...ние сме на покрива...жегата е страшна, особено от към южната страна...пробвах с отворена врата, но пък врата е точно до леглото му...затова климатика на 24 /Т в стаята е към 28 градуса/, духа високо горе в тавана...екстра е...легнах и в креватчето му Mr. Green, за да съм сигурна че не духа...а и той все отвит спи...пеленката е около корема му...краката голи...

# 61
  • Габрово
Бързо да се разпиша, че след малко излизаме докато не е напекло.
венилов, честито за изпита!
Бу, а вие с ръкавичка сте разкошни на снимките. И статията е добра  Grinning
Вчера изпратих Алекс на морето и да ви кажа колко кофти ми стана като дойде баща й и веднага се хвърли да я прегръща и това дете като писна и го бута и му вика да си ходи. Много ми стана мъчно за него, ама детето като го вижда веднъж годишно как другояче да се държи. В такива моменти се чувствам адски виновна, че го лиших от това да бъде баща и детето да израства пред очите му, а той пък е толкова добър човек(ама аз не струвам Mr. Green)

# 62
  • София
Баси Валката...как само си го написала....еми позволявай му на човека повече да я вижда...то и за нея си е стрес, сега с някакви непознати на море да ходи...

# 63
  • Габрово
Ми той живее в Испания кво да направя. Като попорастне още детето ще я пускам и там да ходи, а ако той се върне в Бг ще е доста по-лесно...

# 64
Благодаря ви   bouquet ще гледам да не ви разочаровам и другия път.  Wink

И аз сериозно се замислям да спим на климатик. Не ме притеснява духането  Mr. Green , ами въздуха - много сух ставал, доколкото помня. Ама едва ли ще му мисля много много - и без това мозъкът ми се размекна, детето взе да се поти. Събужда се с мокро боди, а уж нямат потни жлези още.  newsm78

Това ранно събуждане взе да му става навик - тая сутрин стана в 5:30 наспан, готов за игра. Взе, че пролази на "стари години" (10 месеца) и вече не мога да се правя, че не го виждам и да си доспивам, докато той си шава кротко в другия край на леглото.
 Валка  Hug След още някоя година ще можеш ваканциите да я пращаш в Испания.

Ние с татито сме разделени за няколко месеца, докато аз си взимам изпитите в БГ. Последният път като се видяха с малкия, дребният не го позна, разрева се и взе да се дърпа. Вярно, че е бебе. Ама ми стана още по-гадно, че на някви непознати нон-стоп се радва и се хили, а за първи път да се разреве от "непознат" и точно баща му.  Rolling Eyes

По повод Световното получих следните инструкции Laughing

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 12:11 от Venilove

# 65
  • sofia
Привет! Егаси жегата. Бяхме навън до 11.30. Стана нетърпимо. По повода, на Петко стаята е със северно изложение и там си е рахат. Спи по боди, тези дни непробудно! Моят бате, пък си взе 1 седмица отпуска за световното. И аз много обичам да гледам мачове, но хващам изцяло, само третия. Та, ми е заявил, да го търся само до 3 часа. После е зает. Валката, не се притеснявай за детенце. Щом баща и е добър човек, всичко ще се нареди.

# 66
  • София
Добър ден и от нас, голяма жега, бе, идва ми да се скрия в хладилника  Laughing
Ние не сме излизали и няма и да излизаме до след 19:00ч, че не се трае. Обаче цяла сутрин бяхме на терасата, изкарах на Ана Мария надуваемия басейн и си играхме голям кеф беше  Party Сега спи, а като се събуди, пак ще ще се "къпем"  Laughing
Друго интересно няма, мачове не гледам, тати е далеч и ги гледа другаде  Mr. Green Обаче откакто сме само двечки още повече се е привързала към мен, само малко да излизам от стаята и се започва рев до посиняване  Tired Снощи я приспах, идвам в дневната да ям, реве, приспивам я пак, ставам от леглото, реве...и така час и половина, докато се отказах да ям и легнах с нея...и така...хич не ми харесва...

# 67
  • София
Venilove ммда добре написани инструкции... Mr. Green
Абе в интерес на истината винаги съм го гледала световното и ми е било кеф...ама сега нещо съм се повредила....явно съм изнервена и не ми се гледат мачове...знам ли...а и добре дошло ми идва да си лягам рано...
valkata78 незнаех, че е в Испания...още по-добре...след някоя година -  лятото там... Grinning
Нямаме асансьор...кооошшшмааарр....5 етажа надолу, после нагоре...следобяд няма излизане... Naughty На терасата...
Стягаме се и за концерта...Незнам майка как ще го приспива, защото той вечер си цока...ама тя е оправна и ще се справи...пък като се приберем, ще се нацока пак и такам. Изцедила съм има няма 40 50 грама...нищо работа...Ще вечеря каша...така съм го измислила, пък да видим той какво ще измисли...
Еехаа имаме си първото септемврийче 2010...да стискаме палци всичко с бебо да е наред и бързо да се прибере в къщи при мама!

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 15:34 от EmiR

# 68
Лелеее първо бебе  Shocked Те ни бият по бързина  Joy

# 69
Егати размазващата жега  Tired То не се трае - снощи се е будила през два часа  Tired а спи по боди без ръкави, завита само с чаршафче.
Atrakcia ние борим попарата, ама нещо не и е фен, та затова питах за овесените ядки - мисля тях да предложа, хем за разнообразие, хем може да ги хареса. За попарата -тези, които дават с какъв хляб т.е. сухар я правите? Аз взех на Боряна някакъв уж по здравословен с ръжено брашно и имам тайните подозрения че затова не и се нрави  Thinking

EmiR - весело изкарване. Исках и аззз...ама няма
[Еехаа имаме си първото септемврийче 2010...да стискаме палци всичко с бебо да е наред и бързо да се прибере в къщи при мама!
Милото, колко се е разбързало, дано всичко е наред и бързо да се прибира при мама

# 70
Тая седмица сме на консултация, ще питам как мога да вкарам "млякото", за да разбера дали има алергия, за да давам попарка. На Божидар с козе сирене я правих дълго време, нали козето мляко се доближавало най-много до майчиното. Иначе имам 1 кутия кус-кус на Плазмон, мога да сваря и пасирам, с малко захар за вкус, евентуално. Ще пробвам и с овесените ядки някой ден, хич и не съм се сещала. Сухар ще купувам този в червените опаковки

Мачове няма да гледам.

Еми, приятно изкарване, не го мисли Ангел  Peace

Да ви споделям ли колко градуса е у плевенско  Tired

Честито септемврийско бебе, живо и здраво да е  Peace

Криска, де си, как си?

Свилен ми плюе месни пюрета, по-специално пуешките на Сънвал. Ма те мноого гъсти, хем ги и разреждам и пак зорлем нагъва.

# 71
  • София
Привет от мен Grinning Ние се върнахме от вилата в най-големия пек, ама то и там се оказа, че не е особено хладно. Това никога не е било - в 10.30 беше 30 градуса... А там е най-студеният край на България по принцип.

Никола яко ме нерви от 3 дни, не ще твърда храна и ще го тепам newsm66

Климатик досега не бяхме пускали, ама днес ги набримчихме яко като се прибрахме. Стаята на Никола мисля да я охлаждам до 22 градуса няколко часа преди да го приспя, а през нощта ще го изключвам. Без климатик там е 28 градуса в момента, а е североизточно изложение Shocked

Ужасно завиждам на ходещите на концерт довечера Crossing Arms Много ми се иска и на мен, малко да изпусан парата. Ама нищо де, след 10 дни ще дойде и моят час.

Много се кефя, че световното започна най-после! Мога да гледам мачлета по цял ден Mr. Green Само дето не ме оставят, ама айде...

Честито да е първото тазгодишно септемврийче, дано да е здраво и щастливо късметлийче!

# 72
Здравейте мацки!

Венилов, честито!
Бу, много сте готини и статията е готина!
Валка, споко, ще е добре детенце и ще се забавлява!
Атракция,  Hug май съм по-добре. Тази нощ бате ме прецака: пуснал климатика след като съм заспала и се изнесъл на тавана, че не му се спало. Аз взех Кати към 2 да я кърмя и така сме си заспали двенките на климатик. Само дето мен гърлото пак ми беше зле сутринта! Добре че на детето нищо му няма!

Как завиждам на всички с вила  Blush Аз никога не съм имала нито вила, нито село и ми е голяма мечта! Сега започнах да обработвам бате да търсим място нейде ама да видим доколко ще ми стигнат уменията Mr. Green

Днес се измъкнахме от жегата на Витоша. Оставихме мъжете в Драгалевци и 4 мацки + Катето се разходихме почти до Бай Кръстьо! Малко тежичко за сам човек по баира с бебе, но другите помагаха и се качихме. На връщане бубата заспа в кенгуруто  Heart Eyes Но й беше супер интересно, а и нали всички й обръщат внимание и тя умря от кеф  Mr. Green Пихме жива бира в бирарията в Драгалевци и Катето овърша всичко там, закачаше се с едни батковци, абе купон! Сега си заспа та ще мога и аз да почина след добрата разходка.

# 73
  • sofia
Нали се похвалих, че Петко спи, та да гледам третия мач...Да, аме, сега реве, току до мен. От един час е така. Мрън, мрън...

# 74
Kришка,да яхва Марто и ми ги пращай и двамата Simple Smile

Моя мъж пече един зарган на скарата-е, няма такава смрад, още смърди цялата къща  Sick

Криска,гледам ти линийката-аз много забих, утре почвам 3-та седмица, само 2 кила надолу,а съм почти стриктна, че и адски много се движа,ма няма сваляне на кила за мен  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт