СЕПТЕМВРИ - тема 26

• 20 757
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
Krishkaaa, Krishka... какво да ти кажа... Ина все още баща й я преспиа, а след година-две гаджео й ще поеме щафетата...  Rolling Eyes

# 256
Елестааа нидей наднича тука, вземи се отцепи с два три реда, че от два дена съм ви замислила, ко напраихте с ваш'та Ръмуния ( Коко така и вика).

# 257
  • Варна
хехе, Надина...Изхваща ме ти... Party
Тук съм, но само с баткото, оставих беба на баща и и сега се забавлявам тук сама... Laughing
Ходих на концерта на Елтон Джон, на плаж, на ресторанти и така...просто безотговорна майка и се наслаждавам на момента...Чакам таткото да я доведе следващата седмица...
Гледам Бебешондел пак в редиците и бебе май?ААА? Поздравления!  bouquet
Друго не се сещам, бързо минах през темата на диагонал...
До скоро!

# 258
  • София
Егаси/Костов/! До преди малко мерихме улиците със син ми, дано се измори и да спи. Тц. Изкъпахме го. Яде. Докато яде задрема. Сложих го в леглото му и се обърнах да поразтребя стаята му....
Същият номер ми сътвори и Никола Confused Уж беше заспал, а като го сложих в кошарата - вой. 30 минути го приспивах докато склони. А преди това обиколихме целия Южен парк, за да се измори, ама тц.

# 259
Честита 10-та месечинка на Ана Мария.  Wink

Да ви се "похваля". ММ на стари години (30) да вземе да лепне варицела. Трябваше да си дойде за РоК-концерта другата седмица и да се прибираме заедно на хладничко в Англия. Сега е под карантина.  ooooh! Даже ще се наложи сигурно да висим още тук, докато не отпадне напълно заплахата за дребния. Имало ваксини, ама като нямаме акъл да го ваксинираме голямото бебе.... Crazy

П.С. Аз пари за радио и телевизия няма да дам! Хич да не ме търсят.  Crossing Arms

# 260
П.С. Аз пари за радио и телевизия няма да дам! Хич да не ме търсят.  Crossing Arms
Ми онлайн ще ги гледаме бе Simple Smile Ние българи ли сме или кво??? Все някъде ще ги има фри Simple Smile Само за това не са ни накарали да плащаме, ей! Накарат ли ни, ще се развали качеството на тв и на радиото, ще видите Simple Smile
Тва с варицелата... да минава леко!
От мен - лека нощ. Беба спи, аз съм пред тв със Слави Simple Smile

# 261
Здравейте  Hug
Ние си бяхме малко на село, та не съм ви чела от 5дена. Имам около 17страници  Crazy Ще се включа пак утре като се начета. Да не забравя и тук да спомена че в Карфур плодовите пюрета на Гербер са 1+1подарък за 0.99лв  Peace

# 262
  • Испания и Стара Загора
Извинявайте,че се намесвам в темата ви.
Влизам само да честитя първия рожден ден на първото  ни септемврийско бебче-Емануил на Неки.Да е жив и здрав,много усмихнат и да радва мама и тати.  bouquet

# 263
Не знаех, че и Анита е в "Рая" !  Mr. Green

Какво стана с Манос?
Дано са добре и да му честит първия рожден ден!  Heart Eyes

# 264
Успях да ви изчета!

Честит празник на най-нетърпеливото септемврийче!  bouquet

На болничките-бързо оздравяване!

Моето дете не ще проходилка, нито други помощни средства. Иска да го държа за ръцете и да обикаляме, да ровим в шкафове и чекмеджета , да разглеждаме и така до безкрай. Като каталяса трябва да е гушнат в мен или да се кърмим. Преди няколко дни свако ми беше на гости и констатира:"Ми то това детенце като тропосано за тебе!"
Ето малко снимки от нашата морска ваканция  http://septemvri2009.snimka.bg/baby/preslav-na-d34.510764.19258262

# 265
  • София
Добро утро мацки!

Уиш, доволна съм, че ми се оправдаха подозренията...а те бяха и че си хубавица  Grinning
*Elesta* е това е живот... Grinning
Вечер, като не иска да спи...не приспивам...взимам го при нас...скача, играе си..незнам от какво се изморява, ама като го сложа след половин час - сам си заспива...е понякога не е след половин, а един час...явно не му се спи или седи в креватчето...Вчера пак така...изкъпан, нахранен, слагам го да спи...мрън, рев...взех го при нас в хола...усмивки наляво, нядясно щъка малко с проходилката и пак мрън...сложих го в креватчето и сам си заспа...Явно вече и бебоците си имат желани, предпочитания...няма да ни минават номерата с приспиването, когато на тях не им се спи....
Разболявам се, такъв гърлобол не съм имала много отдавна...от вчера следобяда, нещо страшно е... боли ме, дори като говоря... Rolling Eyes Почнах да се дрогирам.....И дано не го хванат мъниците.. и тях профилактично почвам да дрогирам...
anita29 еми да му е честита едната годинка на МАнос, но нямаше да се сетя...след като някой не пише в темата, а в други теми, явно не сме интересни...или няма какво да сподели с нас...
d34 май трябва да си сложиш плоското коремче...в другия албум...да ни стимулира... Grinning

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 07:16 от EmiR

# 266
  • София
Добро утро! Емир, мерси за кафето, имам нужда от второ...имахме "концерт" от 1:30 до 3ч...после в 5:30 се събудихме окончателно...
Анита, как сте?
Аз сега съм бясна на Глобул, изключили са ми телефона без да имат право  #2gunfire От днес започвам но в месец (за фактурата) и те ми спряха тел. защото уж съм надвишила кредитния си лимит. Без да коментирам смешния им "лимит" се оказа, че в тяхната система излиза, че аз не съм си платила тел май месец, а аз съм го направила, даже нов договор подписах...подозирам тъпата овца от магазина...която ми обясняваше тогава как аз няма да имам безплатни минути за 5 дена...И сега от 123 един супер нелюбезен кретен ми заяви да се обаждам след 8ч защото имало нещо нередно (ама не можел да ми каже какво) и след 8 щели да имат повее персонал и ще могат да ми обясняват  #Cussing out Ако знаете как съжалявам, че подписах договор за още една година...сега съм се настроила за скандал...чакам да стане 8ч ииииии  #Cussing out Ако трябва и жалба в защита на потребителите ще дам...ще ме оставят без телефон без причина...

# 267
  • София
pocahontas80 ако ще те успокоя, с Мтел имах същия проблем...но се скъсах да си говоря с оператори...та поне не ми го спряха телефона...предполагам, обаче, защото сме в бизнес група и затова бяха мааалкооо по внимателни...Да не говорим, че първия месец ми таксуваха разговорите не по бизнес тарифата, а по някаква друга по незнайни си причини...Не ми възстановиха сумата...ама тя беше малка и реших да не си тровя нервите...
По тоя повод да се оплача..вчера пак ходих до банката, в крайна с/ка си взех новата карта...да не влизам в подробности, но пак си отвисях в моята любима банка...На зададените ми въпроси, конкретни отговори не получих...Електронния подпис още не ми е готов...защото е трябвало да съм получила имейл, ама аз не съм получила...а ги следя тези неща...Хубаво казах, че няма значение къде е грешката да продължим напред...Та сама си проведох разговор с Банксервиз, макар че, мисля, че това е задължение на банката...Не всеки е наясно с тази материя...нали затова има обслужващи агенти/търговци, които да вършат тази работа вместо теб...Както и да е...Сега пак ще трябва да ходя...Надявам се на третото ходене, да съм постигнала това което искам....

# 268
Добро утро,
Да е жив и здрав Манос, много късмет в живота и безгрижно детство......  bouquet

Анита как са децата, нещо не схванах защо влезе в темата ни, не си ли и ти част от този отбор  newsm78 и да е темата ми..........

Ох с тези оператори и аз съм се настроила да се карам с глобул, след около седмица, ако не ме домързи в същност........

Баткото пак се е събудил в 2 часа да кашля, вече трета вечер го прави този номер,  Tired

Айде по-късно пак. Hug

# 269
  • До хладилника, който обичам
Ми онлайн ще ги гледаме бе Simple Smile Ние българи ли сме или кво??? Все някъде ще ги има фри Simple Smile Само за това не са ни накарали да плащаме, ей! Накарат ли ни, ще се развали качеството на тв и на радиото, ще видите Simple Smile
Надай се. В незнамсикоя държава обмисляли и данък интернет по тая причина - да не гледаш и слушаш без пари там. Тук без съмнение ще поемем челния опит, щом е за взимане на пари - там сме!

Общи условия

Активация на акаунт