СЕПТЕМВРИ - тема 26

• 20 478
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • До хладилника, който обичам
Каката и нея така я свикнах, сама да си играе и занимава и голям рахат ми е да ви кажа.
Ми то и аз се мъчих да го свикна, ама той нещо не възприема Tired Според мен си е до дете - Никола никога не е бил дондуркан прекалено, нито съм го държала все до мен, ама ей на - реши да се превърне в кърлеж Crazy

Според мен си е до пол. Те така са мъжете, първо за полата на мама, после за полата на жената... Joy
Аз си мисля, че е от възрастта Simple Smile Две момичета гледам, и двете имат такъв леплив период. С голямото имаше момент, в който пишках на отворена врата, тя 'пази' отпред - иначе беше рев, вой, сълзи и сърцераздирателни писъци. А аз си ценя спокойствието.
Всичко минава - вече е почти на 7 години, общо взето независима и самостоятелна, с радост ни изоставя, за да ходи при баби и приятелки с преспиване, ако някой й предложи - и за няколко седмици ще духне, мисля.

Една анкета пускам, че ми стана интересно колко бебета получават кърма и колко са на АМ, гледах отговорите за храненето и ми се иска статистика Simple Smile

# 601
С 2-ра опция се вотнах. Даже не помня нощес колко пъти сука Grinning

Ха, добро ви утро! И аз искам кафе, но ще е най-рано след час, да заспи змея, големия да иде на градина, най-големия на работа. И имам да гладя, и да готвя, и ме мързиии...

# 602
На трета опция съм аз, през деня, не кърмя, само вечер, през нощта - колкото и когато и сутрин, преди закуската.......

# 603
  • sofia
Добрютро! След снощното шоу, което продължи до 1 и нещо, човек би помислил, че героят ще е уморен и ще спи. Но тц. ей го тук до мен, праща ви много здраве...
Бу, нещо моят отговор го няма.

# 604
  • София
Добро утро мацки!

Днеска пак стана в 7,45... брех явно си променя режима... bowuu
Гласувах с втората опция...
Арчита писах, че си подозрително активна на компа бре...бате явно не го е окупирал...Амиии мисля, че съм здрава, само някаква суха кашлича още ме мъчи...ама то в това време излизаш ли...вчера само с Кати излязохме за малко, че Ангел пак беше заспал по никое време/майка беше в къщи/...навънка като видях как са облечени,  малкото децата дето срещнахме..от дебели якето до къси ръкави...си мисля, че е по добре в къщи, проветрявам по няколко пъти и такам последните 2  3 дена... ....Тези разлики в Т не са никак добри да децата, а и за големи разбира се...
Абе мацки, радвайте се ...толкова бързо растат децата...приемете го като период, после ще искате да ги гушкате, а те ще ти философстват....Аз съм се примирила, че ще е така...и ми е кеф...като тръгна на  работа и се отдам на бумашките, цифрите и компютъра..сигурно ще мрънкам, че не ми остава време да ги гушкам...а и те няма да ме искат със сигурност толкова, колкото сега Laughing

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 08:47 от EmiR

# 605
  • До хладилника, който обичам
Бу, нещо моят отговор го няма.
Кой, може да изтървам нещо?

# 606
Добро утро!
Емир,мерси за кафето,обаче нямам цигари и ща откача.Да се обличам и мен,и Дани за да ходя за едни цигари??
Но ще полудея като нямам,Емирка за компа и за бате позна-снощи го нямаше и аз като не виждала до 3часа на комп.,гледах за първите обувки на Дани.Вие какви обувки взехте за прохождане?

# 607
Цитат
Вие какви обувки взехте за прохождане ?
  Crazy Embarassed Rolling Eyes никакви, все още, кара бос в къщи, а навън все още не съм го пускала да ходи, все в количката е/

# 608
Абе то и аз не бързах да купувам,ама педито ми каза,че трябвало,че не било хубаво бос и сега чакам майчинството и ще му взема

# 609
  • София
Цитат
Вие какви обувки взехте за прохождане ?
 Crazy Embarassed Rolling Eyes никакви, все още, кара бос в къщи, а навън все още не съм го пускала да ходи, все в количката е/
Аз няма да купувам, докато не почне да ходи...Имам някакви ментета за довършване на тоалета...ама той не ги държи на краката си...

# 610
  • София
Добро утро, мерси за кафето!
Ние станахме в 6:40, да не повярваш, а тя сега пак заспа.
На Ана Мария й подариха два чифта сандали, с тях ходи навън, но й ги слагам само когато я пускам да ходи, иначе ако може да ги достигне си ги сваля. Вече може да ходи и като я държа само за едната ръка, а вкъщи въобще не сяда, само гледа да се добере до диван/секция/легло и се изправи...а ако не съм до нея да я гледам, много често пак се озовава на земята  Laughing
Опитвам се да я слагам на тоя пъзел за под, че сега подът е по студен, но тя все дърпа тези части, с които се сглобяват отделните квадрати и иска да ги яде....преди време беше откъсала така едно парче, едвам й го извадих от устата.

# 611
Моя ни ходи,ни лази,ни се изправя,но той и не се обръщаше дълго време,но като почна падна от спалнята за 10 дена 2 пъти Sad

# 612
Привет и от мен !
Емир, ще пийна кафенцето.

Гласувах разбира се . Втора опция. По всяко време когато поиска, за ноща да не говоря. Вече си търси, дърпа ми блузата, завира главата и ... аз давам.
Аз обувки взех, че като ни срещнеха хората, само питаха къде са му обувките. Ама рядко ги ползваме, вкъщи е босичък или по чорапки. Дори и на терасата излиза така.

Зачистих долапа и сега съжелявам .... много мразя това ама .... оня ден ми излиза мусаката и сега ...

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 10:34 от ivilda

# 613
Само като ви чета как си кърмите бебчетата и така ви завиждам...Иде ми да си родя второ и да си го кърмя,кърмя..... newsm62
Иначе за анкетата-гласувах с 1-2 приема на АМ

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 10:28 от ar4ita

# 614
Здравейте.
Мии аз гласувах - 1-2 хранения с АМ. Но като ви чета сега (че първо гласувах, после четох) си броите и нощните кърмения. Аз не броя нощното даване на АМ, само "официалните" 2 - сутрин и вечер. Че ако броя нощните, знам ли колко са... Ту иа, ту няма... Но и кисело мляко давам по веднъж на ден обикновено, но не е задължително. А не мога 2 опции да избера.
Мерси за инфто за флейксовете (получава се двойно множествено число  Rolling Eyes , ама кк иначе се казава?)!
Обувки за прохождане нямаме, ама и аз след майчинството ще купувам, но хич не знам какви, все са затворени. Досега съм хресала само 2 чифта - едните на Капчица, но най-малкият номер й е доста голям, а другите са на Колев§Колев - стават й, но 60 лв няма пък да дам. И съм в чуденка... Не ща и от тия, как им викаха... дето са си баш за прохождане, не знам що не ги искам. Най-малкото са затворени, не е лятна обувка, въпреки че в това време и ботушки да й взема, няма да е грешка  Rolling Eyes
Днес пак кучи студ! Писна миииии!!!

Общи условия

Активация на акаунт