. Не може пък всички да са така, мойто чаве и то почти така, почти, че да не дърпам дявола за опашката 

Забелихме я още като беше на 2-3 месеца, защото един познат лекар го прегледа и каза, че нещо си там е прекалено стеснено и ако не го забелим навреме, по-натам ще имаме ядове. Само веднъж е плакал малкият, но тогава баща му го подръпна доста сериозно.
Иначе съм я свикнала сама да се занимава и играе, ама след час, час и половина й писва и започва мрънкането, но то дошло време за ядене, после за спане, после каката се прибира и я развлича и така. Каката и нея така я свикнах, сама да си играе и занимава и голям рахат ми е да ви кажа. Всичко мога да си свърша, та затова ми стига времето, децата играят аз мързелувам пред копютъра или домакинствам нещо и така.
Според мен си е до дете - Никола никога не е бил дондуркан прекалено, нито съм го държала все до мен, ама ей на - реши да се превърне в кърлеж 

Според мен си е до дете - Никола никога не е бил дондуркан прекалено, нито съм го държала все до мен, ама ей на - реши да се превърне в кърлеж 
Препоръчани теми