СЕПТЕМВРИ - тема 26

• 20 487
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Ау, чак такова желание не ме наляга мен, не, не, не! Не искам да работя. Искам баща ми да е цар.
Мхм.И да имам голям бял кон и малка маймунка...

# 571
Соник  Hug.
Ние изтрайваме по 5-10 мин , ама все ме търси. Като готвя дойде при мен, ако няма с какво да се заиграе, хваща се за панталоните ми и се изправя и почва да играе и да си говори ... и така готвя .

Чокомоко, как сте ?

# 572
Stefi Stefi май няма да се снимам, взимате ме на подбив и никой друг не качва снимки...Ентусиазма  ми ще изгори Wink
.........................................................................
Не е така - просто някои девойки са много скромни, а други като мен са реалисти. Но да споделя - онзи ден си закупих дълго умувани и сънувани слънчеви очила /то за това няма слънце от тогава/ за 130 лв. И обещавам като ида на морето да се фотна в романтична поза специално за албумчето. Но само главата  Blush

Соник, при нас положението е същото. Дори снощи буташе баща си и не искаше той да я гушка и реве като магаре за мен. Вече ми идва в повече, но какво да го правя човечето.  Ще мине, както казва Бу.

Честит имен ден на Яна! Да й е живо и здраво името!
Честити месечинки!
И Надина...........тази торта сега ще я сънувам! Така ми се яде нещо шоколадово.....ужас! Да ти е жив и здрав Мрънков

# 573
  • София
Соник, и ние сме така тези дни  Sad Ужасно е, буквално е проблем и да ходя до тоалетната. Аз мисля, че и зъбите са "виновни". защото като цяло е много кисела тези дни, без видима причина...
Днес си хвана пръстите на чекмеджето, но не успя да се нарани сериозно...но рева, разбира се. Вчера обърна коритото (бях я сложила да сяда, докато нагласявам водата) и падна с лицето на плочките...имаше кръв в устата...преди малко я хванах как беше тръгнала да се пуска от леглото с главата напред...Само за секунда да се обърна с гръб и вече е направила нещо  Tired И се събужда пак да яде през нощта, а беше спряла...
Тя иначе яде много добре, като става 150 мл Ам, после плодово пюре с пшеничен флейкс, на обяд супичка/манджа/каквото съм й сготвила с/без месо, следобед каша и преди лягане 210 мл АМ. Между яденията й давам бисквити на Хипп (много ги харесва) или хляб, плод, абе да има да си гризи нещо.
Аз си правя кисело мляко, винаги става, не е трудно  newsm78 Изварявам млякото и го оставям да изстине, докато е малко по топло от пръста ми, а за подкваса ползвам Боженци.

# 574
Здравейте момичета,
Честит имен ден на всички празнуващи. Да ви се отчетем днес бяхме на консултация мойта мома много порасла цели 2 см, станала е 72 см и 9300 кг. Цели 3 месеца нямахме ни вест,ни кост от зъби и сега като са тръгнали отгоре зъби то е страшно. За съжаление излезоха не първите два, а тези зад тях сега излизат и горните два отпред. Ама че съм една как го обясних. Чета, че обсъждате хранителния режим нашия е  към 5-6 часа сутрин - АМ, към 9-9,30 попара, каша, към 13 часа - основното ядене от кухнята, към 17 часа яде десерта, и към 21 часа АМ или кисело млеко.

# 575
Покахонтас, какъв е този пшеничен флейкс?  newsm78 И някой беше писал за овесни не-знам-си-какво-беше...  Crazy Слеротясах съвсем вече...

# 576
Здравейте мили мами!
Честито на всички именници и месечинки Hug
Относно зъбките ние все още сме беззъби Confused и като гледам май няма да са скоро нито са се зачервили, нито подули венците , ама знае ли човек Wink
А за паданията моя младеж така ме изненада онзи ден падна от леглото и то по очи и от нослето му имаше малко кръв , ей побърках се от страх и се обаждам на педи и й обяснявам те ме прати на рентген  в бърза помощ там като отидохме с баща му ни питаха първо ли ви е и взеха да се смеят , няма му нищо ходете си дори не го пипнаха или погледнаха направо си ни препратиха с думите " колко има да пада" Laughing
приятна вечер  Hug

# 577
  • София
Ау, чак такова желание не ме наляга мен, не, не, не! Не искам да работя. Искам баща ми да е цар.
Joy Скромна си в желанията, няма спор Mr. Green

# 578
  • София
Покахонтас, какъв е този пшеничен флейкс?  newsm78 И някой беше писал за овесни не-знам-си-какво-беше...  Crazy Слеротясах съвсем вече...
Ами от щанда с биопродукти на Карфур го взех, пише си на опаковката :Пшеничен флейкс/пшенични люспи на Др. Кенсин. Съдържа пшенично брашно, пшенични трици, пълнозърнесто брашно, захар, сол.
Значи й купих една занимателна маса, а тя от цялата играчка си хареса краката на масата, извади ги и ги яде  ooooh!

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 18:52 от pocahontas80

# 579
  • sofia
Мхм.И да имам голям бял кон и малка маймунка...
И много, много слуги, и шут, който да забавлява Петко!  hahaha
Честити празници на всички! Честити зъбки, месечинки и именни дни!
s0nic, така сме и ние...Мрън, мрън и рев до откат...
Нещо ми се ебава компа пак...Знае ли някоя от вас хубава анти вирусна, която мога да си сваля фри от нета? Щот моята нещо не ще да се поднови...

# 580
  • София
Днеска бях по задачки...вече има електронен подпис - най-накрая...не че не повисях пак де...
separation anexiety не бях чувала баси...с КАти не съм имала такива проблеми...но сега от два дена се чудех какво му стана на Ачо...а то какво било... newsm78 Ако съм му пред погледа, няма проблем...но а изляза от стаята и ревввв...и само мен ме търси..
Хъъъммм и аз иска тате или бате да е цар Sunglasses
Във Фантаскито също има щанд/в Скай сити си е направо детски щанда, до рибата/ с доста интересни ядки, флейксове и разни други  зарибявки....това е за МаммаТ
Стефи Стефи ха честити ти очила...
За красотите на Валката и Арлина...поздравления   bouquet Кога ви остава време обаче?Мен ми се плете, но ако почна трябва да не спя...докато го свърша...
За паданията...досега все на косъм съм го хващала...точно единия път от коритото...а и от креватчето се е случвало..
Цвета на Габи...какво става с вас?
Бибоче гдана работа...

# 581

Покажете ми безмлечни бисквити. Питах в един магазин-имаха само на Плазмон-всичко млечно.

Бисквитите на Била са без мляко - обикновени бисквити clever, производство на Победа.

Честит Имен Ден на Яна!

Арлина и Валката са направили страхотни неща, интересни и различни като стил.

Нашият режим е когато иска, яде. Гледам да давам зеленчуково на обяд (+мръвка) и каша с плод след обедния сън. Мисля да въведа тези дни кисело мляко и сирене. Киселото ще е квасено домашно, а сиренето мисля на Маджаров.

Косара се дере жестоко като изляза от стаята. Сутрин ако съм сама, ходенето ми до тоалетната е съпроводено със сърцераздирателен рев със сълзи.

За паданията - не е падала в буквалния смисъл, но си праска главата за здравей-здрасти Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 20:18 от ksantipa

# 582
Бу,мноото благодаря за отговора smile3501
А сега пък чета и гърнета ползвате...На мойто келешче незнам какво му е,като Соник сме и ние.
Само мрънка,спи малко,нощно време се буди със страшен рев-сигурно са зъби,но през деня е нетърпим.
Днес бяхме на вън за час да му купя пюрета и беше ок,но като се прибрахме.....Мрън,рев и обратното.
Зъбите ли го мъчат,кисел е че малко спи ли,или е това там където Бу го каза newsm78
Преди заспиваше сам,сега реве и от умора заспа.Лека и безревлива нощ на всички!

# 583
И Свилен го тресе separation anexiety  Laughing Божидар го преодоля миналата година чак  Crazy

Я кажете майките с разнополови деца-по-трудно и се гледа момче, по-капризни ли са, по-лигави, по........? Щото съм с такива впечатления останала нещо  Sunglasses

На гърне още не съм го слагала, помотвам се.

# 584
Здравейте!
Доста си се разхождаме на ден, но поне с това преодоля това мрънкане за което говорите, защото беше така нон стоп, направо ме побъркваше. Та сега даже съм по-добре, даже се уморява и заспива по-нормално. Дано и да сваля някое килце.
Нашия "режим" е долу горе така:
ставане в 7.30-8.30 - много рядко суче кърма
към 8.30-9.30 - закуска, после играе, суче и спи към час, излизаме навън
към 13.30-14.00 - обяд, от кухнята, от супичката съвсем символични количества, играе, суче и спи към час, излизаме навън
към 17.00 - следобедна закуска, от десерта на кухнята, пак символични количества,
играем до към 19.30 вече се прибираме, вечеря с нас трохички, повече не ще.
През нощта по незная колко пъти суче.
Кажете как да отслабна като се налага аз да му ям остатъците Joy!

Общи условия

Активация на акаунт