СЕПТЕМВРИ - тема 26

• 20 485
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Мдааа и мис мрън заспа току-що, след като изпях 'емнайсет пъти "мила моя мамо" и толкова пъти се опита да ми набута биберона в устата - дали 'щото пея толкова лошо  hahaha
ИЯ кажете майките с разнополови деца-по-трудно и се гледа момче, по-капризни ли са, по-лигави, по........? Щото съм с такива впечатления останала нещо  Sunglasses

Мен ако питаш - да. Абе мъже  ooooh!
И аз бях решила да слагам на гърне, но не знам как ще стане, че това дете сякаш има игли в дупето, изобщо не иска да седи. Но реших, да е след като се върнем от морето. Имам чувството, че опаковах половината къща, луда работа ooooh!
Арлина и Валката са направили много красиви неща  Simple Smile
Забравих да честитя на който, каквото празнува
Как давате бисквитите за смукане/гризане? От тези обикновените ли са?

# 586
Аз му взех на Плазмон-Емир ми ги показа,продават ги в големи кутии вътре са по няколко опаковки,но те са без никакъв етикет,та немога да ти кажа повече. Разтварят се в устата и стават на каша,но мойто как се маже с тях...
Сега докато чета както си спеше и пак страшен рев.Така ми е жал,а трябва да го водя при педи да му забелва пишката.Много ми е мъчно,милия миналия път как плака... newsm45
Я да кажат майките на момченца как се оправяте с пишките,не мога ли да му спестя тези инквизиции?????

# 587
  • София
ar4ita още никак...педи каза, има време. Подозрително активна си? Sunglasses Wink
Атракция...какво да ти кажа...Всяко дете си е с различен темперамент...плюс това ако е първо е едно, ако е второ вече съвсем друго..Разликите са, че Кати беше значително по поспалива и доста по подвижна...И с двамата мога да си контактувам само с поглед от доста малки месеци...Кати беше по-голям темерут, докато този може да те разтопи с усмивки и викане и махане...Обича да се гушка и гали и го прави съзнателно...Кати така не е правила...От към хранене си приличат, но виж Ангел не признава шише, докато Кати нямаше проблеми с шишето. Майка, казва, че е по-труден за гледане, но пък Кати беше свикнала доста повече с майка, покрай болницата, прегледите ми и т.н. Така че незнам...на този етап...не смятам, че е по-капризен...

# 588
Интересни сте ми вие, били ви мрънкали децата, яяя моля без да се оплаквате, аз като се опитах всички ми скочиха, сега си мълча и си страдам тихо  Joy hahaha
Майтапа настрана, ама освен споменатия термин от Бу, ми се чини, че е и нещо като пубертет или криза на възрастта да кажем  Thinking. Не може пък всички да са така, мойто чаве и то почти така, почти, че да не дърпам дявола за опашката  Praynig

Ох, гледам по бтв комеди Луи дьо Финес и ми е много смешно, чак не мога да си вържа мисълта.
За мъжките атрибути съм без думи, оставила съм на съдбата и лекарката каквото преценят  Crazy
Цитат
И с двамата мога да си контактувам само с поглед от доста малки месеци...Кати беше по-голям темерут, докато този може да те разтопи с усмивки и викане и махане...Обича да се гушка и гали и го прави съзнателно
и двамата ми мъже са били и са така............

# 589
Емир,не знам колко съм активна,едвам го пипам Embarassed
Нашта педи го забели преди няколко месеца,ваште пък чакат-сигурно е по-добре,но пак сме за забелване,оня ден отказах а тя ме наплаши,че щял да стане микро пенис,майка ми и тя се е загрижила-иска правнуци,разбрахме се с бате той да го води аз ще съм в колата,немога да слушам как плаче милото...
А Емир ти как си,оздравя ли?

# 590
  • София
Пишката на Никола отдавна е готова Grinning Забелихме я още като беше на 2-3 месеца, защото един познат лекар го прегледа и каза, че нещо си там е прекалено стеснено и ако не го забелим навреме, по-натам ще имаме ядове. Само веднъж е плакал малкият, но тогава баща му го подръпна доста сериозно.

А тия бискивити на Плазмон от какво брашно са? Имат ли глутен?

# 591
  • sofia
След четене и размисли, мия, но не дърпам. Не давам и друг да го прави. До колкото схванах, вредите са повече от ползите.

# 592
..............................................................
А тия бискивити на Плазмон от какво брашно са? Имат ли глутен?

s0nic, аз съм взела на Ива за най-малките "Биберон" - след 4 месец пише, съдържат царвично нишесте и съвсем малко оризово брашно, т.е. са без глутен.

# 593
Почнах черешовия детокс. Приемливо гладна съм Rolling Eyes

Мойто и то забелязвам от седмица повече мрънкоти, но си го обеснявам с по-честото стоене у дома, та му се стяга душата и на него. Пък и тези пусти горни зъби я мъчат от 2 седмици, аман вече да избиват! Crossing Arms Иначе съм я свикнала сама да се занимава и играе, ама след час, час и половина й писва и започва мрънкането, но то дошло време за ядене, после за спане, после каката се прибира и я развлича и така. Каката и нея така я свикнах, сама да си играе и занимава и голям рахат ми е да ви кажа. Всичко мога да си свърша, та затова ми стига времето, децата играят аз мързелувам пред копютъра или домакинствам нещо и така. Mr. Green

# 594
# 595
  • София
Каката и нея така я свикнах, сама да си играе и занимава и голям рахат ми е да ви кажа.
Ми то и аз се мъчих да го свикна, ама той нещо не възприема Tired Според мен си е до дете - Никола никога не е бил дондуркан прекалено, нито съм го държала все до мен, ама ей на - реши да се превърне в кърлеж Crazy

Арчита, знам го този сайт, ама доста отдавна не е обновяван, та специално за храните му нямам много доверие Wink
Иначе тези плазмонки с царевичното и оризово брашно ще взема да ги пробвам, да се поомаца дребосъка.

# 596
Каката и нея така я свикнах, сама да си играе и занимава и голям рахат ми е да ви кажа.
Ми то и аз се мъчих да го свикна, ама той нещо не възприема Tired Според мен си е до дете - Никола никога не е бил дондуркан прекалено, нито съм го държала все до мен, ама ей на - реши да се превърне в кърлеж Crazy

Според мен си е до пол. Те така са мъжете, първо за полата на мама, после за полата на жената... Joy

# 597
  • София
Може и да си права Mr. Green Леле като се замисля колко време има дорде го оженя hahaha

# 598
  • sofia
Абс. съм съгласна за характера...И мойто на кърлеж замязва...
В тая връзка, още не е заспал. От 3 часа така. Сега баща му си играе с него...Отивам, че воя настана...

# 599
Добро утро, ей туй да спиш и да мрънкаш  Tired. как го постигат това съвършенство не знам.

Пия си кафето, а нямам компания, дано да спите момичета или да сте спали.............

Общи условия

Активация на акаунт