БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-6

• 22 926
  • 758
  •   1
Отговори
  • София
Това е темата за бързи въпроси, когато не ни се иска да питаме в отделна тема.

Предишната: БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-5

# 1
Виви,   bouquet за темата!

# 2
# 3
  • Видин
Извинявам се, но само се записвам да ви следя  Embarassed Нямам нещо време и желание да чета/пиша тия дни..

# 4
# 5
  • Варна
Puhytu, козето мляко е най-близко по състав на човешкото, така че едва ли ще има проблем да дадеш първо козе сирене, а после и краве. Особенно ако си сигурна в качеството му. Peace

# 6
Puhytu, козето мляко е най-близко по състав на човешкото, така че едва ли ще има проблем да дадеш първо козе сирене, а после и краве. Особенно ако си сигурна в качеството му. Peace
Благодаря! А от кога мога да му правя грис с прясно мляко пак козе? Не иска и да види грис с АМ и ме побърква вече.  ooooh!

# 7
  • София
Здравейте и от мен,
Сина ми не е пил вода откакто се е родил.От около месец, когато го захраних, започнах да му предлагам, но опитите ми бяха неуспешни.Преди ден 2 му варих ябълка и реших да го пробвам дали ще пие водичката, в която ябълката е вряла.Няма да повярвате.Засмука биберона като невидял  Laughing.
Та разредих 50:50 тази течност с още водичка и му предлагам постоянно.Е, все си пийва.
Мислите ли че е правилно да му предлагам водичката така.Дали с възрастта ще очаква водата да е ароматна и сладка  newsm78.Може ли да се причисли този микс към плодовите сокове, които толкова много се отричат в последните няколко години?

# 8
ellica11,мойта щерка също като твоя син не пиеше вода до сега.Онзи ден й направих чай от ябълка на Хип и също засмука и изпи към 40 мл наведнъж  Shocked Доста се учудих,защото и до сега съм й предлагала същия чай,но без успех.
Не мисля,че ще иска и занапред да пие все такова.За сега съм доволна и на това.Ще пропият и вода-няма човек,който да не пие вода  Wink

# 9
  • София
Ами да ви кажа аз така или инъче ще му давам от тази ябълкова водичка, че жегите са убийствени.Не че не е на кърма и си цока на поискване ама...друго си е и водица да се цоква.Мога ли пък през 2 мин да вадя гръд  Mr. Green

# 10
И мен ме интерсува дали мога да правя грис с прясно козе мляко.

# 11
И мен ме интерсува дали мога да правя грис с прясно козе мляко.
Според мен е рано за каквото и да е било прясно мляко. На мен са ми казвали, че прясно мляко може след годинка, годинка и нещо...за това мисля да изчакам с прясното мляко, но все пак да се изкажат и другите мами Wink

# 12
Аз също бих посъветвала пр.мляко чак след  годинка!

Моето бебче също не пие вода,но въпреки че се смятат соковете за вредни аз й давам-50мл. сок разреден със 100мл вода,като си мисля,че така разреден сока ще е по-безвреден.Чай също ми отказва,но сега ме подсетихте за плодовите чайчета на Хип.

# 13
  • Пловдив
Здравейте  Hug   Имам следните въпроси:
 1.Йогуртите на Хумана и други фирми от кога мога да ги давам и какво трябва да съм въвела за тях?  newsm78 
2.Колко време е траен един кисел след приготвянето му и като е седял в хладилник на другия ден мога ли да го стопля в микровълновата?И как да го съхранявам-преди да сложа плодовете или направо с тях?   newsm78
3.И последно от колко сухара правите попарата,защото малката по принцип яде по 150гр. ядене,но не знам как да изчисля колко сухара да сложа?
БЛАГОДАРЯ   bouquet

# 14
1. Преди да дам йогурт аз бях захранила с кисело мляко. Може и направо йогурт, но пак трябва да е постепенно, т.е. първо 2-3 лъжички и т.н.
2. Не съм прваил кисел и не знам дали може да престои, но със сигурност, ако има пресен плод в него трябва да се консумира веднага, защото в пресния плод колкото повече време минава, толкова повече намалява кол-вото на витамин Ц в него
3. Аз правя попара с 3 сухара, но това са повече от 150 гр. според мен. Пробвай първо с 2, ако не й стига, следващия път я направи с 3

Общи условия

Активация на акаунт