ЧЕСТИТ 3-ТИ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕОДОР НА МАМА ИРРА!ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ НА МАКЛИЯ ЮНАК!
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИКА ОТ ДЕЦАТА И РОДИТЕЛИТЕ!

Както и да е - прегледала я и според думите на моят се чудела изобщо как се е стигнало до тук - гледала странно и безпомощно. Прегледа приключил, а аз набързо се прибрах от работа и хайде на преглед при друго педи в МЦ, където ни изписаха друг АБ и така след 2-я ден бяхме много по-добре. Ту аз, ту мъжа ми гледаше Галя и сега вече 3-та седмица не е ходила на ясла. Умира от скука с мен, вадя стари играчки само и само да се забавляваме по някакъв начин в къщи
Дано вече всичко лошо е зад гърба на всички ни 
Бе да са здравички, пък все ще се ориентират и те в живота 

За съжаление и тях ги преместиха и сега доста повечко ходя, което с минусите си има и плюсове - поне свалям по малко паласки 
....

Така че в движение - за по-интересно. Ако сме здравички естествено в яслата ще правим празник с дечицата, с торта и сие както си трябва. Но има време или поне на мен така ми изглежда 

Явно много съм затъпяла щом толкова бързо се уморявам. Да си студент на 32 е все едно да се учиш да караш скейтборд, когато си на 60 - хем е късно, хем е по-трудно.

Ама вярно си се захванала с много неща
Аз не бих имала желание, за сили пък съвсем да не говорим
И аз се опитвам да науча Галя на цветовете чрез редене на кубчета - в повечето случаи ги уцелва, но не ги казва всичките - нали сме трудни на приказките