Ей го - лятото дойде, МАРТенче ще ходи на море .

• 50 344
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ НА МАМА ДЕСИТКА!НЕКА РАСТЕ ЖИВА, ЗДРАВА, УСМИХНАТА И БЕЗГРИЖНА МАЛКА ДАМА!ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТЕ И ДА БЪДЕ ПОСЛУШНА И ВЕСЕЛА!:)

ЧЕСТИТ 3-ТИ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕОДОР НА МАМА ИРРА!ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ НА МАКЛИЯ ЮНАК!

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИКА ОТ ДЕЦАТА И РОДИТЕЛИТЕ!

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 08:17 от Шоколадово бонбонче

# 586
Аааааааааааааааа, определено не ми харесва "активността" на темата! Защо всички са се скатали така? Шоколадово бонбонче, разкажи как мина рождения ден, дай снимки...

# 587
  • Бургас
Здравейте вече о Бургас!Досега съм оправяла багаж и още има, но Мимка спи и ..., не става.
Били, така е, темичката не върви.Дано да с еразпишат повече мами!Ето и снимки на рожденичката!
http://www.facebook.com/album.php?aid=52865&id=1000005752588 … &l=cadf041a72
Изкарахме си много хубаво и весело!

# 588
на Натали и Яна....с пожелание за много здраве и щастие...

# 589
  • Тук и там
Такааа....
Да честитя на всички "мартенчета" изминалите рожденни дни  Peace
С пожелание да са много здрави, добрички и умнички дечица  Hug
Благодаря за пожеланията и за моя Р.Д., който мина тихо и кротко  Wink
То вече на тази възраст минавам в друга графа  Joy

Чета, че много дечица са били болнички, като нас... В общи линии този месец мина под общия знаменател на болестите. При нас всичко тръгна от нищо и никаква лека кашлица, която все пак педи прецени че трябва да лекува с АБ /подчертавам, че тя винаги е гледала да ни лекува с други средства и не сме стигали до АБ с едно изключение от миналото лято/. Сега обаче се наложи АБ, а след 7-я ден се оказа, че вместо да се подобряваме - се влошаваме. Аз трябваше да ходя на работа, а Галя се гледаше с баща си в къщи - малката ми дишала трудно, а кашлицата й стигнала до фаза странно "кудкудякане". Звънях на педи за преглед следобеда в 15 ч., а тя тогава беше първа смяна от 9 сутринта до 14 ч. следобеда. Казвам ви, направи ме на две стотинки, за това че съм я притеснявала и "За последен път ми правела такъв компромис" !!! Честно в този момент направо полудях - че за 3 години изобщо не съм я притеснявала и рядко се е налагало изобщо да я търся, та до там я докарахме, че ми правела компромиси за това, че не е излекувала детето ми и искам мъжа ми да я заведе на преглед и то в кабинета й, където в момента си оправяла документацията  #2gunfire Както и да е - прегледала я и според думите на моят се чудела изобщо как се е стигнало до тук - гледала странно и безпомощно. Прегледа приключил, а аз набързо се прибрах от работа и хайде на преглед при друго педи в МЦ, където ни изписаха друг АБ и така след 2-я ден бяхме много по-добре. Ту аз, ту мъжа ми гледаше Галя и сега вече 3-та седмица не е ходила на ясла. Умира от скука с мен, вадя стари играчки само и само да се забавляваме по някакъв начин в къщи  Grinning Дано вече всичко лошо е зад гърба на всички ни  Peace

Цвети, ще стискаме палци. Да ти кажа и аз много се притеснявах, за това, че Галя не иска някакви специални подаръци за празниците, а ето и сега, че не се интересува от тортата си  Laughing Но пък явно нашите дечица ще се интересуват от други неща  Hug Бе да са здравички, пък все ще се ориентират и те в живота  Hug

И да си кажа, че разгледах всички снимки и чистосърдечно заявявам, че мартенчетата са най-прекрасните  Hug

Ау, пак сътворих чаршаф  Embarassed

# 590
  • София
Честит рожден ден на всички сладури, които съм пропуснала!
Цвете, дано всичко мине леко и притесненията ти да са били напразни! Нали всичко е за да са здрави и да се чувстват добре. Hug

Ей, Иве, ако знаеш колко ми липсваха твоите "чаршафи"... Grinning Hug

# 591
  • около Варна
Честит празник и от мен на всичките ни пораснали дечица!

Аз ви чета редовно, но сякаш съм загубила тренинг да разказвам в няколко изречения и пропускам да пиша.

Цвете и Ева няма претенции за торта и подарък. На всяка торта със свещички ще се радва, а от Дядо Коледа искаше розов подарък, сега иска червен, може дъвка да е Mr. Green. не мисля, че е притеснително, още са ни глупачета, след някоя година като се осъзнаят гледай тогава претенции. Аз си мисля, че е така защото още не гледа анимации, за да има любими герои, не ходи и на градина, за да гледа от другите деца.

Иве, дано за тази година това да ви е последното сериозно боледуване.

Иначе при нас нищо интересно, децата си растат, стават все по-самостоятелни, по-лесни за гледане и с повече претенции Laughing Малко играят, много се карат, детска им работа. След рождения ден на Ева трябва да я пускам на градина, от сега ми се свива корема, като се сетя, че не остана време. Мисля си, че бързо ще се адаптира, дано не боледува много, че от това ме е страх. Малкото още не знам какво ще го правя, кандидатсвахме по една програма за детегледачки, още няма отговор, в краен случай на ясла и той.
Иначе Ева е голяма бърборана, по цял ден нещо дърдори, пее песнички, знае стихчета, всичките си книжки ги рецитира и буквички започна да пише, определено и е време да се внедри сред децата, че не успявам в нас да и предложа разнообразие от забавления. Имахме известни с проблеми с желанието и да се прави на интересна копирайки брат си, в резултат вместо да се развива, тя дърпа назад, но малко по-малко ги преборваме тези и желания, а пък и след година си мисля, че ще се изравнят като развитие и интереси и ще бъде по-лесно

Подобаващо и изчерпателно се отчетох, вие сте наред Hug

# 592
  • Бургас
Добър ден и от нас!
Криво ми е, че вече не можем да ходим сутрин заедно с мъжа ми с колата до моята работа и да се прибираме следобед заедно, защото него го махнаха от старото място и го преместиха другаде, далеч от мен и старата му месторабота.
Много се радвам, че има и други раписали се.
Иве, дано вече сте оздравели окончателно!
Хайде, показвайте снимки от рождените дни на дечицата да им се радваме!

# 593
  • Тук и там
Добро утро на всички ранобудни  Hug
Хайде на кафенце...

Цвети, и тук да напиша, че стискаме силно палци за днешния ден и ще чакаме добрите новини с нетърпение  Praynig

Илиянче, напълно те разбирам за това, че ще ти липсва пътуването с мъжа ти до работа сутрин - и аз така бях свикнала няколко години. Да ти се случи такъв късмет в София си е като милионче от тотото  Joy За съжаление и тях ги преместиха и сега доста повечко ходя, което с минусите си има и плюсове - поне свалям по малко паласки  Crazy

Моето детенце откакто сме си в нас обича да си поспива до 8,30 - 9 ч. сутрин и от другата седмица като тръгне на яслата пак не ми се мисли как ще се будим  Laughing Вчера бях в лекинко прединфаркто състояние, защото малката проверяваше докъде ще ми стигне търпението  Rolling Eyes Тя хвърля нещо на земята, аз й обяснявам че не трябва да прави така, вдигна предмета - тя пак го хвърля, гледа дяволите и чака реакция. Следва същата история, при което тя отново прави същото и така, накрая аз започвам да викам, тя заревава театрално и с това приключваме. Ей така се забавлявахме в нас. ooooh!

# 594
Добро утро, момичета!
Виждам, че пишете нещо за скайп? Не намирам потребителско име на първата страничка, може ли някой да ми го даде  Rolling Eyes

# 595
Добро утро и нас ..!

Ива благодаря за кафето.. ще ми трябва в двойна доза 4е сме спали на пресекулки...

до гу6а ми дойде от кашлици и какво ли не които спират ходенето на градина защото Оги има голямо желание да ходи там Simple Smile....

Цвети стиснати палци за добър резултат...особено след тези репортажи които панираха вси4ки...

Били трябва да станеш приятел с някой от скайпа..и да те добави в мартенсия 4ат там.. ако искаш..radoslava.guleva   това ми е скайпа ..
та и ние сме еуфория за рожденния ден .май ще е домашно пак 4е ще по4ивен ден..или ако оздравеем може да поканим  1-2 приятел4ета просто така за малко разнообразие Simple Smile

айде и моя  роман стана дълъг   лек ден ние сме на лекар дове4ера да видим какво е това 4удо пак  bouquet

# 596
  • Тук и там
Добър ден   bouquet

Не е здравословно да се седи в къщи, защото установявам, че разполагайки с повечко време - харча повече парички Crazy

radi^, как мина прегледа снощи ?

Цвети, пиши как сте, защото и във фейса не виждам новини  Wink

Ние сме все по-добре, само малко времето ме спира да правим по-дълги разходки. Поне при нас сутрин вали сняг, следобяд се топи и вечер пак започва същото  Laughing
За рожденния ден все още не мисля - решила съм да не си правя планове, защото моите винаги претърпяват провал  Grinning Така че в движение - за по-интересно. Ако сме здравички естествено в яслата ще правим празник с дечицата, с торта и сие както си трябва. Но има време или поне на мен така ми изглежда  Crazy

Оставям ви засега, защото съм голяма досада  Mr. Green

# 597
Здравейте, мами Simple Smile

Изморена съм, мързи ме, губя си времето в нищоправене, защото нищо не ми се започва. Последните няколко месеца имах доста голямо натоварване и в момента ме мързи дори да мисля, а трябва да уча. Tired Явно много съм затъпяла щом толкова бързо се уморявам. Да си студент на 32 е все едно да се учиш да караш скейтборд, когато си на 60 - хем е късно, хем е по-трудно.

Сега с Дея сме на етап учене на цветовете. По някога си мисля, че е далтонист, особено, когато става въпрос за синьо и зелено. Почти няма случай да каже на зеленото зелено, все настоява, че е синьо. Много ми е трудно с тези цветове. Започнала съм бързо да губя търпение и вече много лесно се ядосвам, което е кошмарно.
Бояна пък се бори с четири едновременно растящи зъба и плаче доста, особено през нощта.

# 598
  • Тук и там
Марги, хич не ти е лесно  Hug
И аз това казвам - едно е да съм на 20, тогава нещата щяха да са съвсем различни, но сега понякога ми идва всичко в повечко  Wink
А какво стана с шофьорските курсове ? За студенството - разбирам те, но пък си е интересно да се забавляваш с рефератите и малко или много ще се откъснеш от ежедневието си само с децата  Peace Ама вярно си се захванала с много неща  Crazy Аз не бих имала желание, за сили пък съвсем да не говорим  Crazy И аз се опитвам да науча Галя на цветовете чрез редене на кубчета - в повечето случаи ги уцелва, но не ги казва всичките - нали сме трудни на приказките  Wink

Скучно ми е и затова ще си пиша периодично  Mr. Green

# 599
Добър ден!..Ние днес пак яко скитане му ударихме.. винаги когато наистина ми трябва Оги да е на яслата той си е у нас...прегледа мина добре... нищо му няма на детето..освен едни упорити сополи..които са при4ина за спазмитеи кашлицата сега ще ги борим.. аз ве4е категори4но приклю4их с яслата защото докато оздравее и ще стане време да го престят в групата та направо там на 07.03 отива.. да видим какво ще е надявам се да му хареса..
аз  нещо не сам готова за тази промяна.. с баткото я 4акахме с много ентусиазъм а сегаа..ако може6е да си седи в яслата но да е здрав и така..

Марги шапка ти свалям .. за вси4ки неща с които се занимава6 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт