Раз,два,три МАРТЕНЧЕ2010 на разходка изведи(5)

• 27 971
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
 НаНина Hug  Hug Hug Hug Съжалявам миличка  Hug Hug Hug Hug Hug, но най-важното е, че бебчо е добре и все пак се усмихва, не се обвинявай, деца са - нежни, мънички, беззащитни.... Случва се, не се обвинявай, ти не си виновна Hug Hug Hug Hug А и е добре да се оплачеш, все пак нали сме за това, за да си подаваме интерактивна ръка за помощ...  Hug Hug Hug Hug Спокойно, ще оздравее и както майка ми казва" колко още ще имаш да се притесняваш, цял живот, ще свикнеш с притесненията. Свърши ти рахартлъка, от сега нататък трябва да намириш сили да се справяш с притесненията, болката, безсънието и пр.Затова се стягай, гледай напред и знай, че всеки ден с детето е най-ценния и съкровен момент в живота ти"  Hug Hug Hug Разбирам те, затова  Hug Hug Hug Hug

# 136
Здравеите  моми4ета!Ка4их малко снимки и от моито мом4е-   http://martenki2010.snimka.bg/baby/nashite-bebeta.470432.19248338
НаНина,казват-малки деца-малки ядове.Големи деца-големи ядове!Вси4ки се притесняваме за децата си -нормално  е.
Натали,моя  жорко пи аугментин 5 дни,но се оправи,спокоино.А момата  е страхотна сладурка.
Тейсти,страхотенподарък!
Svatli4ka,Аз давам вода колкото поиска.
Целувки на всички!

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 21:46 от ilein7

# 137
Честити месечинки на бебоците, родени на днешната дата  Heart Eyes
НаНина Hug Hug Hug само няма да се притесняваш и да се обвиняваш! Децата се разболяват... Сигурно е много тежко и стресиращо първия път... Дано на малчо бързо да му минава и да се радвате на лятото! Много прегръдки от нас  Hug Hug Hug
kali 7   Hug Hug Hug и на Вас стискам палчета - дано тревогите Ви за очето се окажат напразни и всичко да е наред!
Мили мами, аз съм в рая... Хубаво ми е! И времето тече неусетно. Сигурно ще ме помислите за луда, но големия град изобщо не ми липсва, а напротив... Тук се наспиваме чудесно, малкия спи до 8 сутринта... Чак не ми се вярва. Вечер заспива към 9 и 30, будя го да папа към 12 и после в 8 едва, едва отваря очички. Жегата и тук си я има все пак  Mr. Green да не си помислите, че сме се отървали- само нощите са по-хладни. Любо намали папането още от както бяхме в София заради жегата и тук не го увеличи, въпреки моите надежди.
Папа с мъка през деня по 60 до 90 мл, а само вечер изяжда около 120 мл.... по едно време се притесних и звънях на педи да питам какво става. За сметка на това пие много вода - поне да не се притеснявам, че може да се обезводни... Но с това пиене на вода сменям пеленките на 2 часа  Laughing - пишкани са здраво и малчо започва да протестира - не защото му е мокро, а сигурно защото запаряват повече.
Утре и ние сме на преглед при д-р Алексиев. Ще пиша как е минало.
Много прегръдки на всички, много ми липсвате! Hug Hug Hug

# 138
От два часа ревем няма такова чудо , чак се тресе. Мазах с панскорал венците , пратих мъжо до аптеката за калгел , нищо не помага . Cry Вече незнам какво да правя. Sad

# 139
От два часа ревем няма такова чудо , чак се тресе. Мазах с панскорал венците , пратих мъжо до аптеката за калгел , нищо не помага . Cry Вече незнам какво да правя. Sad
Милото бубенце  Sad Дано коро да спре да плачка  Praynig

# 140
Маринексче   Hug  Hug Hug не знам какъв съвет да дам... но искрено съчувствам! Дано на малката принцеса да й мине бързо!  Praynig

# 141
Дадох 2 мл панадол и буквално за 15 мин заспа  ooooh! горкото се съдра от рев  Cry

# 142
аз чух че камомилата - това е хомеопатична лайка много ги успокоявали в такива моменти

# 143
[/quote
Милата душичка!Стискам палчета да и мине бързичко,и на всички бебчета забчетата да никнат безболезнено! Hug Peace

# 144
[/quote

Милата душичка!Стискам палчета да и мине бързичко,и на всички бебчета забчетата да никнат безболезнено! Hug Peace
[/size][/color]

# 145
Дадох 2 мл панадол и буквално за 15 мин заспа  ooooh! горкото се съдра от рев  Cry

Mаrinex ного мъчно ми стана като прочетох как се мъчи малкото съкровище! Дано бързо и преминава тази болка от зъбките!  Praynig И аз съм чувала за камомила - само добри отзиви!  Peace

# 146
Здравейте момичета,
Най-сетне и аз да драсна някой ред. Не успявам сама със всички задачки, а пък и гледам да сме повече по разходки. Вече ще ни вземат на работа в "Пътното"... по цял ден мерим алеите из морската градина Simple Smile
Да споделя - днес ни бига Пентаксим и Синфлорикс. Забавихме се с ваксината, защото първо бяхме извън града за 2 седмици, и междувременно аз се разболях - сливици... Та се наложи профилактично малчо да пие малко Осцилококцинум. Няма да ви казвам как се чувствах.... толкова много пазих него да не се разболее от това пътуване, а накрая аз се подредих. Но нали казват, че всичко е добре, щом свършва добре Simple Smile Ваксините ги понасяме сравнително леко - поплакахме си малко, ама то не може без толкова. Сега си спи блаженно младежа. Виждам че пишете за обръщането - ние онзи ден успяхме от гръб да се претърколим почти по корем (почти - защото се спряхме - явно се изплаши че му се променя "гледната точка"). Като сме по корем се търкулваме по гръб. Лекарката ни днес ни похвали, че сме многоо жилави и енергични. Даже ме пита "абе ти как го удържаш това бебе?" Simple Smile Simple Smile Многооо горда се почувствах! Simple Smile
tincheto, много сладка Симона!!! Хубавица!!!! Кога ще ги запознаваме с Макси? Чета че ти липсва помощ. Разбирам те напълно... Ама все пак имаш шанс да поискаш подкрепа и съдействие. Искай, и ще ти се даде. Аз съм сама тук във Варна, сами с мъжа ми се грижим за Макси. Бабите ни са далеч. Не ме питайте какво е да няма на кого да го оставиш и за 30 минути дори... Единствено детегледачка ми е спасението, но още е много малък да го оставям на чужд човек, та дори и за час. И младежа вече знае къде е НАП, ходи с мен по банки... Гледам все пак максимално да му спестявам срещи от подобен род, защото сме малки...
На всички пораснали бебчета - много  Hug Hug Hug
маринекс, стискам палци на вас с бебка бързо да минат тези неразположения от зъбките. Моя приятелка зъболекар ме предупреди, че вече масово се наблюдава бебетата да започват да вадят с=зъбки още в четвъртия месец. Така че явно всички ще трябва да се снабдим с гелчета и с многооо търпение и любов.
Синева, радвай се на приказните дни и разпускайте активно с бебе Любо Simple Smile Стискам палци за прегледа утре Simple Smile
Поздрави на всички от нас Simple Smile И до скоро Simple Smile

# 147
  • Сред обкръжението
Мами!  Hug Благодаря на всички, които казаха по някоя успокоителна дума!  Hug за вас

# 148
# 149
Добро утро мамчета. Сервирам закуска с кафе

Аз съм от 5 часа на крака - малка бонбона се събуди с порядъчно напълнен памперс, михме се, ядохме, играхме, доядохме 30 мл, защото беше гладна и сега пак играе, но сама...

Marinex, миличкото то, ох, тия зъбки, тия зъбки.... прегръщам Ви и двечките и дано да си намерила формулата за успокояване на болките..... Ние бяхме така с коликите, аз плачех с нея...., но от около седмица май няма вече, дали са отминали, направо не смея да се зарадвам.... сестра ми дава Дентокинд, хомеопатично е, съдържа лайка, която принципно много успокоява и маже с Калгел. Ние имаме на гости наш приятел от Хонг Конг, той ми прати едни сашета преди месец за Деляна за апетит и само след седмица подействаха, започна да яде и говорих с него за зъбки и той ми каза, че те са купували за тяхната щерка масло от лайка, щял да ми прати когато се прибере. Така, че тази Камомила сигурно и тя помага, защото нали camomile е лайка на бг, т.е активната съставка е на основата на лайка. Виж какво намерих http://www.phytolek.com/casedetails.php?caseID=13
Дано се успокоите, миличкото Hug Hug Hug Hug

Синева
, напълно те разбирам за яденето. Аз така се бях притеснила, че изяждаше по 60 мл на 6 разово хранене т.е, около 360, макс 400 мл на ден, това в третия месец и едното ни педи което ни консултира ми каза така, мин 450 - 500 мл в третия на ден, независимо колко пъти яде, ама минимум. Затова и горе съм описала, оплаках се чак на един прител в Хонг Конг и той ми прати сашета на билкова основа, но подействаха. Абе тия китайци имат супер развита хомеопатия.... Та аз забелязах, че Деляна намалява яденето когато се преместим някъде, т.е. отидем на ново място.... толкова ли са чувствителни мъниците не зная, но за 2-та пъти ходене до Варна намалява значително храненето. Спокойно, ще си върме режима, само го наблюдавай да не продължи твърде дълго, а и щом пие водичка, значи е добре,  Hug Hug Hug Hug Hug

Poohinka, стига сте ме дразнили с тая морска градина Wink Sunglasses Laughing шегувам се, но като зная какъв е рай там за майки, да си призная, завиждам ви, но благородно... Когато се прибжерем с мъжо, след тия ваксини заради които седя в Пловдив ще ви се обадя да излезем с бебоците  Party Party Party

Моята принцеса заспа, супер, игра си игра си самичка и заспа..... Отивам да направя закуска на мъжо, да си взема душ и да се приготвя за излизане, че днес, съм решила да излезем в по-нормален час, а не в 6,30 до 7,45, нали днес уж се захлажда, дали

Весел и спокоен ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт