Раз,два,три МАРТЕНЧЕ2010 на разходка изведи(5)

• 28 120
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
добро утро и от мен Simple Smile))
Честити месечинки и на другите бебчета които стават на 3месеца днес заедно с нас  да са ни живи и здрави и много да ни радват занапред Simple Smile)
  party023 newsm38 nbirthday newsm67 не мога да качвам снимки с големи торти затова с такава ще почерпя всички желаещи и с многоо сладолед в тия жеги. Мярнах че сте писали че бебчетата са кисели и ние сме така не иска да спи събужда се криви се реве най-много за целия ден да спи 3ч и то докато сме навън няма да се оплаквам с тия изпити и другата ми работа как се чувствам Simple Smile
Забелязала съм я от няколко дни като се наяде тоя беберон го стиска със злоба чак като дам пръстта си същата работа стиска стиска чак ме е страх да не си счупи ченето. Във вторник съм на консултация и ще питам педи какво да й давам то това не се издържа тя се изнервя аи чесалки не иска иска с беберона да й чеша венците и ръцете й са вечно в устата голямо дъвкане пада и освен това ужаснооооо многоо лиги има на всеки 2ч се преобличаме и много се изкушавам да й дам нещо освен млякото горкото дете се наказва вече почна да яде по 210мл и съвсем малко остава. Уола мерси за палчетата мила наистина имам нужда след няколко часа съм на изпит дано го взема че този ми е най-тежкия и остава още един сън не ме хваща даже Simple Smile)) като се върна ще ви пиша може и късно вечерта да е:)
Хубав и слънчев ден от мен Simple Smile

# 181
Здравейте

Биха ни вчера ваксините, ивет порева малко и се успокои...обаче сега има температура 37.8 ...звъня на педиатъра,но не вдига...миличката ми...топла е , сънена...сега спи.
Иначе вече сме 6500 и сме дълги 66см  Simple Smile

Ще чакам да се свържа с догтора,че на своя глава не ми се ще да давам каквото и да е  Sad

Хайде толкова от мен...чао за сега  Hug

# 182
Здравейте и от нас, малко се позагубихме, но аз съм болна и се чудя как да опазя детето, че сме на ваксина другата седмица.

Първо да ви почерпя виртуално с най-любимите ви неща за 4 месец на моята Кари и да честитя месечинките и на Кръстиан на мама feniks10 и по малките мишоци Борис на мама НаНина , Сияна на мама didipeicheva , Гергана на мама Yanitaiv ,Елена на мама Нова Тема и Антони на мама magito_90  
да са ни живи и здрави дечицата.

Малката пак има бактерии в урината, вчера ходихме до правителствена болница, казаха че всичко е наред с бъбреците,а тези бактерии може да ги има всяко дете пренесени от акотото, и ако няма симптоми няма да се пият антибиотици и много се зарадвах. Даже се замислих ако нямахме проблем с бъбреците дали някога щях да се сетя да и направя стерилна урина и да и следя флората в урината? сигурна съм, че не и докато не се появят някои симптоми. А и с тези мои гърлоболи и кашлица вече не знам какво да пия и пръскам в гърлото не ми минава вече 4 ден ще се побъркам. Така де пооплаках се сега само хубави неща в главата ми ще има защото днес е специален ден за нас:)

Ето малко снимки и от нас, да ми видите мини рожденничката:)
http://martenki2010.snimka.bg/baby/nashite-bebeta.470432.19260941
Хубав ден на всички

# 183
Здравейте

Биха ни вчера ваксините, ивет порева малко и се успокои...обаче сега има температура 37.8 ...звъня на педиатъра,но не вдига...миличката ми...топла е , сънена...сега спи.
Иначе вече сме 6500 и сме дълги 66см  Simple Smile

Ще чакам да се свържа с догтора,че на своя глава не ми се ще да давам каквото и да е  Sad

Хайде толкова от мен...чао за сега  Hug
Нинчу... това е от ваксините и ние имахме същия проблем Sad.. аз се опитах да я сваля с оцет ама не се получи. Най накрая като вдигна 38.3 температура дадох панадол 4мг и температурата спадна след половин час.

# 184
elena665 точно това направих преди малко...събуди се с писъци и темп вече и беше 38..дадох и панадол 4 мг. и мокра кърпа на челцето...немога да го чакам педиатъра да си вдигне тел.

# 185
ninchu_m Hug и според мене правилно си постъпила  Peace Стискам палци Ивет да свали темепературата и да е добре!

Честити месечинки на всички 18-то мартенски бебоци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, които днес стават на четири и три месеца! Да са живи и здрави!

Мами  Hug знам, че по-назад сме коментирали масаж на запушено слъзно каналче, но не успях да намеря къде  newsm78 Моля за помощ, защото се измъчихме с това оче... Sad Пробвах с капки, както каза педи, пробвах със сребърна вода, както посъветва Щастлива съм!, но Любо тази сутрин отново едва си отвори очето... Sad

# 186
Здравейте Мами  Hug Hug Hug.
Мерси за милите пожелания за нашата месечинка вчера.
Много редовно ви чета, но все не ми остава време да пиша Mr. Green

Честита месечинка на всички родени на 18-ти. Много здрави и послушни бебоци Heart Eyes

Синева , и Рая е със запушено каналче по рождение. В понеделник я заведох отново на очен и ни предписаха капки за очи - "Офтакуикс" и задължително масажи. Лекарката каза че до 6-тия месец трябва да се отпуши иначе оперативна намеса е необходима  Shocked

Ти правиш ли масажи? И от кога?

Хубав ден на всички Hug Hug Hug

# 187
Добро утро маминкии,
Честити месечнинки на всички бебчета.
Аз искам само да изкажа възхищението си от големите ви бебета, ми те вече деца големи...
С какво ги храните, ми те и с коси големи...
Моята мишка е 5 500 гр. и 62 см. Док казва, че е супер, ама като гледам вашите бебоци, тя на право май се губи Simple Smile
Да са много здравички всички бебчета и вие  маминките им   Hug

Исках и аз да ви се оплача, от тия зъбки. Велизара си чеше венците на зърната ми и откачам вече...  Mr. Green, ама какво да направя, милото ми детенце го боли...

# 188
arti80  Hug там е работата, че никой не ми е казвал за масажи  Confused а ходихме и при педи и той ни прати и на очен лекар. Казаха като събира гурелчета да капя капки и да почиствам очето с физеологичен разтвор. И ако до 6-7 месечна възраст на бебето с израстването не се отпуши да ходим в Александровска болница - там били добри специалистите и да го отпушат  Confused
Не знам как и къкъв масаж се прави - за това искам помощ.
Дано и на Рая да й мине и да не се тревожите и Вие  Hug Praynig

# 189
Синева, ти при кой офталмолог го води?
Вчера четох, че Д-р Топов бил много добър специалист и много майки със същия проблем са доволни именно заради помощта която оказва.
Ние нямаме проблем с оченцата, но аз мисля да я водя профилактично на преглед при него.

# 190
Ох хич не съм доволна от тези педиатри - за тях всичко е нормално Twisted Evil
Аз сама реших да заведа детето на очен.

Синева не се притеснявай Hug Очният каза, че 70% от бебетата го имат този проблем. И ако упорито се прави масаж проблема се решава при 60% от случаите. Аз вярвам, че  ще успеем Wink
Масажа се прави така: С малкото пръстче натискаш в края на окото (от към нослето) и теглиш надолу - посока носа. Очната каза да натискам по-силно, но в началото съм по-внимателна. Рая ревеше първите 4-5 пъти, но сега свикна (аз го правя от понеделник този масаж, а е трябвало по-трано Twisted Evil)
Прави се 5 пъти на ден.
Ако не съм обяснила добре ще опитам пак Laughing

# 191
hiki_miki  Hug ходихме при нас в ХХХ-то ДКЦ. На офталмоложката й забравих името обаче. Но определено не става - първо реши, че има конюнктивит на едното око  Rolling Eyes
Ако някой даде координати на д-р Топов ще съм страшно благодарна  Hug
А за Велизара не се притеснявай - добре си е детенцето! Heart Eyes

# 192
arti80   Hug Hug Hug мерси, мила!   bouquet
Разбрах! Започвам и аз!

# 193
  • Сред обкръжението
Здравейте, мами!

Да почерпя по случай празника ни! Боби става на 3 месеца и от 1 година е плътно до мама Simple Smile

Честита месечинка и на Сияна, Гери, Ели и Тони! Честито и на Кари и  Кръстиан! Да са ни живи и здрави и много, много щастливи! Simple Smile

Диди успех днес на изпита!

Нинчу, правилно си постъпила! А и Панадола няма с какво да навреди на Ивет. Миналият месец и Боби дигна температура от ваксините. Свалихме я с Панадол и нямахме никакви ядове. Док каза да му дам Панадол дори и да няма температура, а е само неспокоен. Но той пък беше толкова спокоен - два дена ми спа постоянно.

# 194
Синева , д-р Топов преглежда в Токуда, днес звънях, но той няма часове до края на юни. На 28-ми излиза графика за юли и тогава ще се пробвам пак да се запиша, ако не ти е късно пробвай и ти. Казват, че е най- добрия детски офталмолог в БГ, а за такива малки оченца лекарят трябва да си разбира.

Общи условия

Активация на акаунт