нанина миличката,дано бързо се оправяте знам как се чувстваш.
честити месечинки на всички бебенца.

аз да ви кажа че ние след тези реакции от ваксините взехме че се разболяхме
за ваксините и реакцията се оказа че може би следващата синфлорикс наи вероятно няма да ни я правят.казах на док че съм алергична към яйца понеже ме попита дали имам алергия към нещо и тя се сети че ваксините нали се правят на...ох сега немога да се сетя точно на кокоши нещо си..
хайде вече да се свършват мъките на всички болни бебенца че ми е много мъчно като ви чета,знам какво е.
ето сега вече ми излезе всичко което исках да пиша.
аз не веднъж съм се сещала за първите ни постове и не веднъж съм се връщала да четра старите ни и едни от първите ни темички,много мило ми става всеки път.със страховете ни и с постоянните питания и всичко което сме споделяли и продължаваме.всички мамита сте страхоптни и ми е толкова мъчно че немога редовно като преди да ви следя.
челси аз му дадох само малко да близне но вече няма да давам
да нацелуваш батковците от мен и краско.всичките ни бебчета са прекрасни
мамма какви красиви и изразителни очички има даринка
и всички бебенца са невероятни
натали миличката знам какво ти е.моя краско също не е от най лакомите.беше лаком в началото но сега си прави с мен каквото си поиска.само да са ни живи и здрави.прегръщам те каквото и да си преживяла да минава бързо..
стелее милата даноп се оправите бързо и да не се мъчите с бебе алексчо

ами ето зациклих и забравих вече какво да пиша
хайде лека че утре краско няма да ме пита дали ми се спинка а ще иска внимание и ще пуска чаровната си усмивка да ме разтопява.
ЦЕЛУВКИ ЗА ВСИЧКИ
ще ти разправям - сега нацелувай юнаците от мен- утре ще пия една кафе на мега бургер, ама двойно и за теб

, значи кажи-речи се познават, голям майтап. Ние снощи поревахме порядъчно, като се почна в 6 вечерта и 10 вече с баща и в чудо се бяхме видяли. Какво му стана на това дете незнам. Най - накрая явно каталяса и заспа.. даже не я изкъпахме, стана ни жал да я будим.