Мама Ив незнам как точно да кача снимки,би ли ми казала,за да ви се похваля и аз с мойто момче...

Нямам време да влизам във форума и доста ми липсвате. Ние с малката Дара сме добре. Кърмим се още, но от няколко дни много ми намаля кърмата. Нямам време да чета назад, та ви моля да дадете съвети как да стимулирам лактацията. Да уточня, че тя не иска да яде от гърда, вече 2-ри месец изцеждам с помпа и храня с шише. Знам, че сученето на бебето е най-добрата стимулация, но тя просто не ще. Помагайте!
Целувки на вас и на хубавите ви бебоци.
аз пък помислих, че твоят агроном пак сади краставици (още помня колко се смях като го изръси това когато разбра, че ще имаш трето момиче
)
благодаря ти много, мила 
Ще пробвам да отворя друга кутия освен... чувала съм, че при партиди може да има малка разлика... Дано да е от това и да се оправи!

мен повече ме заболя като я гледах как изпищява. Следобяд повечко поплака и аз си помислих че е реакция от ваксините и й дадох 2,5 мг. Панадол и сега спинка. Иначе вече е станала 59 см и е 6500кг., казаха ни да намаля вигантола от 2 капки на 1.
Черпя ви по кафенце. morning
! 

за Ичка и теб
пак заповядай 

Какъв е този агроном и краставици ???
Сигурна съм почти 100 % , че това не е излезнало от моята уста
, но ще ида назад да се уверя може да ми изневерява мозъка .
Браво бе каква памет само , как си ги запомнила тези неща
казваш , че когато съм разбрала , че пак мома ще имаме...... 
Какъв е този агроном и краставици ???
Сигурна съм почти 100 % , че това не е излезнало от моята уста
, но ще ида назад да се уверя може да ми изневерява мозъка .
Браво бе каква памет само , как си ги запомнила тези неща
казваш , че когато съм разбрала , че пак мома ще имаме......
Аз бях казала,че мъжо ще го правя агроном,защото сади краставици ,а пък се раждат сливи 
Дано не ме разбере някои погрешно 
Препоръчани теми