Раз,два,три МАРТЕНЧЕ2010 на разходка изведи(5)

• 27 958
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте.Благодаря ви за отговорите  Hug
Мама Ив незнам как точно да кача снимки,би ли ми казала,за да ви се похваля и аз с мойто момче...

# 466
  • Враца
Здравейте мамчета.
Не съм се вясвала напоследък,обаче мойта мишка е нещо неспокойна и нямам време за нищо.
Днес бяхме на консултация и шишка е станала 8кг и 65см.Да ми  е жива и здрава дебеланката,пък аз ще правя необходимото да ми расте все така.
Ени същия ми е номера Hug Hug Hug
Евче ако се разхождате до Враца чукни един телефон да се видим Hug Hug Hug
Мама Ив гушки и за теб
Честити месечинки на всички бебоци.Да растат здрави и щастливи.
Болничките бързичко да се оправят Hug Hug Hug
Синева,Чесли,Мама Ив,Мамма,Маринекс,Натали,Ения,Мама Да и всички които пропускам(не е нарочно Embarassed) гуш и цун

# 467
Здравейте, мами. Hug Hug HugНямам време да влизам във форума и доста ми липсвате. Ние с малката Дара сме добре. Кърмим се още, но от няколко дни много ми намаля кърмата. Нямам време да чета назад, та ви моля да дадете съвети как да стимулирам лактацията. Да уточня, че тя не иска да яде от гърда, вече 2-ри месец изцеждам с помпа и храня с шише. Знам, че сученето на бебето е най-добрата стимулация, но тя просто не ще. Помагайте!  Hug Целувки на вас и на хубавите ви бебоци.

# 468
  • София
Здравейте, бързам да честитя месечинките на всички бебчета днес.
Мама Ивooooh! аз пък помислих, че твоят агроном пак сади краставици (още помня колко се смях като го изръси това когато разбра, че ще имаш трето момиче  hahaha)
За зъбките на нас ни изписаха Дентокинд - 3х1 хапчето се разтваря в малко водичка и се натъркват венците. Още не съм започнала да го давам.

# 469
  • София
бяла лястовица, и аз те помня и сега ти стискам палци за едно леко и безпроблемно раждане. И да не забравиш да ни се похвалиш.

# 470
elena665   Hug Hug Hug благодаря ти много, мила   bouquet
И педиатърката тук попита за млякото... Но Любо от както се е родил яде Хип и до сега сме нямали проблем  newsm78 Ще пробвам да отворя друга кутия освен... чувала съм, че при партиди може да има малка разлика... Дано да е от това и да се оправи!

Вени, Ахони Hug Hug Hug

# 471
Здравейте мамчета   love001

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ  И ДА СА ВЕСЕЛИ И ЗДРАВИ: Теодор  на мама Didka1, Божидара Мария  на мама Mama Da, Ема на мама Mimeto78, Пламен  на мама titito_2100 - да е жива и здрава и Мама Ив че има откого да копирам празнуващите  Laughing Laughing

Ние днес бяхме на консултация и ни сложиха двете ваксини -  последния Пентаксин и предпоследния Синфлорикс. Набодаха и двете мънички крачета на Дарка, smile3518  мен повече ме заболя като я гледах как изпищява. Следобяд повечко  поплака и аз си помислих че е реакция от ваксините и й дадох 2,5 мг. Панадол и сега спинка. Иначе вече е станала 59 см и е 6500кг., казаха ни да намаля вигантола от 2 капки на 1.

Това е засега, надявам се болните дечица а и мами да са добре и да се усмихват повече, приятна вечер а дано е и лека за всички  Praynig  love001

# 472
  • София
Добро утро! Къде сте всички?   food010 Черпя ви по кафенце.  morning
И на Коко вчера му биха втората доза Пентаксим, геройчето на мама не плака въобще, само се стресна когато и педиатърката и сестрата се наведоха над него. А той иначе е супер спокойно бебе, не се плаши от чужди хора и само усмивки раздава. Нямаше странични реакции от ваксината, аз като миналият път процедирах и сега по същият начин, веднага след ваксината 2.5 мл. Панадол, и преди лягане пак толкова.
Коки си спинка като големите хора, по 10-11 ч през ноща, изместихме къпането вечер с един час по-рано и е много по-добре така. След като го изкъпем и нахраним в 21ч., заспива към 21.30ч и после ни остава време и ние с мъжът ми да се видим и поговорим на спокойствие, да гледаме мач и т.н.
Синева, аз също бих ти предложила да смените млякото, може би на малкото човече му е омръзнало. Опитай с Аптамил, млякото е много добро наистина. Ако си в София, за да не купуваш цяла кутия, мога да ти отсипя няколко дозички да го пробва Любо.
Чесли, страхотен жест мила да станеш кръстница на това детенце. Поклон и пред родителите, че в тези трудни времена и без шанс детенцето им да оздравее те ще си го гледат и обичат.
Поздрави и целувки на всички!  Hug

# 473
Добро утро и от нас Антония сипвам си от кафенцето ти   Hug! Laughing
Честита месечинка на Михаил на мама slan4ice_85 Да и е жив и здрав малкия юнак! Дано драсне едно редче, че скоро не е писала  Hug
тинчето  Hug
антигона пращам ти ЛС  Peace
вени и от нас  Hug Hug Hug за Ичка и теб
rali_bt   Hug пак заповядай  Peace
Синева  дано бебе Любо почне пак да хапва както преди  Praynig  Hug
ахони Еееее ти успя да ми събудиш любопитството  Joy Какъв е този агроном и краставици ???  Joy hahaha newsm78 smile3555 Сигурна съм почти 100 % , че това не е излезнало от моята уста  Joy , но ще ида назад да се уверя може да ми изневерява мозъка . Peace Браво бе каква памет само , как си ги запомнила тези неща Wink  казваш , че когато съм разбрала , че пак мома ще имаме......  Laughing
Ние тази вечер пак се събуждахме 2 пъти да папкаме  Laughing , но не е плакала и съм наспана и аз  Hug
Лек ден ви желая , макар и дъждовен (поне при нас вали от 1.30 ч.) !!!

# 474
  • Враца
Добро утро и от мен.
ахони Еееее ти успя да ми събудиш любопитството  Joy Какъв е този агроном и краставици ???  Joy hahaha newsm78 smile3555 Сигурна съм почти 100 % , че това не е излезнало от моята уста  Joy , но ще ида назад да се уверя може да ми изневерява мозъка . Peace Браво бе каква памет само , как си ги запомнила тези неща Wink  казваш , че когато съм разбрала , че пак мома ще имаме......  Laughing
Това излезе от моята уста. PeaceАз бях казала,че  мъжо ще го правя агроном,защото сади краставици ,а пък се раждат сливи Mr. Green
Честити месечинки на всички бебоци,да са живи и здрави

# 475
ахони както си и мислих не съм аз автора на това изречение , само да не ти се разсърди вени , но пък си спомних и аз и ето извадки с най - добри чувства за малко настроение... когато хормоните ни бяха във виихъра си ....и така
вени
Цитат
Шегувам се с моя мъж ,че ще го правим агроном на годината,ако е момиче,защото е насадил краставица пък то никнало слива
НаНина
Цитат
моя мъж като види бременна и казва " А ето и тази като тебе е спала без гащи"
Пиши как е малкия?
ахони
Цитат
Аз точно затова се старая всичко да приемам по-леко и с усмивка, че каквито нерви ме тресат ще си направя дедето нервно и нещастно от малко. Станала съм толкова спокойна и усмихната, че мъжът ми вече е сериозно уплашен какво му кроя  hahaha. Например като закъснее вечер и аз вместо да се сърдя, че пак ме е оставил сама (което чувствам дълбоко в себе си) му се усмихвам, прегръщам го и му предлагам да си "поиграем". Вече ме мисли за шизофреничка  hahaha, но важното е, че бебчо така е добре.
Ще търся и за мен нещо , че само вие сте ме разсмивали  Laughing Laughing Laughing
 Леле големи скици сме биле  Mr. Green така и така днес е дъждовно ще чета и ще се смея сама  Joy
ако искате още само свирнете и ще извадя  Whistling Дано не ме разбере някои погрешно  Praynig
Ееее вени ти си писала мила , но и ти каква памет извади , а казваш , че ти изтичала с кърмата.... Wink Hug

# 476
  • Враца
Аааа щуротийте още не са изтекли Mr. Green,ама виж всичко друго изтича бавно и сигурно ooooh!

# 477
# 478
  • София
Разсмяхте ме истински.  Joy Joy Joy

# 479

Общи условия

Активация на акаунт