Ще го претрепя моя мъж, ама само да ми се върне
Ел, Много си си добре с килограмите, мернах ви един път в Заимов по семейно му, та си си номер едно

Мяу,
Г-жа Сватята правела чудни мъфини
, ама тук само ни ги снима, а после тайно си ги муца Ефи,
Как сте сега?
За аналгина - гледай там за "нежелателни реакции", ама и не се шашкай, то може ли пък всичко да знае човек
За друг път ще знаеш и туй то Марги,
Аз като сънувам лош сън и после бързо поглеждам през прозореца, та ми минава 
Сънчо,
Много ти е хубав аватарът! И като гледам се е метнал на мама

Сияна,
Заповядайте вкъщи
Аз за свекърите - правилото е един път в месеца, без приспиване Мики,
Може да е от жегата, не бих жертвала Плана за кисело дете - лично мнение

Старчо,
Нещо май забравихме да се отчитаме по понеделнишки

У наше село климатик йок, едната стая е ок, но до след два часа ще стане и там пещ. Гони ме нервата, искам жертви (от мъжки пол), като станат от сън ще бягаме към градинката, че ще озверея.
, само че долно дясно!
. Заковала съм се на едни и не мърдам. Затова последните 2 дни си позволих някои забранени неща, но от утре пак продължаваме с мой Емилио. Когато ги сваля тези 5 кг тогава. Не мога да се организирам сама да спортувам (освен километрите всеки ден с количката, ама това очевидно не е достатъчно
). Хем катеря баири нон стоп с нея, не се движим наравно само, нито пък седя по пейките. Все ще ги преборя, не се давам
. Дано при вас поне вървят по-бързо килограмите надолу

Борис ги приемаше много леко, дори не му се зачервяваше убоденото. само след 3-ия прием вдигна малко Т, която си спадна от самосебе си след 2-3 часа. 
Късмет, че я виждаш ти, а не аз! Като гледах репортажите и снимките на по-малкото дете /вече се паля/, ми се струва, че два шамара ще са и малко.
Ако днес оцелее, ще остареем заедно.
сигурно е от жегата даже не си изяжда млякото а това не е присъщо за него