Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 716
  • 705
  •   1
Отговори
# 300

mirradara ще ти пиша ЛС Peace

За противозачатъчните по принцип, всяка терапия с изкуствeни хормони е опасна и трябва да се прилага само в краен случай. И ще отбележа, че например за Ясмин, който са доста популярни в БГ, в момента в Щатите  масово се водят  дела с/у компанията заради сериозни здравословни проблеми, предизвикани от противозачатъчните и неприсъствали в упоменатите странични ефекти.

Благодаря ти много!  Hug

Да, считам, че страхът от тези таблетки е в повечето случаи много основателен..... Sad

# 301
цялото ми лице е в черни точки..направо полудявам  Cry а снощи си правих парна баня и маската с аспирин..сега съм се намазала със затоплен мед
препоръчайте ми и вие нещо...плс

# 302
цялото ми лице е в черни точки..направо полудявам  Cry а снощи си правих парна баня и маската с аспирин..сега съм се намазала със затоплен мед
От един път няма да се махнат,мила Hug,имай повече търпение и постоянство в грижите за лицето.
Незнам с каква кожа си,но ако е мазна то 2 пъти в седмицата е достатъчно да си правиш парна баня,след това маска с хума(на мен ми помага много).Виж крема ,с който си мажеш лицето да не е комедогонен ,да ти запушва порите и от там и  появата  на черните точки.
Не ти препоръчвам да им правиш ръчно почистване,за да не се възпалят повече.

# 303
Точно това е, че вече не зная с какво да си мажа лицето..вечер си пръскам лицето с оксикорт, като излизам си слагам фдт на виши, а сега се намазах с едно гелче за проблемна кожа..търся си нещо, което да ми почиства хубаво лицето от замърсяванията

# 304
Според мен първо трябва да си почистиш добре лицето и да си направиш екстракция на черните точки и след това да ползваш продукти, които предотвратяват повторната поява на черни точки.

Ако ръчното почистване е направено както трябва не би трябвало да има проблеми и възпаления /спазвайки отлична хигиена, на предварително почистено с имиващ гел и почистващ лосион лице, след напарване с билкова парна баня, с пръсти, увити в чисти салфетки и след това пак обтриване с почистващо дезинфекциращо средство след стискането, следва почистваща свиваща порите маска и накрая крем/.

И много е важно веднага след почистване да не се излиза и да не се слага грим, защото от мръсотията, праха навън и грима току що отворените и почистени пори пак ще се запушат и тогава точно стават възпаленията. Два-три дни по-добре да се остане вкъщи докато се затворят порите най-добре.

# 305
Някой да е ползвал на Avene Cleanance оцветена емулсия?

# 306
Според мен първо трябва да си почистиш добре лицето и да си направиш екстракция на черните точки и след това да ползваш продукти, които предотвратяват повторната поява на черни точки.

Ако ръчното почистване е направено както трябва не би трябвало да има проблеми и възпаления /спазвайки отлична хигиена, на предварително почистено с имиващ гел и почистващ лосион лице, след напарване с билкова парна баня, с пръсти, увити в чисти салфетки и след това пак обтриване с почистващо дезинфекциращо средство след стискането, следва почистваща свиваща порите маска и накрая крем/.

И много е важно веднага след почистване да не се излиза и да не се слага грим, защото от мръсотията, праха навън и грима току що отворените и почистени пори пак ще се запушат и тогава точно стават възпаленията. Два-три дни по-добре да се остане вкъщи докато се затворят порите най-добре.

Amra,съгласна съм с теб,но ако нямаш опит с такова почистване и недоизстискаш добре няколко черни точки,най-много да  увредиш ,а не да помогнеш на кожата си.Искам само да спомена за последиците ако си неопитен и не си го правил никога,просто да се внимава. Peace

# 307
Коя емулсия newsm78?Измивният син гел или матиращият тоник имаш в предвид?

# 308

мерси много    bouquet  bouquet

# 309
Коя емулсия newsm78?Измивният син гел или матиращият тоник имаш в предвид?
Днес видях, че имат освен матираща емулсия(крем) от серията Cleanance и цветна/оцветена... нещо като оцветен крем/фондьотен...

# 310
И ще отбележа, че например за Ясмин, който са доста популярни в БГ, в момента в Щатите  масово се водят  дела с/у компанията заради сериозни здравословни проблеми, предизвикани от противозачатъчните и неприсъствали в упоменатите странични ефекти.

Може ли да дадеш малко повече информация?

Пила съм два различни вида хапчета (включително и споменатите), не съм забелязала никаква промяна в състоянието на кожата ми  Confused Но пък и не са ми правили никакви изследвания във връзка с предписването на противозачатъчни, всичко е по преценка на гинеколога  Confused

# 311
  • София
Цитат
Днес видях, че имат освен матираща емулсия(крем) от серията Cleanance и цветна/оцветена... нещо като оцветен крем/фондьотен...
А каква е цената у нас на емулсията? Ще ми се от време на време да се мацвам  Mr. Green В чуждите сайтове е добра цената  Peace http://www.voicipharma.fr/comparer-prix/Avene/Avene-Cleanance-Em … ifiante-40ml.html

# 312
Amra - сама ли си правиш процедурата?

Аз понякога я правя, но стискам много по малко, само където са повече и ако излизат лесно. Там където са по-трудни не опитвам въобще...което значи, че го правя частично.
Но пак ми се струва, че е по-добре отколкото нищо....затлачва се ужасно. На козметик - нямам възможност да ходя.

# 313
Amra - сама ли си правиш процедурата?

Аз понякога я правя, но стискам много по малко, само където са повече и ако излизат лесно. Там където са по-трудни не опитвам въобще...което значи, че го правя частично.
Но пак ми се струва, че е по-добре отколкото нищо....затлачва се ужасно. На козметик - нямам възможност да ходя.
Да, сама Simple Smile От години вече.
Да, там, където са по-трудни не напъвам, защото точно тогава стават ранички и впоследствие грозни белези, които седят със седмици. Забелязала съм, че при мен кожата на бузите ми е много по-склонна към образуване на такива белези при стискане, затова ако се налага да стискам там много внимавам /слава Богу там почти не ми излизат черни точки/. На носа например мога да си стискам колкото си искам, там не ми остават белези и всъщност при мене това е проблемната зона с черни точки, другаде почти не ми излизат.
Другото, което првя задължително преди такава процедура е да се ексфолирам /преди парната баня и екстракцията/.

# 314
И при мен на носа не ми излизат после рани...но проблемната зона ми е долната част на лицето - брадичка и под скулите, на ръба..но най-много по брадичката...
Казват, че е признак на хормонално нарушение....но не знам как да се оправя с това напоследък.

Това ли е реда:
измиване с гел
ексфолиране - със сода ли?
тоник
парна баня
почистване
дезинкфенктант - какво ползваш?
стягаща маска - аз слагам хума с аспирин - действа ми много добре.

Общи условия

Активация на акаунт