Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 689
  • 705
  •   1
Отговори
# 345
Аз днес бях на дерматолог за акнето. Погледна ме под лупа, искаше да ми изпише антибиотици, категорично отказах!  Twisted Evil Попитах я за Аюрведа, изобщо не беше чувала. Изписа ми някакъв сапун за миене - Имекс и крем Зинерит!  Rolling Eyes  Rolling Eyes  А аз искам Нийм комплекса! Няма справедливост, ей!   Crossing Arms

ами като искаш, вземи си..не ти трябва рецепта

За съжаление, в моя град го няма никъде! И за поръчка онлайн разтърсих - няма!   Thinking

# 346
  • Пловдив
 Peace Вземи си Хималая - Септилин и Пурим + кремът Кларина!

# 347
Лицето ми отново се оправи. Пия Цинкосан и Пурим и Септилин от 2 месеца. Външно ползвам  измиващия гел Ефеклер на Ла Рош,  Акне Б5 и сребърна вода.

# 348
Мами, някой от вас да е ползвал био-козметика? Аз нещо мисля да се 'подхлъзна', че в моя квартал има някакво био-насочено магазинче, където има от пиле мляко. Но се чудя дали всичко е един голям PR или наистина е по-полезна и хубава? Някой да е ползвал нещо?

# 349
Аз днес бях на дерматолог за акнето. Погледна ме под лупа, искаше да ми изпише антибиотици, категорично отказах!  Twisted Evil Попитах я за Аюрведа, изобщо не беше чувала. Изписа ми някакъв сапун за миене - Имекс и крем Зинерит!  Rolling Eyes  Rolling Eyes  А аз искам Нийм комплекса! Няма справедливост, ей!   Crossing Arms

ами като искаш, вземи си..не ти трябва рецепта

За съжаление, в моя град го няма никъде! И за поръчка онлайн разтърсих - няма!   Thinking
Small Sun , от кой град си?
Ако толкова държиш да е Dr. Neem Complex може да пишеш един мейл на фирмата вносител за Бг, ето адреса:

http://www.ayurvedabulgaria.com/contacts.html

ще ги питаш да ти обяснят има ли в града, в който живееш аптека, в която може да се поръча. Въобще питай ги какъв е начинът да се сдобиеш с него като кажеш къде живееш Peace

Ако пък ти е по-удобно, може да им звъннеш на този телефон -

Леге Артис Вита ЕООД 02/860 16 88

# 350
  • Sofia
Мами, някой от вас да е ползвал био-козметика? Аз нещо мисля да се 'подхлъзна', че в моя квартал има някакво био-насочено магазинче, където има от пиле мляко. Но се чудя дали всичко е един голям PR или наистина е по-полезна и хубава? Някой да е ползвал нещо?

Да, аз ползвам. Зависи все пак за коя точно козметика става дума.

# 351
Amra, благодаря, че ме подсети за мейла Simple Smile   bouquet  Писах им, да видим какъв ще е отговора!

# 352

Струва ми се, че много се злоупотребява с думата "био". Поинтересувай се преди да си купиш.

# 353
Изпих 1 опаковка Dr. Neem Complex и мога да кажа, че не съм особено доволна. Вярно е, че има същите съставки като Purim и Septilin, но то зависи и в какви концентрации са билките. В периода докато пиех комплекса кожата ми въобще не беше така чиста и гладка, какато с другите билки. Бяха ми се появили едни ситни пъпки на места, запушени пори и черни точки, което за мен говори, че просто при мен явно комплекса не подейства така добре, както другото. Възможно е и да е защото кожата "се чисти", но не ми се вярва, защото практически започнах Dr. Neem Complex веднага след Purim и Septilin, не съм почивала. Т.е. не мисля, че съм имала какво да чистя, така си мисля. Отдавам го най-вече на това, че според мен концентрацията на билките е различна.
Продължавам си по старата схема.

# 354
И при мен е така, но лекарката ми ми каза, че най-вероятно се пречиства организма..надявам се, да е така де

# 355
Привет от мен.
За един месец смених всички неща, които позлвах за лице. В началото се появиха доста пъпки по врата, които после преминаха към лицето, а се махнаха от врата. Сега и тези от лицето се махнаха, а последната седмица си позволявам да не се гримирам. Все още имам малко белези, но се надявам да изчезнат, кожата ми е много по-чиста. Само ме е страх да не избият пак от някъде и не знам дали да продължа да пия сребърна вода.

Ето какво ползвах:

Сребърна вода по 2 с.л. всеки ден, след измиване сутрин и вечер - обтриване пак със сребърна вода
1 таблетка от чесън, джинджифил и сок от лимон - за около 15 дни, защото ми писна да правя бъркочи
Крем на Plante System - Fluide hydratant
Пяна за измиване Noviderm, не знам точно как се казва

Понеже междувременно се разболях, личната ми изписа някакъв крем с цвят, не е много покривен, но е по-добър вариант от всекидневно гримиране с фон дьо тен и пудра. Пише, че е антибактериален, специално за акне и т.н., ползвах него, когато бяха избили по лицето. Казва се Anefug на Dr Wollf, има го само в аптеките, защото се води лекарство.

Мисля си, че сребърната вода е в основата на нещата и ще продължа да я пия. Предстои ми ходене при козметичката, сигурно много ще се изненада като види, че и без прескъпите й пилинги и кремове имам добър ефект Simple Smile Като си изпия чесъна, може да си взема Д-р Нийм комплексът. За биокозметиката - може и да е пълна глупост, но нищо не пречи да се изпробва. В аптеката ми казаха, че Плант Систем били наистина био и имали някакъв европейски сертификат, но кой знае. За сега ми харесват Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 00:57 от h.anna

# 356
ACQUA, при мен ефектът от комплекса дойде към края на втория месец. В началото и аз имах пъпки. После, обаче, ефектът беше супер. На мен ми се наложи да направя втора вълна, защото пих антибиотик и се обринах ужасно. Докторката каза, че обривът е резултат на обща интоксикация на организма от силния антибиотик и да започна да "чистя" с нийм комплекса. От билките, не чакай бърз ефект - поне 3-4 месеца се взимат.

# 357
ACQUA, при мен ефектът от комплекса дойде към края на втория месец. В началото и аз имах пъпки. После, обаче, ефектът беше супер. На мен ми се наложи да направя втора вълна, защото пих антибиотик и се обринах ужасно. Докторката каза, че обривът е резултат на обща интоксикация на организма от силния антибиотик и да започна да "чистя" с нийм комплекса. От билките, не чакай бърз ефект - поне 3-4 месеца се взимат.
Ама аз точно казвам, че от Purim Septilin не съм имала такъв ефект като излизане на пъпки, като от Dr. Neem complex Grinning, а напротив - щом започна да ги пия много бързо кожата ми се изчиства, става гладка, без черни точки. Тоест няма нужда да чакам да ми мине "пъпчивия" период и чак тогава да дойде ефекта. Затова казвам, че за мен концентрацията на билките в едното и другото е различна.

# 358
  • София
А при мен от Пурим и Септилин нямаше никакъв ефект. А ги пих поне 3-4 месеца.  Naughty

# 359
А при мен от Пурим и Септилин нямаше никакъв ефект. А ги пих поне 3-4 месеца.  Naughty
и при мен нямаше никакъв ефект Confused

Общи условия

Активация на акаунт