Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 690
  • 705
  •   1
Отговори
# 510

Преди доста време в тази тема едно момиче беше дало линк към това кремче, не знам дали още чете тук, ако да Господ здраве да и дава, отърва ме от дългогодишен проблем, че и за без пари 6-7лв излиза това кремче   bouquet При мен ефектът е страхотен, постига се след първата опаковка, но много съм доволна, всички забелязват чистата ми кожа.

Разкажи повече, моля те, за този крем Simple Smile
За какво точно ти помогна - акне /с пъпки/ или черни точни? Черните точки и запушените пори повлияват ли се? Имам предвид като превенция, ясно е, че вече формирала се черна точка, само ръчното почистване е начина да се премахне.
Мазен ли е? Лепне ли? Бързо ли попива? Има ли някакъв специфичен цвят като се нанесе на лицето? Мирише ли лошо? Щипе ли?
Извинявам се за многото въпроси Blush

# 511
  • Sofia
Лично на мен ми помага за акне с пъпки. Черни точки и разширени пори нямам. Попива горе-долу лесно, бял е, но не е особено приятен като мирис, на сяра мирише.

Да не изкупите крема сега  Laughing

# 512
Няма такава опасност Grinning
Пъпки много рядко ми излизат, но имам черни точки на места. Ще го имам предвид все пак, ако закъсам. Мерси  bouquet

# 513
Виждам вече светлина в тунела !Близо съм до отърваването от пъпките,черните точки.Както бях писала март ходих на дерматолог ,който ми предписа лекарства,но не ми помогнаха особено.
В началото на юни си запазих час при козметик и благодарение на нея вече 3-та седмица нито ми е излизала пъпка ,нито имам зачервявания.Процедурата ми траеше около час и половина.Препоръчвам я горещо за тези които се интересуват за гр.Бургас Simple Smile

# 514
  • Тук
NBM, как мога да си го поръчам това кремче от линка ? И колко излиза с доставката? А помага ли за белези или само за пъпки е удачен?

# 515
  • Sofia
Ами от ebay.co.uk си го поръчвам, 1.50долара е доставката. Общо колко излиза - към 6-7 долара.
За белези според мен не помага, точно за тях си поръчвам Olay.

# 516
NBM, дай линк към този Olay. Какъв е ефектът при наличие на белези ?

# 517
  • Sofia
Поръчах си също отново и това http://reviews.olay.com/9989/075609034558/olay-regenerist-night- … views/reviews.htm , което ми избистри много добре тена, но американския вариант, европейските са някакви различни.

# 518
# 519
  • Тук
Ами от ebay.co.uk си го поръчвам, 1.50долара е доставката. Общо колко излиза - към 6-7 долара.

Благодаря  Simple Smile Най-вероятно ще го видя и него какво представлява,че какви ли не мазила съм ползвала без никакъв успех

# 520
  • на терасата
Мили момичета,
Имам си пъпчив тинейджър. Третираме пъпките с Ficidin и завяхват много бързо. Мие си лицето с пяната за чувствителна кожа на Alverde, веднъж седмично ексфолира лицето с гъба луфа. Имам страхотни лепенки за махане на черни точки, но той не иска да ги ползва, защото много го боляло  Mr. Green, когато отлепва лепенката. Искам да ви попитам за някакво друго почистващо средство, което да е по-ефикасно, тази пяна на Alverde е много хубава, аз също я ползвам, но ми се струва, че не дезинфекцира добре точно неговата кожа  Thinking Кожа му не е мазна, нормална е, но непрекъснато излизат пъпки и има черни точки на носа. Аз нямам опит с акне, за мое щастие съм пощадена от това бедствие и въобще нямам идея какво да прилагаме. Зная, че е хормонално, появи му се и себорея, с която се борим...Изобщо от момче става мъж, но, моля, дайте съвети как да премине по-лесно този период на хормонални бури. Благодаря ви   bouquet

# 521
а кои продукт на Olay имаш в предвид

# 522
а кои продукт на Olay имаш в предвид

# 523
да споделя с вас новото ми откритие за борба с пъпките  http://www.iherb.com/Grandpa-s-Thylox-Acne-Treatment-Soap-with-S … 3-25-oz-92-g/6431  , сапуна е направо за без пари  Simple Smile и досадните гадини завяхват много бързо , също така тенът на лицето някак си се избистря, не изсушава кожата .
Някой ползвал ли е Neostrata ultra smoothing lotion? Мисля това да е следващата ми покупка , но все още събирам мнения...

# 524
cherna_orhideq,сапунът мирише ли на сяра?
Аз съм ползвала на неострата- лосион с алфа-хидрокси к-на и анти ейдж серум- но не мога да кажа ,че съм очарована.

Общи условия

Активация на акаунт