Отговори
# 570
Миме, снощи таткото се постара с гледането на детето, така го измори, че тази сутрин стана в 6 часа и не се е събуждал през нощта... Иначе по 3-4 пъти проплакваше миналите дни  Peace Да не повярваш че съм се наспала, гърдите ми бяха пълни с мляко, което скоро не се беше случвало т.к. нощем от време на време се изсукваха "профилактично"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Какви са тези процедури, че не съм в час нещо?  newsm78
Ние нямаме зъби и за това сме ограничени относно храната, Не ядем солети, бисквити (освен от време на време бисквитената каша на Слънчо ... Иначе харесваме домати, краставици, чушки, моркови в сурово състояние ... пасирани или смачкани от мен докато се храня  Peace Laughing Биба не ползваме, отдавна шишетата ги забравихме, пием от чаша с дупки вода, но от гърдите не се отказваме ... те са за всичко дори и за залъгалка понякога  Mr. Green Не знам какво не обича като ядене защото и ние като Алекс, Иве опитваме всичко ново и го приемаме нормално, макар че в първия момент т.е. първата хапка я поема с отвращение заради новия вкус, но после отваря устата за нова  Mr. Green Mr. Green Чак му се чудя що го прави  newsm78 , ако на мен не ми хареса в началото и да ме убият няма да го хапна отново  Peace Laughing Laughing

# 571
Добро утро Simple Smile
Мария, по-добре да е фина отколкото дебела, не е ли така  Mr. Green Като гледам днешните девойки как на по 15 години са 3 пъти по-дебели от мен и ми идва да ги сложа на сухари и минерална вода всичките! Моята племенница също е категория перо. На 2 години - 10 кила.
Да не споменавам, че едно момиченце от класа на баткото си го беше харесало - 46-килограмова първолачка. Ако реши да плесне на Цецо един шамар, направо ще го нокаутира.
А Камен като не харесва някоя храна, започва да си удря назад главата и да си вади с ръка от устата, отвратително детенце. А като харесва - отваря човката и върти глава. Кло, те зъбите нямат отношение към дъвченето - бебетата си размекват с венци бисквитите. Като казах бисквити - само това иска да яде Каменчо. На ориза се цупи, на супата се цупи и съответно аз изобщо не насилвам, но види ли бисквита почва да се оживява.
Ивa  Laughing Умрях от смях с твоите дечица, тази Ели е доста изобретателна  Laughing
пп:  Sick Таткото ми е сипал кафето в неизмитата чашка от кашата на Камен от вчера  Sick  Sick И аз да не погледна....

# 572
Добро утро Simple Smile
 Кло, те зъбите нямат отношение към дъвченето - бебетата си размекват с венци бисквитите. Като казах бисквити - само това иска да яде Каменчо. На ориза се цупи, на супата се цупи и съответно аз изобщо не насилвам, но види ли бисквита почва да се оживява.

Той нашия прави такава отвратена физиономия с готовност да повръща, че се въздържам от даване на храна която е по твърда за сега  Peace

# 573
Янечек изобретателна и още как  Simple Smile
Само да допълня към картинката...Дърпа му шишето от устата и казва АЙДЕЕЕ все едно вече се е нахранил, останалото за нея  Laughing

# 574
Здравейте,не съм писала много  време,но така се случи.
Пътувахме на разни разходки и за съжаление водихме детенцето на една приятелка на доктор.Вече 4 ден е с много висока температура,39-40 градуса.Едвам за малко я свалят и пак,няколко лекари казват,че нищо му нямало  Shocked и да му дава само витамин Ц и имуностимулатор,направиха му кръвна картина вчера и утайката му била много висока.Имал инфекция някаква,но пак нищо не му изписаха  ooooh! #2gunfire ,да чакал до днес , за да му изпишат,защото доктора твърдял,че е компетентен педиатър!!!!Абе думи нямам!!!!

Ние иначе сме добре,имаме си 2ро зъбче  Party Вече като се е изправила на краката си на креватчето се пуска за малко без да се държи, и разбира се като залитне пада на дупето си и се смее  Heart Eyes

За кашите,давам на Слънчо и то яде само два вида,другите много не й харесват.Абе доста сме капризни!
За кухня,още се чудя,дадоха ми какво трябва да се носи и да я запиша преди да навършила 10месеца.Ще помисля,защото е удобно,но не съм много сигурна,че ще ги яде.

Ами за сега това от мен,връщам се да ви чета,че съм изпуснала!
Приятен ден  Grinning

# 575
  • Пловдив Белащица
Поздрав с еднa доста позабравенa песeн
Snow - Informer

Синапова, доста деца имат такива настроения към кукуто. Таман си мислиш, че се е научило да си върши работата, където трябва и следва пулно отрицание. Не го насилвай да не го намрази. Ако искаш пробвай на голямата тоалетна, но лошото е че като се научи там, после ще трябва винаги с него да висиш.

# 576
Мерси за съветите. Днес тичнах с количката и купих седалка за тоалетна. Купих му една малко като гърне по-височко така и по мъничко да е на дупето. Връщаме се сложих Митко. В интерес на истината в тоалетната му беше много интересно. Отдавна не беше влизал в тази "стая" Пишна малко. После много се кефи на пускането на водата. 3 пъти пусна водата голям кеф. Ще ви държа в течение как вървят нещата с кукуто

# 577
Здравейте,

Тази нощ Криси не е вдигала температура. Дано да е отминало това чудо. Днес е спала до 11 часа  Shocked Никога не е спала толкова много (е буди се няколко пъти за манджа, но пак заспиваше).

Ние нямаме зъби и за това сме ограничени относно храната, Не ядем солети, бисквити
Кло, и ние нямаме зъби, но те си ги смучат солетите. "Отхапват" си парченце и си го премятат из устата, докато се разтопи. Все едно дъвчат дъвка. Плодове също им давам на парченца, но само от по-меките - банан, пъпеш, диня, кайсия.
Янечек, Криси пък ако нехаресва нещо, стиска устата и започва да си върти главата на двете страни, все едно казва НЕ. Емо всичко харесва. Да ти е сладко (кафето)  Joy
Иве, много хитра твойта госпожица  Joy

Сега се сетих, че много мами недават Слънчо, понеже е със захар. Има една с маракуя, банан и още нещо си, която е без захар и без глутен.

# 578
Привеееет от мен! Поздрави от Несебър Hug
Пристигнахме оня ден и ще поостанем 10-тина дни с големия син.Вчера и днес не е за плаж времето, дано да ни се пооправи от утре нататък.
Ради го оставих на майка ми и баща ми да се погледат, чувстват се чудесно, да се похвалим и ние,че си имаме зъбче, сега чакаме всеки момент да пробие и второто, малко зор видя детето с това зъбче, но мина.
И аз като Янечек не мисля да бързам с гърнето,не виждам смисъл, другото лято-тогава,всичко с времето си Wink
Иначе проблеми с яденето нямаме, но глутена от другия месец.

Поздрави и лек ден!

# 579
  • София
Минавам набързо докато Ева спи (големи постижения тия дни - заспива сама в леглото си на няколко пъти). При нас нищо ново - чакаме си зъбите (бавят доставката нещо  Laughing), скърца доста на моменти, за гърнета не мисля още  Grinning, свекърва ми е на гости тоя месец до края, та ще може да ме отмени някои друг ден и сега правя списък какво по-напред мога да свърша

Клодия само вкусотии "правиш" за закуска, прияде ми се сега по никое време Simple Smile. Отивам да диря сладко в хладилника и около него Wink.

# 580
Добро утро!

Приятни почивни дни с любимите хора!  Simple Smile

# 581
ДОБРЮТРОООООО

Вълканова - мерси за закуската, аз също бях сервирала, но я махнах, че много ще ни дойде  Laughing

Кло - процедурите са лазерната епилация....много кодови имена й измислихме и стана обърквация тотална.
Успях да акостирам в Кики по тъмни доби в 8ч. сутринта - беше сложила и кафенце и бисквиткиии.....екстра. После се видяхме със Стелето и Елвиресте - както винаги никога не успяваме да се наприказваме  Mr. Green

Снощи бяхме в кумовете ни - правихме си суши. Както винаги се получи много добре. А и факта, че излиза около пет пъти по евтино отколкото в ресторант не е никак за пренебрегване. Припомних си какво са бебешки колики - само че при тяхното бебе са от 23ч.  до 2ч. през нощта  Shocked.......много сантиментално ми стана.

Янечек - и аз се ужасявам като видя малки деца на какви тюфлеци приличат. Висящи шкембета и цицки....бррррррр .А техните родители умират да се хвалят колко добре са си отгледали децата.
Иве - радвам се, че се появяваш по-често. Ели си я знаем каква е шуга.  Mr. Green

Днес ме чакат тежки домашни задължения. От понеделник до вчера, нито една вечер не си вечеряхме в къщи и се прибирахме късно - резултата е страшен хаос .
Хайде аз запретвам ръкави.

# 582
Добро утро!
Днес е тъжен ден в българската история...
Нощес Куре е паднал от  балкона и сега не можем да го намерим....   Sad Cry

# 583
Добро утро Simple Smile
Валканова и там намери нет за да пуснеш закуската  Mr. Green Mr. Green Ама е много вкусна мммммм  Heart Eyes

# 584
Добро утро,
Миме Крумова, къде ходите на процедури аз питах и преди,ако имаш време да кажеш доволни ли сте?
Моя младеж вчера за пръв път се изправи сам в леглото и се замислям как свърши почивката вече.
Хубави почивни дни Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт