Отговори
# 660
От много бързане забравих да си допиша....
Аз на плажа мажа Анджи с "Нивея" 50 фактор.Стои си повечето време под чадъра,научи се да рови в пясъка и се чуди на пясъка останал по ръцете и,и доста често си го кусва  Mr. GreenСъщо така и си поспива,поне час спи на морето,чак да не вярваш.
Столчето ни за кола си е фабрично на самата седалка,първо е бебешко,после бебешката част се прибира и става детско,спестих един разход.
Кръщенето сме го запланували на 15 август,много хубав празник,тогава се кръщавахме и с Кейти преди 2г.
Мислех скоро да въвеждам глутена с попарата,но след това нейно упорито стискане на устата ще почакаме.Тези дни с отказването на храната съм забелязала,че иска много да спи.През час спи за период от час,час и половина,даже два.
Май друго не се сещам,тъй че лека и мека!  Hug

# 661
Добро утро. Тази нощ маймуната много ме тормози. Само търсеше да суче, на мен ми писна естествено и обърнахх гръб. Порева си, порева си, пък заспа  Mr. Green
Сутринта направих малко каша - ами не я яде, баткото намаза пак. Gulia, сигурно не е било гладно детето, щом сте яли 1 час, аз никога не държа толкова време дете на масата. При първото завъртане на главата или изплюване спирам да давам. В тези горещини и на бебетата не им се яде, Кики, сигурно заради горещината Ади не иска да яде.
Старото столче някак си цялото се плъзгаше по пластмасовата платформа и така му се променяше положението на гърба - не само облегалката. Краката ставаха по-вирнати нагоре - като при кошниците за кола. Мисля пак такова да купим.
Сутринта мислех да направя малко попара, да проверя дали Камен ще яде, но нямаше сухари. Аз почти съм сигурна, че няма да я яде, но все пак ще пробвам. Писна ми с това кърмене, а детето нищо почти не иска да яде. Как ще го отбивам просто не знам...
пп: ще кръщаваме детето в неделя Simple Smile

# 662
  • Варна
Здравейте мами  Hug
Ние се изнесохме при майка ми и баща ми за един месец, че освободихме апартамента на свекитата, понеже те си дойдоха за 1 месец. И добре че един от комшиите е толкова дружелюбен, че не си е сложил парола на интернета  Mr. Green Бебета комшии има много, Ева се забавлява добре с тях. Даже 1то, което е на 11 месеца й е 2ра братовчедка. Има и още една братовчедка на 2години и половина, която й вика на Ева "ей, бебенце"  hahaha
Мия, честито ви зъбче   bouquet Ей, измъчи се горкото дете.
Потенето - и на нас ни е голям проблем. И ужасно е пъпчасала на гръбчето и на гърдичките. Онзи ден не можа да спи цяла нощ и снощи пуснахме климатика в стаята на сестра ми и отворихме вратата към нас. Поне снощи си поспа малко детето.
Зъбите са ни още само 2. Отгоре се белее нещо венеца, ама то при нас това не е критерий. Долният венец беше бял и се виждаха зъбите още от 4тия месец, а първото зъбче излезе чак на 7 месеца и 15 дни.
Ходенето - много сме далече от него. Не се изправя сама. Иначе като я сложа изправена на кошарата се държи, ама само за няколко секунди. Иначе ходихме на ортопед за профилактичен преглед и той каза, че ябълките й са се развили напълно и е готова за прохождане. Ама мързеливка си пада нещо, все иска да лежи и да се въргаля  hahaha
За кръщенето - ние си мислим на 5ти септември, тогава правим 2 години от подписването на гражданския ни брак. Обаче много искам да е на 7ми септември, но се пада вторник. На 7ми септември правим 2 години от подписването на църковния ни брак и 12 години откакто сме заедно. Може ли да се прави кръщене през седмицата, във вторник?
Вчера майсторът вика на къщата, ей няма такъв кеф  Mr. Green От 3 години се занимаваме с тая къща, почти 2 години само документи оправяхме  #Crazy И сега най-накрая се слага покрива. Малко остана  Mr. Green

# 663
Най-сетне заспа чудото, спи му се търка очите бясно но не се дава а едно време сам заспиваше, сега пеем, люшкаме се и тн. Сега ям и пиша едновременно.
Кики относно яденето и малкия Жорко понякога яде по-малко и според мен е от жегите щом е добре детенцето.
elvireste за разходките цял Люлин обикаляме стига да става времето, и към Била ходим и в парка, така че който иска да свирка че ние повечето време сме си саминки. Относно Борисовата също може да се уговорим за някой ден, въпреки че да си призная досега не съм ходила сама и ме е страх като слизам с количката по стълбите но е крайно време да се престраша. А за гимнастиката хич не го мисли те по цял ден гимнастика правят  newsm32
Вчера купихме от пъзелите големите за пода, бебчо почти не го отрази обикаля навсякъде другаде и от време на време го загризва. За килим обаче не съм се отказала, много се пързаля на ламината и днес на няколко пъти щеше да се изтърси докато се опитва да се изправи. Някой беше питал за пъзелите къде има - Хипо, Пигис, Пикадили.
Купих днес нова каша на Милупа бананова и като се прибрах видях че пише че съдържа захар, много се ядосах защото е доста скъпа, някой пробвал ли е такава?!
Относно банския, преди време бях решила да си купя цял бански уж да се поскрия, като пробвах един в Цезар и Клеопатра лошо ми стана и си ходих с моя на плаж, хич да не ви пука стига да ви стане, е горнището ми беше малко възтясно ама сега ми е паднало че то после пак ще съм си най-малкия размер newsm53
Стеле приятно изкарване на морето!
Моя мъж иска да ни води на басейн събота, ходили ли сте?! Ние миналата година ходихме 1-2 пъти в Банкя в едно хотелче, ама сега ще трябва до 10-11 ч. да сме се изнизали и се чудя струва ли си?!
Отивам да  1ironing - любимото ми в това горещото

# 664
Ехо.. днес май не съм се разписвала  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, ама сутринта обикаляхме езерото от 8,30 до 10,00 после ходихме до Кауфланд и като се прибрахме към 13 часа трябваше да запретна ръкави и да сготвя нещо... Сега съм "сколасала" както казват бабите и седнах да ви прочета и да попишем с Тонито  Wink ...
От жегата не искат да се хранят много, много за това не се притеснявайте.  Peace Гимнастиката както казва Алисса си я правят сами, но аз от време на време като си играя с него на пода се мачкаме  Mr. Green Mr. Green
Много сладък е станал мишока на мама и захитря господинчото и иска да се налага (в очичките му го виждам малкия инатец, но за сега не му минава номера  Laughing)
Потен е и сега и по 2 пъти на ден се къпем, но и това не е спасение  Peace
За кръщене не съм се замислила още, но ще трябва да го направя скоро време, няма да си оставя детенцето еврейче  Wink Wink Wink Laughing
Уф да ставам и да ходя да си направя едно кафе, че нещо ми се е припило ... Тони не иска да спи така че зверчето ще го оставя за 3 мин в леглото   hahaha 1crib
айде чао от нас че умирам за  Coffee Coffee Coffee

# 665
Здравете и отнас!
Ние зъби нямаме още  Mr. Green дано не дойдат скоро,че съм чувалаот заболекар,колкото по-късно,толкова по-здрави били.....

Кики-и аз се чудя за бански????Миналата година се подвизавах с корема с едни феерични туники на плажа и май и сега ще е така,че то има повече за скриване,отколкото за показване!Този път не можах да вляза във форма толкова бързо,колкото след първото раждане,но то ще е от ЕГН-то сигурно.

Хич не й вярвайте,.да не сме те виждали,ама сме.Само не разбрах къде е се скрива Mr. Green  Winkдай боже всекиму такава форма.....

Днес започнах захранването с пуйка Thinkingнямам наблюдения дали му харасва или не  newsm78

# 666
Аз ползвам Виши 50 за деца, няколко пъти съм го мазала само, че не обичам мазила, не е имало проблем.

# 667
  • София
Здравеѝте,
Ади явно не яде и заради жегите и заради зъбите! Confused Лошото е, че и пюрета отказва! Нямаше толкова да  го мисля, ама при нея се получава обратен ефект!... Гладна е а и се спи, но не може да яде а гладна не заспива и за това аз я приспивам с мъка на ръце и я храня заспала! А сега вместо да заспи така рита, в кревата, че скъса обиколниците! Simple Smile Отивам ...реве...явно и този пост, ще го пиша цял ден!....
Ето ме след 20мин. на линия! Моята мома много смешно хитрее..заспива с едно отворено око и го върти насам натам за да огледа. Само да мръдна и моментално отваря и двете очи! Joy
ИВЧЕ Страхотни благодарности за инфото за стола! Heart Eyes Наѝ-вероятно, ще си го поръчам за кръщенето!
Круми Joy Те сега стана мелето... Laughing Елвиресте те прекръсти! Сматам да си позвам банските от миналата година! Ще се увия с пареото и няма да заголвам дупе... Crazy. че Embarassed... А що се отнася до ходенето до морето...то аз определено отивам без настроение и понеже се познавам, знам че търпението ми е на гранацита и наѝ- много да помета първо мъж после свекърва и коѝто ми е пред очите и смее да се обади! #Cussing out Няма да е почивката, която искам! Но за това, че отивам на сила и си мъкна детето в каравана с обща бяна и тоалетна и чаршафи и няма топла  вода след 18ч, и всичко за 35лв на вечер, ще почерня на мъжа дните и на нахалната свекърва! #2gunfire
ЗЛИТОВА  Hug Ние, ще бъдем на къмпинг Арапя! А вие? МНОГО АМА МНОГО, ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА СЕ ВИДИМ! Heart Eyes
КЪЩЕНЕ: Прави се само в Неделя! А до 12. Септември имало пости и по принцип не е забранено да се кръщава, но няма да е добре да отидем някъде да се почерпим според попа!
ОБЕЦИ: Писихриси: Аз съм си решила да сложа на Ади преди да навърши годинка! Но като се замися, както казва ТИННА наистина може да си ги дърпа!. newsm78  :love Ади също много се поти...И другото е, че като ти гледам снимките не знам, къде видя, че си дебела!  Shocked Та ти изглеждаш страхотно Simple Smile: Други те мои фаворите за фигура без усилия са Кремито, Мия, Миралюба Боянка и Стеѝси, Катето-патето Hug За нас другите остава да се "пъним" да сваляме кила и кореми! Laughing АА И ДВОЍНИ БРАДИЧКИ! Joy
ХРАНА ЗА МОРЕТО: По удобно е с готови пюрета. Аз съм си приготвила пюрета, каши, сухари и мляко разбира се! Ще обливам шишетата с Каната за вода и ще си взема и уреда за претопляне, защото се налага да и топля млякото на два пъти докато го изпие а на морето няма микровълнова!
Искам и да Благодаря на мамите гласували за Адито в Ноемвриѝския конкурс във Феѝсбук! Hug Много сте ми сладички!
И те така това от нас. Остава да ми пожелаете приятен път и престоѝ без нерви!

# 668
Привет!
Много време не съм писала,но всичко изчетох.Бяхме на село за 10 дни.

Имаме си седем зъбчета.Сега осмото напира и щерката много се криви последните дни.
Станала е много щура.Не се спира изобщо.Където и да я сложа само се върти и преобръща.Сама се застоява седнала без да е подпряна по около минута,ако е облегната може и повече.Но от легнало положение не може да се изправи и да седне.В проходилката не ще да стои.Плаче в нея  Thinking Май иска все на ръце  ooooh!

Кръщене още не сме правили.Ще чакаме да се поразхлади малко времето.
Обички не сме сложили,но ще сложим в най-скоро време.
Силвия също много се поти.Като спи също  Sad

Успех на всички в конкурсите във фейсбук!Аз не пратих снимки.Ще се класираме другия път.

Мия,честито ви зъбче! Heart Eyes Дано следващите по-леко да излизат  Hug

Кики,приятно изкарване на почивката и без нерви!  Hug Hug

Лек ви ден мами  Wink

# 669
  • Сливен
За кръщене не съм се замислила още, но ще трябва да го направя скоро време, няма да си оставя детенцето еврейче  Wink Wink Wink Laughing
Ееее, лошо ли е да си еврейче Mr. Green... Ако нашия тати се беше съгласил на кръщене, щеше да се получи интересно наистина Laughing. Сега вече мисля, че е прав човека, дори и той да си беше кръстен...
Сърденето никой не ми го отрази и аз престанах, но... мисля да си събирам багажа Mr. Green.
И мойто човече се мръщи на храната, но дена позната ми каза че пробвали с шише но "коригирана" от тях дупка така че внимателно да се излива , а не да дърпа детето и  - о, чудо! изяло си така кашата, мисля да пробвам и аз, но с водата става по-сложно, освен да я оставя да си се олива цялата - дърпа от шишето, после стиска с ръка биберона и тече по дрехите й и разбира се извън лигавника ooooh!. Правихме изследвания и според лекарката трябвало да поема повече течности ама как да стане не знам...
Отивам да си храня гвардията имам гостенче - племенника ми.
Аз купих спрей на Биодерма с фактор 50 - похвалиха ми го, дано е добър. Размазва се добре, на Авен се бях измъчила с един крем който въобще не попиваше, Мариела си стоеше като покрита с бяла боя.

# 670
Привет и от нас с Гого   bouquet
 Благодаря на всички, споделили за столчетата за кола, ще се възползвам от инфото като купуваме тези дни, че сме с кош 0-9 кг. Аз щях да взема 0-13 кг, но ми подариха междувременно и така...
 Зъби нямама, не се и очертават май, още от 4-ия месец все си мислех, че скоро ще избият, ама съм се лъгала, само дето изгризва всичко, попаднало му в ръцете. Пардон, в устата  Laughing
 Цикълът ми се появи на 1 юли, Whistling трая 3 дни и беше почти безболезнен, ще видим занапред.
 За захранването, както всеки път ви се оплаквам - много зле, ни яйце, ни месо ще прояде скоро, почнахме и ние да му даваме от нашата храна, харесва хляб, кашкавал, диня и май това е ...
 А за потенето- страшно много се поти, вечер сме на климатик не много усилен и пак се събужда мокър, дали да го оставям по памперс само занапред, чудя се, че много се отвива.
 Кръщене догодина в Бг мислим да правим.
 Крем на Мустела 50 фактор използвам за бебо, не знам дали съм доволна, ама снощи като правих снимки и на обектива се вижда по-ясно каква разлика има-крака черни, коремче бяло  Laughing

# 671
Kiki,
аз обичам да ходя на къмпинг, ама нещо последните години - не. Почнаха всякакви да идват, дето им личи още отдалече, че не са за там. А и текстилците завзеха плажове като Смокиня, които си бяха нудистки. И аз съм тексителец вече де.
С бебе обаче е абсурд да ида на палатка или каравана, ако се престраша да мръдна някъде с Чудото, ще искам удобства - пералня, кухня, абе цял апартамен трябва, защото сме с 2 деца. Иначе баткото е мърльо и на него му е добре на палатки, макар че напоследък посвикна да го водят разни добри души на луксозни места и с едно съседче си препираха кой е ходил в хотел с повече звезди.
За яденето - аз не го мисля, няма дете, което да се остави да умре от глад, все някога ще огладнее. Каменчо обича чесън да яде  Mr. Green
пп: а на мен жегите не ми се отразяват на апетита - яде ми се точно както през зимата, включително месо, яйца и готвено. Някои си карат на таратор и салата, но аз така не мога, а и задниците им пак са по-големи от моя  Mr. Green
Посетих и зъболекар най-сетне, крайно време беше.

# 672
  • в ябълковата градина
Здравейте и от мен!
Ние се прибрахме бързо-бързо от разходката. Но добрата страна е, че жегата го изтощава и спи дългооо следобед, хихих.
И аз почнах да наблягама на млякото за беби. Ми и аз не искам меса и манджи и ям само таратор. Как него да го насилвам?
Кики, я си смени нагласата за морето!
Макар че разбирам всичките ти основания за сърдене, по-добре се настрой положително.
Може да се окаже изненадващо приятно.

Ленка, вие сте отличници със зъбите!
Темата напоследък не върви, всички са зачезнали под сенките  Laughing

# 673
  • Пловдив
Кики, сестричке, мерси за комплимента, но имам едни 4-5 злощастни килограма които ми идват в повече. Верно не съм полагала усилия и диети, всичко отдавам на кърменето и дългите разходки, които вече са рядкост.... за съжаление.
За морето е по-добре наистина да се настроиш малко по-положително и недей да си го изкарваш на мъжо, ако вината му е само, че е син на свекърва ти. Нали знаеш, че никой не избира родителите си!

# 674
Кики и аз на твое място щях да съм бясна но на пук на всичко се опитай да си изкараш добре! Относно топленето на шишетата ние редовно го пием млякото студено, дали пречи?!
Гогито опищя хубаво къщата и заспа, сега мисля да си направя маникюра, тоест да си отрежа ноктите Simple Smile  и да хапна нещо, вкъщи е много топло. Заканила съм се да ида на един педикюр ама да видим кога, в Люлин някой може ли да ми препоръча?!
Ние вече за втори път ядем яйце, обаче може ли да ми кажете пасирате ли го заедно с пюрето или само го намачквате?! Аз първо го намачках но остава на бучици и после го пасирах. Между другото за първи път направих и домашно пюре картофи с морковче, малко му се чуди но си хапна. Сега ще чета как се консервира или замразява, в бурканчета ли че имам една торба с картофи и малко моркофчета селски. Събуди се бебо, изчезвам..

Общи условия

Активация на акаунт