Отговори
# 645
Здравейте и от нас!

Багажа е стегнат, всичко е готово, само дето аз още съм в цикъл и съм толкова уморена! Снощи реших да си оправя къщата и всичко да подредя и в 23ч. вече бях капнала. Но така е!

Маймунски, аз Васил го слагах да гледа напред от четвъртия месец, защото назад не искаше изобщо да седи и скимтеше като кутренце.

Момичета, да ви се похваля, че преборих още един кг и тръгвам на море с 16 кг по-лека. Чувството е прекрасно!

Хайде да е живот и здраве, ще пиша тези дни! Целувки на всички

# 646
Добър Ден!!!
Много жега   sweating ... преди час се върнахме от разходка

Steletu - внимавай със слънцето и топлината щом си с "гости" , че аз една година си бях направила на морето "две в едно" - слънчев и топлинен удар, защото бях в цикъл, а не се пазих достатъчно и се бях обезводнила и слънчасала  Peace После си носих последствията още 3-4 години ... та да не кажа до сега, как ми се вие свят на слънце и топло  Sad

Маймунски -
Цитат
Докога трябваше бебоците да се возят обратно на движението 

newsm78 newsm78 newsm78 Не знаех че има такива "правила" ... Аз не съм се съобразявала с тях никога ... освен с правилото да не свети слънцето в очите на детето  Peace
Цитат
Лелееее а ние сме с 6 зъба вече   никнат като гъби без особени паузи между тях 
- да са ви здрави много... Ами вие вече сте готови за хранене с по твърди храни май  Wink Wink Wink

Alissa - браво на вас ... добре сте си изкарали при бабите и дядовците ... Ние другата седмица пак тръгваме по "Круизи" от този сорт  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Търся си Заешко месо но не от пюрета, да знаете от къде мога да купя че да наготвя на детето пък и ние да намажем с таткото  Peace

elena valkanova - 
Цитат
Някакви "гости" се опитват да ме навестят ............ след почти 9 месеца
-

9 +9= 18 месеца  Wink Wink Wink при мен никакви ги няма ... ама това хич не ми липсва  Mr. Green Mr. Green Mr. Green за сега Laughing Laughing

Ивa -
Моят синковец днес закусва кус-кус  Simple Smile
супер  Peace

# 647
Здравейте вси !
Тинна, Наско е беззъб също.
Яна,по подразбиране избрахме църквата св.Атанасий до римски терми. Иначе ако ти си ходиш в някоя църква по-често, даже е по-добър вариант.
памино, сирене сега вземам от един млечен магазин до пазара , дамата там разбира от кашкавали , сирена.

Атанас ужасно се поти, сменям по десетина потници-фанелки, пера вихрено чаршафи-възглавници, но лошото е, че изстива такъв вечно мокър. Такова нещо при каките му нямаше. Някой друг така?

# 648
  • София
Здравеѝте,

УФ, ЧЕ ЖЕГАААА!

ИВЧЕ Би ли споделила пак линка за столчето за кола! Embarassed И може ли пове1е пояснения, че предпочитам да вземем нещо изпитано вече! Има ли почти пълно легнало положение? БЛАГОДАРЯ!  bouquet

КРЪЩЕНЕ: Ще правите ли? Ние определихме дата 12.Септември, защото по рано не можело!

Наѝ - вероятно, ще се ходи на море а аз не мога да си намеря банските! Shocked А сега де... Mr. Green

И другото е, че Ади отказва да яде! Преди ядеше по 100мл на 3 часа а сега по 50мл..... Confused

# 649
ХА ДОБЪР ДЕН И ОТ МЕН

Дари след кански рев в колата, понеже някъде съм й тикнала залъгалката, сега най-сетне спи и се надявам да откара час и половина поне.
Довечера ще имам гости на суши и врътнята е доста, но пък резултата мммммм.

Стелче - ти си мойта гордост  Hug много хубаво изкарване и да пазите Васко да не стане като печено пиле  Mr. Green - За вас с мъжо ти е разрешено  Laughing
Кики - и за теб много се радвам, че се е уредила почивчица - къде решихте да отидете ? А за банския си вземи цял ако се притесняваш нещо за външния си вид.

Кръщене ще пропуснем. Като порасне ако реши да се кръсти. И двамата с мъжо сме атеисти.

Зъби - ни един, но прегризва всичко докоето се докопа, та може да се появи скоро.

Хубав ден ......аз отивам да боря едни риби и др.  Laughing

# 650
  • София
Докога трябваше бебоците да се возят обратно на движението  newsm78
В упътването на нашето столче пишеше, че докато се използва бебешката приставка (възглавничките) се монтира обратно на движението.
Чудно ми е ако трябва да го монтирам в моята двувратка обратно на движението, как ли ще настаня човека вътре? Laughing

# 651
ИВЧЕ Би ли споделила пак линка за столчето за кола! Embarassed И може ли пове1е пояснения, че предпочитам да вземем нещо изпитано вече! Има ли почти пълно легнало положение? БЛАГОДАРЯ!  bouquet
Разбира се, заповядай!
Единствения недостатък, ако може така да се каже е, че закопчаването става едновременно на двата колана заедно. Т.е двата колана, които минават през раменете се закопчават отпред заедно. Дано ме разбра  newsm78
За положението е максимално легнало, колкото може да има едно столче.
Всъщност има и едно други столчета за кола, които с избутване на облегалката лягат на 100% хоризонтално. Въпроса е обаче дали ще има място в колата. Ние като ходихме да купуваме и помолихме служителят да го постави в колата. Оказа се, че неможе да се спусне изобщо облегалката, защото колата не го позволява. А сме с голяма кола уж  Rolling Eyes Затова се спряхме на стол с механизъм за степени.
Най-добре отидете и пробвайте.

# 652
Здравейте!
айде и аз да се разпиша набързо,че се каня от доста време и все не успявам.Днес каката е цял ден у една нейна приятелка и аз мога да седна спокойно ,че иначе само ми чете през рамото какво пиша и пита това защо,онова -какво?!?
Ние пак се кърмим,но пък ме хапе диването,вероятно защото свикна да гризе шишето.Болката е ужаснааа!Не съм се отказала,но ако продължи така -ще я отбивам!
Друго с което мога да се похваля е че вече пълзи-НАЗАД!Като се забута под дивана или подкошарата и "моли"за помощ някой да я извади пак в стартова позиция!
Много се радвам на всички,които са или бяха на моренце.И на нас ни предстои,но не знам дали защото ще сме на място,което мие непознато или просто защото с бебе на море не съм ходила,но ми е едно притеснено.искам да попитам-как ги хранихте бебчетата на морето-с готови пюрета или....На мен ми се струва че така ще процедирам,защото да мъкна съдове,купи,пасатори и т.н......но още се двуумя!?!Моля за съветчета!?!
И друг въпрос имам -към майките на малки дами.Някоя госпожица има ли вече обички????Ние на каката на тази възраст вече и ги бяхме пробили ушите,че я мислеха за момче,но сега за Вики още се ослушвам!?!и за това ще се радвам да споделите мнения,макар да знам че по-рано я обсъждахме тази тема.
Мияяяяяя-честито ви зъбче!И цветя и рози ,че и медал заслужавате с Мишко-голяма мъка ,голямо чудо!Дано не усетите никненето на следващите!
Renew и Вики мноооого се поти и не само в жегите,а по принцип.не знам защо така.Сравнявайки с каката , това малкото е чудо.По-рано се чудех на майките дето все си проверяват гръбчетата на децата да не са мокри,но сега и аз съм същата!явно всеки човек е различен.
Стеле-Браво!И весело изкарване!
Кики-и аз се чудя за бански????Миналата година се подвизавах с корема с едни феерични туники на плажа и май и сега ще е така,че то има повече за скриване,отколкото за показване!Този път не можах да вляза във форма толкова бързо,колкото след първото раждане,но то ще е от ЕГН-то сигурно.
Ще помоля и мамите-кулинарки за изпитани рецепти за мъфини.Подариха ми форма за печене,но рецептите които намерих не станаха много сполучливи.ще почерпя макар и виртуално ако имам по-успешни опити!
Олях се пак!
Дано не ме класирате за приза "Мара Подробната"!
Лек и усмихнат ден и се пазете в тези жеги!

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 16:28 от pisihrisi

# 653
  • Сливен
Пак не успях да прочета както трябва, ама със двете зверчета направо лудвам Twisted Evil, май повече с голямото ooooh!...
Писихриси, на каката й пробихме ушите късно - може би на 2 и нагоре годинки. Стана с нейното съгласие и огромно желание. Гък не каза - пробиха й ги с пистолет, с който едновременно слагат и обиците - на винтчета - не помня колко струваха, но бяха евтини. Така хем си направихме ритуала по-женски, хем не ми пречеха обеците на обличането и събличането като бебе, а и някои си ги дърпат защото не разбират. Така че и сега ще изчакам, може и повече - ако иска ще ги продупчим, ако не - не е болка за умиране.
Мая се опитва да се изправя но стига до положение на колене - и оттам ни напред ни назад друса се друса и накрая ревне защото се изморява или от инат че не успява не знам  newsm78.
За краденето на нет- смяхме се с една позната - има интернет вкъщи, но не си е сложила парола уж да използва и за преносимия в другата стая като спи бебето. Обаче нещо стнала бавна връзката и сложила парола - да не и крадат от нета. Оказало се обаче че дотогава в другата стая използвала нечия друга връзка Whistling...
Ние се скарахме с половинката, защото си надвиших нещо бюджета, още повече че трябва да си купая и един ортопедичен колан, и в знак на протест реших че няма да ида на море, ама се питам дали да не се сърдя още два дни и на третия да замина Crazy, така де  - тази госдина каквото почивам  почивам , изчезвам, че някой идва Hug Hug Hug Hug

# 654
  • София
Докога трябваше бебоците да се возят обратно на движението  newsm78
В упътването на нашето столче пишеше, че докато се използва бебешката приставка (възглавничките) се монтира обратно на движението.
Чудно ми е ако трябва да го монтирам в моята двувратка обратно на движението, как ли ще настаня човека вътре? Laughing

J.R, и аз съм с двувратка - няма проблеми с настаняването Mr. Green. бутам предната седалка напред и сядам върху нея и си закопчавам диването. за возенето обратно на движението - препоръчва се до годинка или поне до 6 мес., заради камшичения удар, тъй като са им много крехки вратните прешлени та затова....

за храненето по морето - мисля че най-разумния вариант е пюрета, иначе котлони, тенджери, продукти, пасатори..... ненужна олелия. но виж каната за преваряване на вода си трябва!

Круми, изкушаваш с това шуши. спри се моля ти се Mr. Green иначе ще те налазваме на гости!
Кикито, дано си изкарате много хубаво, после ще разказваш като се върнете. за банския - мен от миналата година не ми стана newsm78 въпреки че бях спряла да кърмя от месец, явно гърдите ми трайно ще са с номер по-големи.
Плами също отказваше млякото 2-3 дни, направо ме побърка и след това се появи зъбче. да не й е запушено нослето на Ади и затова да не иска? newsm78
за кръщенето - не знаех че до 12 септ не може. чудя се дали тогава да я кръщаваме или другото лято? а за обичките - имам едни, но не ми се иска, един вид вече ще ми е порастнало бебето щом носи обички, та мисля на Благовец да го свърша хихиххихих Laughing

Тинна, я си отиди на морето, пък и там можеш да се сърдиш хихиххихихихх

Алиса, wellcome, среща в люлинско няма проблеми, ама там къде да се разхождаме? не щеш ли да се метнеш на метрото и да се видим в борисовата например?
иначе за масажчето - отдавна е мисия невъзможна.... то тя не иска да лежи памперса да сменя, пък камо ли масажчета. сега ме загриза съвестта че не правя и гимнастиката.....

Мимс, ти голяма почивка ще направиш. 2 седмици и то само с едното дете Laughing

Стеле, приятно прекарване и на вас и лек път, да се обадиш като се прибереш! newsm10 за резултата от диетата!

днес голяма жега, но нали това искахме, така че няма да се оплакваме. само където е невероятна мор и вечер, ние сме южно изложение и не се спи, та се налага да пускам поне за малко климатика, да охладя страстите както се вика иначе няма заспиване. представям си у Пловдивско как е #Crazy.

# 655
Да се разпишем и ние с мрънкащата г-ца  Mr. Green

Снощи да съм спала 3ч общо, не повече - то не беше рев и писъци, днес до обед светът ми беше крив  Crazy Та резултатът е 2ро зъбче  tooth Много го мъчат милото, мажа с някво гелче, ама хич не помага  Sad. Днес взехме прахче някакво, дано има по-голям ефект.
Алиса, масажи още правя, ама ме хваща мързела и от време на време пропускам  Embarassed Иначе няма нищо лошо да се прави и до 2г.
Ани още се събира в коша за кола, та още някой месец ще си ползваме него, после сигурно ще взема пак на Maxi Cosi, че съм доволна от кошчето  Peace И аз се чудех докога ще ги возим обратно на движението бебоците, но J.R. разясни   bouquet
Кики, да не би от зъбки да ти отказва храна Ади? Ани в тези периоди почти само на кърма я кара  Rolling Eyes Пък може и от горещините да е. Колкото за моренцето - ние сме там от петък  Sunglasses Ще се радвам, ако успеем да се засечем  Heart Eyes
Бански - с миналоогодишния ще съм, ще показвам прелести  hahaha В тоя ред на мисли, почнах коремни преси от вчера - правя по 50 на ден, колкото да мине номера, че правя нещо  Joy
Между другото съм приготвила да мажа беба със слънцезащитен крем на Виши 50 фактор, но не съм сигурна дали е подходящ  newsm78 Вие с какво мажете?
Писихриси, в твоя случай щях на готови пюрета да разчитам. Покрай зъбите и мен почна да ме хапе моята кукла, ама не мисля да отбивам, че тя освен цици, други източници на мляко не признава  Mr. Green Пък и каквато ми е злояда..
Тинна, поцупи се малко и после беж на морето! Ми така де, то да не е всеки месец  Laughing
Стеле, хубаво моренце   grinning039
Обички няма да слагам на Ани, като поиска сама - тогава. Не ми пречеше като я мислеха за момченце, пък сега трудно да се объркат с опашчиците  Flutter

Бре, разписах се днес, после пак  Mr. Green

# 656
  • София
Добър вечер!

Стеле весело изкарване (то няма как да не е весело с малкия мъник  Laughing )! Бравос за килограмите.

Маймунски ние още сме назад в колата, мисля да си караме така до годинка (ние не пътуваме много, Ева спи яко в колата и хич не гледа та не виждам смисъл да и въртим стола). Иначе за протокола столът ни е 0-18 кг на Чико, та поне няма да купуваме нов за другата година.

Маймунски как 6 зъба бре Simple Smile, то с толкова вече можеш да даваш скара, пържолки, ребърца, ала бала  Grinning...

klodia  заешко съм виждала главно в Хит (и инцидентно в Била) ...

Kиkи за кръщене мислим догодина, сега нещо нямаме сили  Laughing. Да не е нещо от жегите неяденето на Ади?

Ооо баш като при нас ще бъде  Laughing. Столчето зад шофьора и аз се пъхам до него - като в карцер сме  Grinning.

# 657
  • София
и пак аз (имам време щото свекървата е тука и готви за вечеря, детето спи и аз пийвам бяло винце и мързелувам  Mr. Green)

pisihrisi  - обички не сме слагали още, мисля като стане малко по-голяма. И да я мислят за момче, няма проблем  Grinning. На море не сме ходили още, но като отидем твърдо на готови пюрета ще карам...

Масажи не правим, Ева се самомасажира и по пода, дивана и т.н.  Laughing.

Хайде стига толкова, че ще ви писна  Laughing.

# 658
  • в ябълковата градина
Оф, беби след като плю един час кашата (която иначе яде и харесва) и истеризира и ревеше като магаре, го наказах в леглото му
и след 5 минути беше заспал. Това преди 1 час.
Не знам какво му е. Не можахме и да го изкъпем.

За слънцезащитния крем, аз съм взела Авен 50 фактор.
Ние няма да го кръщаваме. Баща му е твърдо против.

# 659
Халюююююю  Hug Hug Да не мъ забрайхте а????Ама и вие не си играете пишете ли пишете!
Признавам веднага без бой,четох ви отгоре надолу,отдолу нагоре,от ляво надясно от дясно на ляво,та моля да ме извините  Embarassed
Аз веднага да си оправдая отцъствието-компа беше болен,лежа в болница,изписаха го за ден-два,пак се разболя и така,резултата смяна на хард диск и 10 дни не съм писала  Mr. Green
Поне ми запазиха снимките на Анджи,че нямам навика да ги качвам на дискове,а и компа не ни предупреди,че ще се разболява  Mr. Green
Честито на всички озъбили се бебоци са сефте,чувството за първото зъбче наистина е гот,макар че при някой доста ги е измъчило /Мия....  Wink/
При нас новото е,че Анджи отказва пюрета каши,дори и АМ,което и давам вечер и него отказва,кусва го и почва да стиска устата.Тези дни за "наказание" я оставям само на кърма,барем и огладнее гъзъ.Може от жегата да е,може и зъби да са,за последното не съм сигурна,щото пипам и гледам за подуто ама нъцки....
Анджи се научи да пищи,когато иска или не иска нещо,доста е досадно туй нейно кресливо изразяване.Опитва се да лази,ама опитите и наподобяват правенето на лицеви опори Grinning
Става си сама в кошарата държейки се за решетката и така стои доста време изправена.Между другото така я слагам,за да свърша някоя работа.И седнала да я сложа пак става,иска все да е права.В паяка не стои много бързо и омръзва,но да има  някой със здрав кръст да я води за ръце да върви няма умора!
Анджи има вече 5 бани,и тези дни щях да я водя,но ми дойде и ми е криво,усилно и не ми е до плаж и други такива излизания в жегата.Излизаме след 17ч.
Аз май много се разписах,айде утре пак,да се надявам пак ще съм редовна!

Общи условия

Активация на акаунт