Отговори
# 630
Здравейте момичета!
Моята Аделина е някакво зверче от една седмица, пощуряла е тотално! Не спи през деня, мрънка през цялото време, иска непрекъснато някой да я гушка по възможност АЗ ,  Rolling Eyes! Заспива чак към 23,00 часа, когато грохва от умора! Иначе зъбче си имаме вече и второто е на път!

Имам въпросче към мамите от Варна - знаете ли от къде мога да взема истинско краве сирене за бебката, че нещо не мога да се доверя на нито един млечен магазин в града, а е време за попарка!!! Благодаря предварително ако някоя мама ме насочи, готова съм да закупя и домашно приготвено.

Спокойна вечер на всички!!!

# 631
  • София
Добро утро!

Днес съм от ранобудните... Ето и закуска:

Иха Вълканова три зъбчета наведнъж!!! Дано по-скоро пробият да не се мъчи много Павката. При нас се подават два отдолу, но още не са пробили. Тинна, Кики присъединяваме се към беззъбата ви група Simple Smile.

# 632
Добро утро!

Аз да се похваля, че след като изби горното зъбче, Васил спа от 21 ч. снощи до 6:30 тази сутрин!  Crazy Наспа се детенцето! Миличкото!

Скъпи мои, ние утре (да е живот и здраве) ви казваме Чао и заминаваме за моЙето. Ако закача нет някъде (Мийкаааа, сподели как успешно се крадне) ще пиша!

Сега хубав и слънчев ден! Отивам да стягам багаж!

# 633
Добро утро!!!

Margaritka79 - благодаря за закуската ... страхотно място. Ех да можех да се цамбурна в моренцето на картинката  Peace
Steletu - честито ви зъбче    bouquet и приятно изкарване на моренцето, да топнеш детето и заради нас  Hug Hug Hug
И ние сме Беззъби, но не очаквам скоро да се появят... според мен най-рано след около два месеца ще ги чакам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нашата голяма кака е на море... Поне тя да опита слънчицето и топлината на водата  sun  sport027 smile3549

Вчера не успях да си почина голямо  prostor clean clean cook - и днес съм като пребито куче... но трябва да излезем на разходка с малкия...ама той още хърка и кога ще стане не се знае ...

Лек ден от нас и много  sun за морските разходки на почиващите   bouquet  bouquet  bouquet

# 634
  • София
 Naughty И ние нямаме зъбче.

# 635
Слънцеее Simple Smile

Най-накрая !

Алекс няма показали се зъбчета, а ако прилича на мама си ще е след 11 месеца  Rolling Eyes

Steletu: Приятна почивка и дано да има повечко слънце Simple Smile

pamino : Ако нямаш познати, нямаш гаранция  .Аз  вземам узрели сирена най-често на Маджаров в кутиите, че като ги изкисна не стават като  сирене крема Simple Smile

Купих столче за кола на Бертони още преди два месеца, че ходихме на почивка . Е казаха ,че има и легнало положение, ма чак легнало не е, но все пак му беше удобно да си спинка. Ето това е , аз съм доволна и за цената и за качеството  http://www.bertoni-bg.com/index.php?go=products&p=detail&productId=372   

# 636
Моят синковец днес закусва кус-кус  Simple Smile

# 637
Добър ден!

Маргаритка,много хубава закуска!

Аз днес направих попара за първи път,но резултата е само 3 лъжички.
Някакви "гости" се опитват да ме навестят ............ след почти 9 месеца

Поздрави от нас!  Hug

# 638
Мами да ви се похваля. Митко днес яде кухня. Мама Люси. Заешката яхния си я изяде ама супата със зеле не я хареса. Явно няма да обича зеле малчо. Нищо мама облажи и тя  от детската кухня.

Сега ще видя какво ще стане с нешестето. Ако не го харесва за тати ще да е.
Митко вече почна с белите. Вчера се изправи по кутията на компютъра задумка отгоре и после почна да отваря и затваря СД то. Днес се изправи по скрина как успя не знам отвори на татко си чекмеджето с бельото и почна да му вади гащите и чорапите и да ги хвърля по пода.

МИА честито първо зъбчен на Мишко. Да му е здраво!!! Simple Smile

# 639
Здравейтее и от нас и поздрави от слънчев Несебър Hug

И аз крадна нет, тук в едно кафе, а вечер понякога захапвам от един интернет клуб ама много рядко,трудна работа е, но през деня  ми е достатъчно Mr. Green Ние сме само двамата с големия син, Ради е при майка ми и баща ми и е екстра, ще поседим още две седмици, та ще си видя бебето пораснало.
Времето вече се пооправи ,по цял ден сме на плажа във водата,даже съъм станала малко като печено раче, ама се надявам до два три дни да почернея малко.
Честито на бебенцата с пораснали зъбчета Hug ние сега ще чакаме второто да пробие.
Поздрави и лека вечер за сега от мен!

# 640
Лелееее а ние сме с 6 зъба вече  Joy никнат като гъби без особени паузи между тях  Laughing
Лека вечер от нас  Hug

# 641
 HugНай-сетне се прибрахме вчера вечерта в София и така се зарадвах на тясната ни квартира колкото и да е странно, у дома си е най-хубаво. Поседяхме малко при едните баба и дядо, после при другите, оженихме едни приятели, направихме и 2-3 плажа нещо че времето не става, с една дума малко се разнообразих че тука повече сама си обикалям и Гоги се нагледа на нови муцуни и маймуни Wink!
Равносметката е едно зъбче горе което се появи преди няколко дни, не се вижда много но боцка. Другото е че очите не си е отворил но вече е прав, опитва се да бърборка но той си знае какво и защо, а БА БА БА продължава да му е фаворит. На мен ми дойдоха "гостите", които аз не знам защо мислех че ще чакат поне още няколко месеца, както и да е поне сега знам защо бях такава крива и най-странното зърната ме боляха както първите месеци а аз първо много се чудих защо.
Благодаря за отговорите за кашата и количката, количка си харесах и аз същата на Бертони но днес си мислех къде ще държа другата ако си купим лятна, няма място за нищо вече. Относно менюто на детето, продължаваме с пюрета и каши и сега се чудя как да продължим, не сме яли още яйце и глутена не сме въвели, супичка и попара също не съм давала.
За столчетата нашето ще върши работа още няколко месеца, на Грако е и мисля че му е удобно като изключим че трябва да стои на едно място. Когато  пътуваме повечето пъти си спи, но сега като се прибирахе спирахме сигурно 5 пъти, да ядем, да се приспим, да сменим памперса, да се разходим, голямо църкане беше, играхме си и заспа чак близо да София.
Днес цял ден wash 1dishes
Кажете правите ли масажче след баня още, при нас памперса и обличането са вече мисия невъзможна. И мажете ли с нещо бебечовците на плажа или за разходки, аз купих на Биодерма едно кремче но съм го ползвала два пъти като е било по-горещо и то по-малко.
Много ми се спи вече. Утре приятни разходки Nature Sun With Face видях че сте си направили хубава срещичка и кога ще си направим една Люлинска среща като едно време?!

# 642

Добро утро!

Явор нещо е мноого кисел напоследък, дали защото  му пробива с бясна скорост първото зъбе, или защото е много горещо...  newsm78

# 643
Добро тро и от нас  Hug
Имам едни въпросчета Simple Smile
Докога трябваше бебоците да се возят обратно на движението  newsm78
И другото-абе моя мъник иска да си бърка в купата за ядене и лъжицата си иска и от всичко иска........някъде бях чела че е хубаво да се запознават с храната като я пипат, ама той кат пипне пюре и оле мале  Joy
Май жегите се завърнаха, приятни разходкиииииииии

# 644
  • в ябълковата градина
Здравейте и от мен!
Завиждам съвсем благородно на тези, които са на море!  Laughing

Маймунски, аз обърнах бебето да гледа напред щом навърши 6 месеца.
Щом го сложих седнал. Ако правилно съм разбрала въпроса, че още спя.

И на него му е интересна купата, лъжицата, ама освен да замахва да ги нацелва,
друго не прави.
Обаче му давам шишето с вода, да се учи сам да си пие. Не че има успех, де.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт