Отговори
# 615
Добро утро!!!!

Ние от вчера нямаме топла вода, та ми иде да си купя тежка картечница и......  #2gunfire

Куре го няма, търсихме го, но кой го знае къде се е попилял. Жалко, защото Явор тамън беше започнал да му се радва и да иска да го мачка....

За столчетата за кола, ние сме още на 0-13 кг, но се чудя за следващата група (9-18), не трябва ли да седи вече бебчето самичко, защото нали нашето слонче още не седи сам и не смея да го слагам в друго столче (иначе той си е 9 кила и нещо)....

Яде попара та пушек се вдига, след попарата давате ли АМ? Аз не давам, ама се чудя трябва ли  newsm78

# 616
  • София
Утро!

не е добро, щото ми се спи!

някакси се очакваше че като заспи късно и ще спи до късно, да ама не, даже нямаше 7 като си облещи копчетата срещу мен Crossing Arms, яде,поигра си и сега спи като пън, само че аз веднъж като се събудя няма после сън за мен Whistling

Миме, и мъжо има някаква такава тактика, държи я през корема и й шътка и тя заспива, а доскоро аз я приспивах без проблеми като й люлеех кошарата. а сега аз люлея, тя си подаде главичката над ръба над кошарата и ми се смее с глас... то верно че си е постижение ставането ама тя не спира да се кефи и докато спи #Cussing out

иначе мотора е от 2 седмици, досега тренираше извън София, и тая седмица ще направи гражданска отговорност и ще си го взима тук. а за колата аз отдавна си знам че голямата е по-сигурна.

ей, кви са тия моряшки шапки където за тях говорите? нещо нова мода ли кво ли Mr. Green

# 617
Добро утро на всички,
исках само да споделя че дават за ваксините в на кафе,направо съм възмутена как експериментират с децата ни,казват че няма никакъв смисъл,направо ужас ooooh!
и като се сетя че ние нямаме белег и пак ще се дупчим направо ми призлява.
Пак започна че свършиха рекламите,лек ден на всички!

# 618
Добро утро Simple Smile
Докато с баткото си седим - аз обработвам някаква снимка с фотошоп, а той гледа и се учи, малкото си сложило по цялото тяло "colour overlay" със зелен флумастер. Имаше и по езика, по бодито - по цялата ръка, хубавото е, че оцветява без да излиза  Mr. Green
За столчетата: Камен още е в кошницата и като гледам, ще може да се вози още малкo в нея - главата не му стърчи. После ще купим някакво столче до 18 кг, което да има полулегнало положение, за да може да се спи. На баткото беше Чико, но сдаде багажа и трябва ново. И след това ще мине на седалка - такава, на каквато се вози баткото сега - за деца до 36 кг и 150 см (но и аз сядам спокойно в нея). Племенницата ми пък от кошница направо мина на стол 9-36 кг, има и такива вече.
Да ви питам: по това време на годината правят ли се кръщенета? Майка ми онзи ден разправяше, че не, защото били пости, пък аз мисля, че даже в тема имаше наскоро кръстени дечица  newsm78 Камен вече прилича на човек и се държи като човек, така че може да бъде кръстен, без да ни проглуши ушите в храма.

# 619
Благодаря на всички за поясненията по диетата. Смятам да я пробвам още от днес. То е на принципа закуската изяж сам, обяда подели с приятел а вечерята подари на врага си ( както ни учеха едно време)

# 620
  • гр.Добрич
Здравейте момичета. Отдавна не съм се вклювала при вас и по-късно ще го направя. Който има възможност да гледа Гала, че говорят за и против ваксините. Мисля, че ще ви е интересно ое едно мнение.

# 621
Здравейте момичета. Отдавна не съм се вклювала при вас и по-късно ще го направя. Който има възможност да гледа Гала, че говорят за и против ваксините. Мисля, че ще ви е интересно ое едно мнение.

Точно това щях да предложа и аз  Peace

# 622
Янечек - ние се кръстихме на 4 юли,а вчера бяхме и на сватба
 с църковен брак, така че не мисля,че има проблем.

Мия - честито зъбче   bouquet

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 12:37 от portokalcho

# 623
Мамчета само моето дете ли е сумнамбул или и на вас така ви се е случвало.
Снощи към полунощ Митко мрънка отивам и какво да видя нашия с бибата в устата спи затворил очи и се набрал на оградата на леглото си и се изправил. Сложих го да легне и си продължи да спи  Shocked

# 624
  • София
Здравевйте!
Ние се завърнахме от почивката във Врачанския балкан. Беше много хубаво като изключим гадното време. Иначе сме добре, Ицето малко покашляше ама вече си е добре. Края на седмицата заминаваме за Каварна и вече нямам търпени да топна дупето в морето.
Сега се връщам да ви чета, докато Ицко спи.

# 625
И Наско го кръстихме на 5 юли, след като разбрах, че това било летен Атанасов ден.
Дядо му поп твърдеше, че спрял да плаче, като го кръстихме, защото не видя как цокна докато го обличах в църквата, да ме прости Господ Simple Smile

# 626
е Renew то това ако е грях, аз ще да съм голяма грешница, Никола не знам остана ли място, където да не е цокал. Честито ви кръщене. Аз още се каня, но м и се иска в манастир да е, но и да е близо. Всъщност вие къде го кръстихте?

# 627
  • Сливен
Май не съм се вясвала нещо напоследък newsm78, ама попрочетох и си захващам
Мия - честитозъбче на Мишко  newsm10 newsm44 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 И ако несе отчетох подобаващо  Laughing
Тони, съжелявам за котето, сигурно ти е много мъчно... На мен ми беше гадно за моя котарак като изчезна, въпреки че беше на възраст и от няколко години не живееше при мен /при майка ми/.
Моето зверче все право иска да стои, като види клавиатурата пощурява, спи по веднъж на ден и то дакота вземам каката о т една лятна работилница и това обяснява липсата ми от форума, иначе направо съм си свикнала тук като кафе с приятелки  Grinning.
Аз само да попитам остана ли някой друг беззъб дребосък Rolling Eyes, при нас хич не се и вижда нищо че ръцете а и всичко наоколо се дъвче зверски? Кандидатираме се за най-късно поникнало зъбче Whistling.
Янечек и Мая харесва бисквити - на плазмон без глутен, всичко друго се хапва ей така от любопитство по две три лъжички. О, имах успех с една зеленчукова крем супа на Гербер изяде цели ... 100 г ooooh!....
Да се оплача - на мен ми поставиха диагноза остеохондроза - няколко прешлена притискат нервни окончания и оттам ме боли и крак и ръка и  #Cussing out, мъжа ми каза - знаех си че по с време трябваше да те сменя Mr. Green, ами закъсня вече, че и се върза с две госпожици  Laughing...така че казаха ми повече почивка никакво вдигане на тежко, само не знам на кого да оставя Мая, то детето вярно че се старае да не тежи много ама... Laughing
Нашето столче е на Бертони мисля, по кг имаме още много /до 13  кг/, обаче се чудя дали краката й няма да стърчат вече и да опират в облегалката newsm78.
О забравих - закуската не видях но имаше едно басейнче на заден план, ама с моята водоизместимост дали ще остане вода в него ooooh!... отивам да чета за диетата, ама нали направихме едно разкошно сладко от диви ягоди, а то така върви с бисквитка... после кърменето ми е проблема Laughing
Отивам да почета и по-назад. Лека вечер!

# 628
  • София
Здравеѝте,
Ето резултати от ДК на АДИ- 8.200 (+600гр) и 67.5см (+2.5см)! Simple Smile Момата си се развива повече от чудесно! Mr. Green
ТИННА И ние сме без зъби  Wink ще се покажат , къде ще ходят!

# 629
Привет и от мен,

И ние сме в отбора на беззъбите бебета.

Мия, честито ви първо зъбче. Дано следващите да излизат по-спокойно.
ТИHHА, и мойта госпожица много ги обича супите на Гербер. Нещо напоследък не й се нравят моите бъркочи. Стана много капризна и към доста от купешките пюрета  ooooh!

Стол за кола - мъжо купи ето такива http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6920 Още не сме ги пробвали. Много ме е яд на него, че избърза толкова. Исках да са такива, които имат по-легнало положение. То не че се скъсваме да пътуваме, но другите щяха да са по-удобни. Тези немогат да се обърнат в посока обратна на движението, но при няс няма смисъл, понеже трети човек няма къде да седне. Не че е тясна колата, а задната седалка е много надигната от двете страни и столчетата са по-към средата.
@ntonia, аз недодавам АМ след попарата.

Общи условия

Активация на акаунт