Темата ни опустя тези дни.
И малчо е изтощен от жегите и вечер в 20 заспива като пън.
Освен това ми отказва и плодовите пюрета и иска само мляко.
Елена, честито!
Какво завършваш?

Предната вечер ми мрънкотеше през 30-40 мин, но давах бибата и пак си задремваше . Дано и другите зъбчета да изникнат толкова безпроблемно. Даже успях да го снимам, докато ми се сърдеше за нещо си
http://picasaweb.google.bg/lil.france/8Months#
Стискам палци да се оправяте бързо и да ви се размине !
Сега се амбицирай колкото можеш и се яви и на защитата, че аз се отпуснах и я влачих 3 години ...
ааахаааам фръц пръц вие пк ми липсвахтеее 
Мишко милия както и другите бебоци не понася хич жегата и неможе да се наспи изобщо.Види ли малко жега и моментално заспива докато може че да навакса.Отидеме на гости някъде и като усети хлад авантакис и веднага да се възползва че не се знае кога ще може пак да се наспи.В събота бяхме при бабата на мъжо уж за малко и после да се раходиме.Тъкмо влязохме- ууу кеф хлад,той цока и заспа и така от 16ч. та до 19ч. Лелееее толкова не беше спал от бебе през деня
измъчи се милата Николче,дано се размине с операцията,вярвам че ще е така.

Недей така хубаво че си амбициозна ама чак пък толкова
Моя мишок спи в тези платнените-сгъваеми кошарки е какво да не се надявам че някога ще се изправи.То детето когато е готова само ще го направи,можеш да му помагаш ама чак пъ да се вкарваш в някакви филми.Давай го со кротце и со благо и се наслаждавай на всеки момент с детенце вместо да се чудиш какво не е наред за гърне,за ходене и др. 

Наложи ни се и на нас да пием антибиотик. И то заради нещо много странно - цирей в ухото
Егати, Папуров уж е най-добрият доктор УНГ във Варна, а каза, че вижда за първи път цирей в ухото на толкова малко дете
Изцвъка го и сега ще слагаме на малката памучета в ухото със спирт и риванол и ще пием антибиотик 1 седмица. Почна се явно вече с лекарствата, няма как 
Майка ми уж ме успокоява, че като спра кърменето щели да се постегнат. Не ми се вярва, ама тя ме уверява, че е така
. Кърмила е мен до 1 година, а сестра ми до 10 месеца. Оставам си с надеждата наистина да е така.
ама докато се усетя порева си 10 мин, с всичкия си глас милия
чао
Очаквам по лош резултат
Препоръчани теми