Отговори
# 690
  • София
Добро утро и от мен!

Кло страхотна закуска!

wassilena - стискам палци да се разминете с операцията и всичко да е наред.

Кики приятно изкарване на морето, дано нямаш поводи да се впрягаш много много.

sinapovaaya  ще започне и в нея разбира се. Колко дечица спят в такива кошарки и се изправят. Тъкмо си му създава ново предизвикателство....

Крумова - тоя спартански режим с работа цял ден и без ядене, поне за един ден няма ли да можеш да го пропуснеш Simple Smile

# 691
  • София
Здравейте.

Бях направо като без ръце без нет. Та сега по въпросите...

В понеделник бяхме на консултация - 7620 гр и 66 см /180 гр и 1 см е дръпнала/. И ние се присъединяваме към беззъбите бебета. Преди 2-3 месеца педи ми каза, че всеки момент щели да избият, а оня ден каза, че скоро нямало да стане....определено специалността й не е зъби  Crazy Иначе не съм забелязала да я тормози нещо - тя си бута всичко в устата от няколко месеца, та си мисля, че това не е показател. Иначе - лази вече като хората - на колене, не се спира за секунда - вечно се върти, сяда вижда нещо тръгва ... направо се уморявам да я гледам. "Думите", които говори са няняняня, дададада, нененене и нещото, което ми е много смешно след дълго нененене, завършва с Найн! Като фашист  Mr. Green
Оня ден се изправи сама - беше на земята, хвана се за спалнята и хоп..права. Това - след дълги мъки - по едно време се беше хванала с ръце и уста за чаршафа и се набираше. Няма скука вече. За захранването - тепърва вкарвам месо. Дадох пуйка и пиле. Заек няма да давам. Исках да ви питам - телешко дадохте ли?

Честити зъбчета и всякакви други поводи, които съм пропуснала.

За слънцезащитен фактор - ползвам Мустела 50+ доволна съм, но аз на слънце не я оставям. Като отидем на море, смятам, че повечето време ще е под чадър.

За килцата - за морето при мен не парео, а тога ще ми трябва, за да скрия всичко. Може би ще търся някакъв безлюден плаж  Confused. Но пък съм си дала срок - до ноември трябва да си върна килата, че съм на сватба. Иначе няма да отида.

Кики - имаш правото да се нервиш, но не си трови почивката. Пускай ги покрай ушите си и се наслади на изкарването и малката кукла. Приятно моренце  Hug

За кръщенето и аз се чудя кога да го направим. Обици няма да бързам да слагам - може би догодина или по-нататък...

Аз сега изчезвам на вилата малко на прохлада...
Приятен ден, дами   bouquet

# 692
Ох, Клодиа, с тея коне около езерото, човек трябва да кара количката на зиг-заг, че са минирали всичко  #Cussing out Онзи ден е идвала полицията заради някакво много агресивно теле, защото пускат коне, но и крави... Абе има ли мангусти наоколо, така е.
Снощи рекох да си помогна с приготовленията за неделя и да си опека платките за тортата. Изхвърлих ги, винаги са ми се опичали идеално, обаче вчера станаха като чукове - можех да убия човек с тях ако поискам.
Ние кръщенето ще го направим тайно от роднини, че от кръщенето на голямото имам неприятни спомени, свързани с досадници  и всезанйки Mr. Green Ще си бъдем ние с таткото, баткото и кръстника.
За изправянето - Камбата не се изправя, нито се опитва. А в леглото изобщо не стои, като се изправи, ще е по някой ръб, пуснала съм го да си живее на пода.

# 693
момичета бяхте прави. Още на сутринта се беше научил да се изправя и в новото легло. Ама сега му е кеф понеже меко да пада като талпа вместо по дупе както обикновенно.

# 694
J.R, [/color] ааааааа я виж що не вика по силно ... Аз бях там до 12 часа ...хайманосвахме с една майка  Peace Щях да се радвам да се присъединиш към нас Peace
Водих малкото на изследвания - кръв и урина и след това се помотахме малко - от 9:30 до 10:00. Бях без колича, с бебка в ръце. А с двете майки с колички се разминахме два пъти. doh

J.R, - взехме да се събираме съседки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Нищо чудно да станем голяма дружина  Peace Днес се запознах с още една майка от съседен блок и с нея ходихме около езерото сутринта  Peace Хайде с нас  Hug
Аз излизам през горещото време сутрин към 8 - 8,30 ч. и се прибирам най-късно около 11,30 часа
Ако те устройва свиркай  Peace Simple Smile

# 695
Кикиии-хубаво изкарване на морето Laughing
Абе Янечек-и аз ходех преди на Смокини.Ти къде там-при Поли,Албина,Коце?То са ще се окаже, че имаме и общи познати.....малък свят!
Диването лепна вирус от едни дечица.Онзи ден беше с 38 градуса температура и имаше гадна нощ милата.Вчера до обяд беше дроб!!!Беше ми супер гадно да я видя така отпусната, да се гушка и да задремва непрекъснато...напраоооо Sad
Днес вече си е същото диване-в понеделник ще ходим да и видят гърлото пак Laughing Laughing Laughing newsm44

По тоя повод правих мъфини Party

# 696
Добър вечер!  Simple Smile

Кики,мисли позитивно и всичко ще е наред.И аз като тръгнем да се пребираме съм малко .....
Често ми се случва напоследък да ме хващат нервите,все нещо ми е криво и мрънкам,но май аз си създавам сама тези нерви!?
Незабравими мигове с малката сладурка!  Hug

Лулу,много неприятна случка.Радвам се,че Сияна се оправя.Милото детенце  Hug  Hug  Hug
Вие днес нямате ли месечинка???

Ние вече сме на софийска земя.Налице са и трите зъбчета горе.Много приятно боцкат и са леко къдравички  Grinning

Приятна вечер!

- нещо не съм запомнила правилно Лулу.Погледнах   Shocked лентичката ти,но както и да е!

# 697
Лулу...може ли рецептата за мъфините моля...много апетитно изглеждат Simple Smile

# 698
Здравейте!

Не съм писала от 100 години! Поздравявам всички ви за прекрасните пухкави и чаровни творения!

Тази вечер мъжът ми ме ядоса ужасно и реших, че при вас ще се оплача най-ползотворно!

Та провинението му е в това, че се прояви като прекалено чистоплътен баща - ходихме на имен ден тази вечер, Михаела се умори и заспа още в колата. Казах му да я вземе с кошчето, че да не я събуди, и като се качим, ако се разсъни, ще я къпем, ако ли не - утре. Принципът ми е да не се изнервя детето. Пък и като е искал толкова да я къпе, да беше тръгнал по-рано!
Той обаче се вживя и я взе, събуди, а тя разбира се рева, криви се и едвам я приспах!!!!! Побеснях! Аз майка й ли съм или луковата глава?
Амаха!

Хайде розови сънища и гушкащи бебенца!

Поздрави от моренцето!

# 699
ДОБРУТРООООО

Тази сутрин се събудих сънувайки, че на Дари изведнъж й излизат 16 голеееми зъба  #Crazy

Люска - съчувствам ти за детенце - бързо оправяне.  Hug А за мъфините и аз искам рецептата....моляяяяя 
sunflower-mv - бре твоя мъж какъв е неудържим. На Дари като й поставиха диагнозата АМ казаха да я къпем два пъти в седмицата. Само дупето всеки ден. И нищо й няма на девойката. Тоест мъжо ти да не се притеснява и следващия път го остави той да приспи детето.

Днес съм на погача на бебето на кумата ми и ще оставям мъжо да се оправя с бебегледането.....да видим как ще е .

Маргаритке - малко ще ми е натоварена програмата, но тъй като следобяд аз ще си я разхождам, ще ви полазя с Люската......за центъра ще ми е далече. Да си призная малко ще ми е мъчно толкова време без детето, но и тя да свиква с други хора.

Снощи бяхме с приятели на кръчма - мацката си е сложила силикон и много добре и стои, защото беше плоска като дъска. И аз съм се замислила след някоя и друга година за това, защото ми се стопиха доста гърдите. Мероприятието обаче струва 8000-9000 лв.  Sad Има да ги събирааааам.

Дари включи телевизора  hahaha а е малко раничко за шумотевица......Хубав ден на всички

# 700
Добро Утро!!!!

Миме, пак ме изпревари  Wink ама аз щях да съм първа, но нещо Чичко гугъл ми каза че има зловреден софтуер в бг мамата и аз отидох в Комета да си пусна закуската  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

sunflower-mv  - я не се ядосвай Децата като са къпани спят по спокойно ... може и за добро да го е събудил  Wink Между другото как спахте нощес?

Люска - съчувствам ти за детенце - бързо оправяне.  Hug А за мъфините и аз искам рецептата....моляяяяя  

Присъединявам се към искането  Peace Прекрасно изглеждат Люси   bouquet

Честито 8 месеца на родените на 18 дата,  дечица   bouquet  bouquet  bouquet
Айде да почерпим:

Цитат
Мероприятието обаче струва 8000-9000 лв.
- преди време и аз исках, но не си заслужава ... като гледам в момента кубиците при мен ... Сигурно 2 те ще са 5 кг. заедно  Mr. Green Mr. Green Стига да не се отпуснат няма смисъл от болките...въпреки красотата  Peace Peace Peace

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 07:44 от klodia

# 701
Добро утро!

Кло, Мария, мерси за закуските!

Кло, честита месечинка!

vess_82, аз въведох телешкото  Peace

lulu77, дано бебка е по-добре!

Хайде хубав ви ден!

# 702
  • София
Няма такава жега просто...дано това ми е последното лято, в което разбирам на дудите какво им е като е топло! Нещо взе да гърми, остава да превали, че да умрем от задух  Crossing Arms

За капак на всичко сутринта се събудих с подут и червен клепач - ечемик ли е, ухапало ли ме е нещо незнам, но изглеждам все едно съм ревала с едното око близо седмица. Ако утре е още там отивам на лекар!

И тук голяма скука...

# 703
Вес - ако е ечемик можеш да го излекуваш с кърма - поне си имаш.

Кло - мога само да завиждам за кубиците ти - при мен беше обратния ефект, а и аз никога не съм била страшно надарена. Започвам да събирам от закуски  Mr. Green

На  погачата беше приятно, но и нечовешки топло - горкото бебенце направо. Правихме си коктейли Мохито......много обичам и трябва да си напазарувам материали за коктейлчета.

Дари напоследък от жегата не спи добре през деня и вечер в 19ч. е заспала - тъкмо повече време за мама и тати  Laughing

Лека и прохладна по възможност вечер  Hug

Пожелайте ми лека работна седмица

# 704
Добър вечер!

Кло,честита месечинка на Тонито!

Весс,и на мен ми се е случвало,но бях "гризната" от комар

Добре,че днес се качихме на Витоша.Там определено се дишаше.А колко хора имаше само ..............  Shocked  Shocked  Shocked

Не съм се похвалила тук: вече приключих със всички изпити и имам голям шанс сега в края на месеца да защитя и дипломната си работа.Просто немога да повярвам.
Ще трябва да се "оглеждам" и за работа в бъдеще.

Спокойна вечер!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт