Във вторник бяхме на контрола за крачетата - имаме напредък, след месец и половина ще се видим пак и ще имаме по-голяма яснота ще се разминем ли с операцията или не. Ужасно е в тази жега да я държа с тези каишки, че и ортопедични гащи да й слагам отгоре. Аз съм малко несериозна с гащите, но навън е толкова горещо, че сърце не ми дава, но ще трябва да се стягам.
maymunski - обратно на движението задължително до годинката. После по желание, че бях попаднала на един филм, че до три години даже трябвало обратно на движението. Че имало случаи и на по-големи деца пострадали след удар, точно защото са се возили по посока на движението. Но до годинката съм твърда - няма иска да гледа, пече му слънце и прочие. По-важно за мен е да е живо и здраво, отколкото няколко минути или часа мрънкане, а и е въпрос на навик - като види, че няма да къде или то ще свикне, или мама с мрънкането

каза ми да давам смекта за деца.Аз ще поизчакам малко,че не е съвсем разтройство,по скоро е както когато бяха новородени,с такава косистенция и цвят, и доста по-миризливо де 
,ама гледам и на нея и е добре,не търси друго.
Миналата седмица дъщеря и на крака дойде да я взима тя не отиде,сега когато трябва да гледа Анджи и се заприходи!Ей опасно човече е,ама мъжо я насмете набързо.
Само първо да си купя батерии,че нашите държат точно за 5 снимки
нямам наблюдения дали му харасва или не 

Това е идея към която и аз ще се присъединя