ФЕВРУАРчета, лятото посрещнете и за среща се гответе

• 42 594
  • 682
  •   1
Отговори
# 120
Жаси,Да ви е жива и здрава шерката!Да е здрава и игрива,умна,талантлива и най-добра кака на Свилката! Hug

# 121
  • София
Жаси, да е жива и здрава! Весели игри и много усмивки й желая!

Благодаря на всички, които ме поздравихте по скайп, телефон, мейл и всички съвременни методи на комуникацията! Благодаря Ви, мили момичета! Hug

Лека нощ и до нови срещи! Hug

# 122
Жаси, да е жива и здрава! Весели игри и много усмивки й желая!

Благодаря на всички, които ме поздравихте по скайп, телефон, мейл и всички съвременни методи на комуникацията! Благодаря Ви, мили момичета! Hug

Лека нощ и до нови срещи! Hug
Верчонииииииииии, да си жива и здрава миличка! Още сто пъти по сто години здраве, щастие и просперитет! Много късмет в професионалната сфера и много любов у дома! Сори  мило, че пропуснах вчера...още не знам кога кой ден сме! Blush
Жаси, да ти е жива  и здрава голямата принцеса! Все така нежна, красива и добра!  bouquet

# 123
  • Бургас
Момичета, хубаво прекарване ви пожелавам на срещата , че каунтдауна ви цъка  Laughing. И аз много не знам кой ден сме, също и кой месец, за годината вече почти не се замислям, научих я  Laughing  Дойдоха две момиченца от София за плаж и сме с тях.  Стефан и на плажа е смел та безразсъден. Ходи на дълбокото, гмурка се, гълта вода, но не се отказва. Не успях за този един час дори да си сваля горната дреха, не смея да се отделя от него, много е див. Накрая, след като устните му бяха станали тъмно сини, кожата гъбяса, зъбите му тракаха, успях да го извлека със сетни сили и да го закопчея в количката мокър и гол . Том го обличах, вързан  Shocked. Неукротим фен на водата. Все пак трябва да оправдаем зодията - РИБИ  Laughing

# 124
  • ВАРНА
Здравейте!
Не съм ви чела, бяхме два дни на вила.
Тръгваме сега за село, там нямам нет.
Ще се видим в събота.
Цунк

# 125
  • Sofia
И аз не съм ви чела ама то вие и без това толкова малко пишете, че хич не ме затруднявате да върна 1 страничка назад.  Mr. Green
Изидка, да ви е живо и здраво новото попълнение в семейството Виктор, сега е момента да го уредиш освен с прекрасна братовчедка и с един сладък братовчед, запрятай...крачоли и действай по въпроса.  Laughing
Кат, Ева никога не се цапа тъй като аз не и предоставям тази възможност.  Mr. Green
Еленитке, вземете го изкъпете това дете стига се е чесало.  Laughing
Много голяма кипра е станала, с количката снимката е страхотна!  Heart Eyes
Хайде Верчето и тук да я уважим, че знае ли се кое ще види и ще чуе.  Laughing
Жива и здрава да си най-вече, останалото ти пожелавам да има с какво да си го купиш!  Hug
Жаси, да ви е жива и здрава Ками, много радост и веселие да ви носи!!!   bouquet

Танче
, оправи ли се апарата?
Предполагам, че можеш да го занесеш в кой да е сервиз да ти го погледнат, аз съм носила моя само в сервиза на ФотоСинтезис, но на мен гаранцията ми е от там, дано не е нещо сериозно.
Еми, аз пък си давам сметка, че Мони съм го виждала на снимки само по колажите евентуално, ти странични снимки като цяло се стискаш да пускаш, вземи си бележка моля!  Naughty
Касандре, много заета звучиш, я вземи слез малко на земята да те видим ако обичаш.  Mr. Green
Виви, на плаж викаш ходихте  Laughing Ева днес иска да и слагам и ръкавици, че и било студено, направо си се гаврите с тези хвалби, тук не е спряло да вали от...даже не помня от кога точно, като гледам цялото лято такова ми се привижда да е, надявам се да греша, че ми писна да съм увъртяна в кал.

И тъй като преди няколко страници ме порицахте, че не махам на Ева памперса искам да ви се похваля, че от седмица вече съм и го махнала, в началото пикаше като крава права и хич не и дремеше, след като свършиха всички налични гащи и панталони я оставих гола и това съвсем не я смути, на втория ден беше малко по-добре, а на третия вече започна да кляка и да пика естествено с все гащи и панталони.  Laughing
В момента сме във фаза като и се допика не стиска ами се напикава, но казва " Ох, много зле ми стана! Лошо ми е! Трябва да седна някъде!" което е ясен сигнал, че вече гащите са мокри.  Laughing
Надявам се по-бързо да усвои какво се иска от нея, че и на мен започва вече да ми става лошо с парцала да ходя по цял ден.  Mr. Green
За капак на всичко в събота имаше майстори в къщи и сменяха ВИК тръби, беше голяма мизерия след тях и лъснах цялата къща до блясък, седнах в кухнята да пия едно кафе и да почина и Ева както си играеше в спалнята писна, че се е защипала, аз като една майка орлица се затичвам към нея и преди да стигна се плъзгам на прилежно измитите плочки в коридора, завъртам се и аз не знам как и с цялата си тежест си падам на едното коляно, ожулвам си ръката чак успява да ми падне лака за нокти и не мога да помръдна, съответно започвам и аз да пищя при което мъжа ми който пушеше на терасата влетява като Тарзан да ни спасява и двете, вече 5-ти ден коляното ми е двойно и синьо, а ръцете ми все още странно натъртени.
Мъжът ми ни се накара и на двете, първо на Ева, че си вре краката където не трябва и после на мен, че не мога да ходя, а се правя на интересна и съм си въобразила, че мога да тичам, повече за никъде няма да бързам.  Mr. Green

Хайде и от мен весело изкарване на срещата, аз ще чакам разкази в картинки.

# 126
....към нея и преди да стигна се плъзгам на прилежно измитите плочки в коридора, завъртам се и аз не знам как и с цялата си тежест си падам на едното коляно, ожулвам си ръката чак успява да ми падне лака за нокти и не мога да помръдна, съответно започвам и аз да пищя при което мъжа ми който пушеше на терасата влетява като Тарзан да ни спасява и ....
Тук си мислих,че действието ще се развие по друг начин"Влетява като Тарзан,който също забравя,че са измити плочките. Със страшна сила се подхлъзва и се мята върху вече измъченото ми тяло." hahaha Joy
 Ще ме умориш! Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 16:08 от elenia

# 127
  • София
Вал, и аз се смях с глас на разказа ти  Grinning съчувствам ти за болката, съвсем искарено наистина, но и продължавам да се смея  Grinning Аз както писах, Камен сам си свали памперса преди 10-на дни, не напомням, не подканям, фалове няма, сам ходи и си търси гърнето, сваля си панталоните, но  иска да стои без слипове, защото се зтруднява да ги сваля и се мотае само по панталони  Grinning Като свърши каквото и да било идва и носи гърнето даже и до другия край на двора, за да се похвали  Grinning Аз въпреки това нахалствам и от врме навреме се опитвам да му слагам памперс, да не загуби тренинг още 2 седмици, твърдо съм решена,че на пътуването памперси ще нося, и ако трябва ще му ги слагам само, когато иска да върши нещо.

Апаратът ще е поне 2 седмици на ремонт. Някаква платка трябва да се смени, която се доставя от някъде си, веднъж на 10 дни правели поръчка и няколко дни за самия ремонт. Сава ми лошо като си помисля, но дано пък ми остане време тези две седмици да си изчистя къщата  Grinning

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 16:06 от tchara

# 128
  • Sofia
....към нея и преди да стигна се плъзгам на прилежно измитите плочки в коридора, завъртам се и аз не знам как и с цялата си тежест си падам на едното коляно, ожулвам си ръката чак успява да ми падне лака за нокти и не мога да помръдна, съответно започвам и аз да пищя при което мъжа ми който пушеше на терасата влетява като Тарзан да ни спасява и ....
Тук си мислих,че действието ще се развие по друг начин"Влетява като Тарзан,който също забравя,че са измити плочките. Със страшна сила се подхлъзва и се мята върху вече измъченото ми тяло hahaha Joy
 Ще ме умориш! Joy Joy Joy

Е, той ако се беше метнал с неговите 120кг върху измъченото ми тяло в момента щях да съм просто една фуга от плочките и да бдя над вас.  Mr. Green

да не загуби тренинг още 2 седмици, твърдо съм решена,че на пътуването памперси ще нося, и ако трябва ще му ги слагам само, когато иска да върши нещо.
Той за 2 седмици ще се научи да стиска като гледам колко бързо напредва, при все че го гониш с памперсите по цял ден и му досаждаш.  Laughing

Ако не ти се чисти къщата мини да ти дам моя апарат, аз скоро торта няма да правя, съответно няма и да снимам нищо, липсата му няма да я усетя изобщо.  Grinning

# 129
Жаси, красивото ти момиченце расте, разхубавява се, и освен здраве и късмет, мисля,  че от всичко друго си има в излишък! Да нацелуваш чаровната принцеса!

Валерия, дано скоро се оправиш! Но и аз се смях на живописния ти разказ!

Виви, нямам търпение да си цопнем дупетата в морето - не мога да предвидя дали Тино ще го е страх от водата, или пък ще реши, че му се става водолаз, времето ще покаже. Но все нак е Водолей, което красноречиво говори какво най - вероятно ще се случва......

Роси, можеш ли да звъннеш до хотела и да питаш от колко часа ще става настаняването в петък, за да знаем кога да тръгнем. Ще ми се да сме там - най - късно по обяд или малко след това, за да можем по- дълго време да дишаме чистия въздух на еленския балкан. миро си е взел отпуска за петък. А вие кога ще тръгвате?

2 дни до срещата!!!!!!!!!!!!!

# 130
  • sofia
И аз да честитя рождения ден на дъщеричката на Жаси. Да е жива и здрава!

Ние ще тръгваме в петък следобед - съм 18ч вероятно. Нито аз, нито Мони можем да си вземем отпука.  Confused Здраве да е, ще пристигнем, макар и по-късничко.
Вал, Вал - майстор на късия разказ, оправи ли се вече?
Виви, това което описваш - ох, не ти е лесно. И наш Мончо - живот и здраве - ще  направи сефтето на морето през август. Семейно, в допълнение на един комплект баба и дядо сме на Св. Влас за една седмица. Дано всичко е наред.

А какъв студ настана - не е истина. Ама това време не си поплюва - до оня ден 35`С , днес 15`С... Crazy Смятам да взема доста дебели дрехи за уйкенда...

Хайде, хубава вечер!

# 131
  • София
Здравейте момичета! Привет и от нас, за съжаление няма да можем да дойдем на срещата, защото тази вечер педито ни изписа антибиотик   #2gunfire Иначе, Мира кашлюка от време на време, гърлото й е червено от няколко дни и точим едни сополи... Посъветва никакъв Балкан!  #Cussing out
Хубавото е, че бабите ще я гледат, а после излиза ваканция чак до септември!
Пожелавам ви весело изкарване и да направите мнооооооого снимки на най-прекрасните деца!
Поздрави и целувки!

# 132
Привет!
Първо да честитя рожденните дни на 2 чаровни дами- Вера и прелестната дъщеря на Жаси !
Вал, няма такъв образ като теб. Определено ще се усети липсата ти на срещата...
Само да кажа, че според нашите планове ще тръгнем от Бургас към 13-14ч. Идея нямам кога ще пристигнем, но когато-тогава.
Силно се надявам времето да се оправи, защото не ги виждам децата затворени в хотела 2 дни Sad

# 133
Краси,дават го облачно с лек дъждец  около 15ч.....Те тогава ще си спинкат по стаите бонбоните Wink
Звездобройка,много съжалявам SadДа оздравява бързо Мира Peace

# 134
Честит имен ден на Яна на Вера!Да ви е жива и здрава госпожицата!

Общи условия

Активация на акаунт