ФЕВРУАРчета, лятото посрещнете и за среща се гответе

• 42 602
  • 682
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - РОСИ И КАС Hug Hug Hug!
ОТ СЪРЦЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДА СТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ! БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА ЧАРОВНИ И ВСЕОТДАИНИ!
МНОГО ВИ ОБИЧАМ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ ВЧЕРАШНИ ИМЕННИЦИ - ДА СТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО УСМИХНАТИ!
[/color]

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ И МНОГО, МНОГО НЕЗАБРАВИМИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ И  Hug Hug Hug ОТ НАС.

Ние миналата седмица бяхме на малка почивка в съседния щат, където се е установила daniela ch, и успяхме да се видим с нея за няколко часа! Беше много приятно, но снимки на направихме Sad.

# 151
Благодаря от сърце на всички за това ,че направихте деня ми неповторим и значим, за това че ми дадохте още един повод усмивката да не слиза от лицето ми, за това , че Ви има! Обичам ви!
Честит празник на дивата самодива Росита! Обичам те момиче!
И най-веселото и щуро изкарване  на февруарската дружина ! Нямам търпение да видя снимките и да се потопя в атмосферата!

# 152
Макар и на патерица: Честито от сърце на Роси и Кас!Бъде здрави и усмихнати !!!

И аз чакам снимки от серщата в Балкана. Изживейте еднин запомнящ се и вълнуващ ден, момичета!!!
 Hug

# 153
Пу първа от Балкана.
Срещата беше супер. Снимки по късно.

# 154
Пу втора Peace..оцеляла Mr. Green
Отчет:
На срещата беще
СТРА-ХОТ-НООО!!!,НЕВЕРОЯТНО,НЕПОВТОРИМО И НЕЗАБРАВИМО!!!Толкова сме очаровани,щастливи и доволни,че няма на къде повече! Grinning
Искам да изкажа ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на рожденичката-организатор-Роси Hug
БЛАГОДАРЯ и на Мими-Готика,че ни "изръчка" Mr. Greenта се посъбъдихме за да се срещнем! GrinningДогодина искам пак,пак пак!!! Laughing
Касчо,честито мила на патрерица  bouquetусетих липсата ти на срещата.
Чакам снимките с нетърпение..с голяямо нетърпение Mr. Green

# 155
Привет и от нас Simple Smile
Благодарностите са за Готика, че ни СТРОИ в 2 редици за да се съберем. Истината е че ако не беше тя, така и нямаше да се наканим за среща....
Останалото е късмет - мястото е очарователно, храната невероятна, персонала- безкрайно гостоприемен и мил, хората прекрасни, а времето - то беше с нас!
Снимки има много - искам малко да ги обработя и ги поствам.
 Hug

# 156
  • sofia
Росита, тъкмо да кажа "Пу трета - за щастие" и ти ме изпревари - хайде и аз четвърта.
Малко пооправих багажа, перални, чаршафи и да дам и аз отчето -
Страхотно беше!!!!!!!!!!!! Само положителни емоции, ще остане един незабравим спомен... БЛАГОДАРЯ на инициаторката - Готи и организаторката - Роси!!!
Снимки в следващо включване...
До скоро!!!

# 157
  • ВАРНА
Ами добре.
Аз пета Simple Smile
Сега се прибираме, изморени, но изключително доволни от преживяването.
Нямам търпение да гледам снимки от Роси, Чара, Еми и всички останали. Ние имаме няколко само, не съм ги свалила на компютъра. 
Багажа ми е в средата на стаята, отивам да разхвърлям  Laughing.

# 158
  • Sofia
Пу шеста.  Mr. Green
Чакам снимките от събитието, радвам се, че времето е било с вас, ние обмисляме дали да не запалим паркета в хола та да се сгреем малко.
Радвам се, че се прибрахте, че всички които не присъствахме бяхме дали обет за мълчание и темата хич не вървеше.  Laughing

# 159
Цоп и аз тука , ние се върнахме следобяд ,ама докато се оправя  Whistling ooooh!
Страхотно си изкарахме , благодаря ,че организирахте срещата момичета  
bouquet  bouquet  bouquet

Нареждам се за снимки , аз имам само няколко , обаче още не съм ги свалила . Много добре ми дойде тази среща , поразпуснахме , разнообразихме се и си починахме , само че беше много кратка  Sad Аз предлагам да не чакаме до догодина , ами още наесен да се съберем пак  Party

# 160
  • Варна
И ние се прибрахме вече.
Благодаря на Готи и Роси за страхотната организация.Беше супер.Имам малко снимки,но качеството е под всякаква критика.Утре ще кача тези които стават за гледане.

# 161
  • Бургас
Пу! и от мен като сте се разплюли тука Laughing
Не съм се и съмнявала за миг , че няма да ви е хубаво, хубави хора на хубаво място с желанието да им е хубаво, по-хубаво, "здраве" му кажи.
Момичета един съвет искам. Споменах че се опитвам да махна на Стефан памперса, но той според мен изобщо не вдява. П`ика си на краката и не му пука изобщо, или в скута си докато седи, изобщо не става дори от напиканото. Освен това е много нерегулялно, веднъж на 1 час, после в следващия половин час три пъти обилно. Регулярността може ли да е знак за готовност на нервната система?  newsm78.  В сайта на Памперс например се говореше за обвързване на броя научени от детето думи със съзряването на нервната система.Абе изобщо така както ви го описвам мислите ли, че има смисъл да се боря или да го обувам и да правя нова акция след известно време. Според мен детето никак още не е готово, но се опасявам, че просто може да е необходима повече упоритост от моя страна.  newsm78. Ето Готи например каза, че е настоявала 6 месеца. newsm78
Като казах Готи, вие нали миналата година бяхте на море, Тино не го ли пробвахте на плаж?
Еми Бадеми, не се притеснявай, вие ще бъдете много народ, все ще има някой ентусиаст да се грижи за Мони. А и ние сме особено тежък случай, не се плаши предварително!

# 162
За да не кажете че съм лоша....
Ето малко снимки ТУК
За повече нямам време и сили. От 750 кадъра, това избрах. Пишете ми на лични - мейлове и скайп за да ви изпратя повече Simple Smile
Мен на снимките ме няма Simple Smile Себе си ще видя през обектива на Таня Simple Smile

п.с Благодаря на всички за милите поздрави за рождения ми ден! Обичам ви Hug

# 163
  • София
Добро утро  Grinning

И аз да споделя, че мибеше много, много приятно на тази среща- точно като на среща с добри стари приятели Grinning

Роси, браво на теб, кога успя, бе жена и снимки да пуснеш...Много са хубави, бра-во Grinning  Аз сега сядам, но не знам кога ще приключа. Имам към 1700кадъра, сигурно 90% ще са брак  Grinning Започвам да избирам...

Вал, стоплихте ли се Grinning Не хабете паркета, у нас има останал дървен материал, сложи един самар на съпруга ти и го прати да го натоварим Grinning

# 164
  • Sofia
Танче, той със самара си ходи, ще му кажа да изтъгъдъка до вас като върне вторичните суровини и открадне някоя и друга жица за високо напрежение.  Laughing
Ти си била като от тайните спец части, заровена в тревата, само камуфлажа ти липсва, иначе предполагам със задачата си се справила повече от успешно, ще чакаме и твоите "изстрели" от обектива.  Grinning
Роси, снимките са ти страхотни, моделите ти също, уловила си страхотни моменти и това с фамилните фотоси е много добро като замисъл, ето че благодарение на тях си дадох сметка, че сем. Алексиеви не съм ги виждала от цяла вечност, а така лъчезарно се усмихват чак ми се допи кафе с тях (Дени, поеми камъните в твоята градина моля те  Mr. Green)
Температурата явно на моменти е била към нулата, че мернах Янчето по жилетка.  Laughing
Ох, страхотни сте всички!  Hug
Надявам се тази традиция със срещите да продължи и за напред, следващия път ще взема снимки на децата и ще дойда да ви видя сама.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт