ФЕВРУАРчета, лятото посрещнете и за среща се гответе

• 42 691
  • 682
  •   1
Отговори
# 255
Аз пак съм изпуснала много празници - на Кари, на Еления , на Вал
всички да са живи и здрави !!!!

Вал, талантът ти е неземен- уникална си!
Роси, аз в бременната тема няма да минавам , така , че ще си пишем двете .
Къде пък таз температура се е лепнала на Алеск- да да му минанава още днес.
На Боби приятно изкарване!
Слънце, дано случите на хубаво време. Тук при нас е много ветровито, облачно и хладно.

Нашата Елица заминава във вторник на лагер в Приморско. За първи път я пускаме сама да летува - ще видим как ще ни се отрази и на нас и на нея.

# 256
Камчи , хубаво да си изкара Ели на лагера Simple Smile А ти не се притеснявай , добре ще й се отрази .
И при нас е гадно времето , от вчера вали , студено е  Confused Нашия тати още е в София , чакаме го днес да се прибере . Ще заминаваме за почивните дни , така че малко ще липсвам  Grinning Тук малко снимки на който му се гледа  Simple Smile http://www.facebook.com/album.php?id=100000406567172&aid=145 … ac91c6c15f7afd07#!/photo.php?pid=227037&id=100000406567172
Отивам да събирам багаж  Hug

# 257
  • ВАРНА
Здравейте момичета!

Честито на всички, имали повод за празнуване тези дни! Много здраве и усмивки Ви желая!

Емчето хвана вируса в повръщане, разстройство и Т. Днес е адски отпаднал и не можем да свалим Т, следобяда повръща два пъти и ака няколко. Много ме притеснява да не се обезводни. Говорих с педи преди около час, тя каза, че ако не можем да овладеем повръщането и разстройството ще трябва да влезем в  болница да го оводнят. Той от тогава нищо не е правил, спи от половин час. Но аз съм адски притеснена. Свалихме Т до 38.4, беше станала 39.6 преди 2 часа.

Ох, момичета, много ви натоварих, но на кого ако не на вас да споделя.  Hug

# 258
Здрасти, провали ни се палатката с този дъжд. Дез дано бързо да му мине на Емчо,много гадно с това разтройство и повръщане.

# 259
Дез,този вирус и ние го карахме през миналата седмица.Започна с повръщане,после разстройство и Т.Биха и мускулно Деган и веднага спря да повръща,сварихме и компот от дренки  и Ентерол и това помогна за разстройството.Давах и да пие много компот и вътре сипвах глюкоза и рингер и овладяхме положението.Ти с какво сваляш температурата,свещички ли?

# 260
Дез,мокри кърпи на чело и ръчички докато спинка Peace
Дано утре да е по-добре. PeaceОводнявайте го.Изабелка е писала.
.....................
Ели, вашата провалена палтка беше много приятна среща-кафенце,макар и кратичка Hug

# 261
  • Бургас
Дез, да добавя и Хидратин Алфа за въстановяване на електролитния баланс, който обаче е гаден на вкус, солен един такъв, може би ще откаже. А също и пюре, чай от шипки. Бързичко оправяне, помня от миналото лято, че си беше страшничко.

# 262
Здравейте и от мен,
Дез, може да даваш електролитна хумана срещу дехидратация. На Йоана й я изписаха, че и нея този вирус не я подмина по време на почивката. Слагахме и свещички Вомитосхил. КОгато се обадихме в спешния кабинет ми бяха казали 3 на ден, което не даде резултат и добре че се чухме с педиатърката, тя спомена, че може и в началото до 4, които се слагат по една през час за да се овладее повръщането. След като го направихме, слава богу Йоана спря да повръща и се стабилизира. Дано Емчо се оправи бързо.

Като гледам много събитя съм пропуснала. Нова вълна от бременности Simple Smile ПОжелавам на всичките да минат леко и безпроблемно.

Честито на рождениците   bouquet

Вал, страхотна торта си направила. Видях я във фейсбук. Не можах да повярвам на очите си. Свикнала съм подобни творения да виждам от изявени майстори в сладкарския бранш, а като знам, че ти започна да се занимаваш от скоро и как ти идва от вътре. Предполагам и пълнежа е бил на ниво. Пръстенът от годежа изглежда огромен, явно годеникът е решил да се подсигури добре, за 100% успех. Simple Smile Честит ви празник и много дълги години да продължавате да се обичате и подкрепяте. Ели, това пожелание е и за теб  Hug

Пух, пожеланието с калинките много ми хареса Simple Smile

Ави, приятно пътуване и дано да случите на хубаво време. Големи са бонбони малките. Виждам, че и вие сте си намерили костенурка в двора Simple Smile

За нас, Йоана вече е приета в ясла. Поне по телефона потвърдиха. Та и ние вече на есен с песен. Дано не боледува много и лесно да се адаптира. Иначе аз си запазвам детегледачката, че ако догодина не я приемат на градина или се разболява по-често , да не да се наложи пак да търсим.

Много съжалявам, че не можахме да дойдем на срещата. Така ми се искаше. Страхотно сте си изкарали , а и мястото е било много красиво. Ние бяхме на море две седмици, но от цялата почивка успяхме да отидем на плаж точно три пъти за по 1-2 часа. Къде заради лошото време, къде заради вируса, който хвана Йоана. И как няма. Ръцете й са постоянно в устата. Купихме й от горчивия лак за нокти. В началото не й харесваше, но после спря да се смущава от лошия вкус. Даже от време на време се присеща и ме моли да я лакирам, за да не си лапала пръстите Joy

Ето и малко снимки от нас, за да не ни забравите съвсем Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 03:48 от tedy_06

# 263
  • ВАРНА
От тогава нищо не е правил. Спа 2 часа и половина, успяхме да свалим Т до 37,7.
Как свалихме Т, трудно. Сложихме свещичка Ефералган, която изака след около половин час, кърпички слагахме и морки чорапи, увихме го в мокър чаршаф /с хладка вода/, къпане в коритото /в хладка вода/ направихме. И след всичко това дадох Хексалгин и Т започна са спада по малко. 
Давам Хидрасек, ампули натриев цитрат и Вит.Ц, редовния осцилококцинум. Давам Глюкоза да пие.
Хадявам се да сме овладяли положението.
Сега го пипам, топличък е, но поносимо.

Благодаря на всички за съветите   bouquet

# 264
Дез ще мине за 2 дни! Ние го изкарахме много тежко - Алекс беше 24ч с 40Т. Откачих направо - няма сваляне. Но след като му дадох една ампула Деган през устата и всичко се нормализира. От вчера "чисто нов", но 2-та дни бяха ужасни и с много тежко повръщане и растройство... А как го болеше коремчетооо...милото плачеше от болка. Само 24 ч по късно и аз попаднах в групата на вируса. Коремните болки са непоносими наистина. Слава богу че минава за 2-3 дни.
Утре ще сте добре и вие! Стискам плаци!
Теди, хубава почивка сте имали. Ние живот и здраве заминаваме след седмица за планина - обичайното любимо Априлци! Дано улучим хубаво време Praynig
Изабелка, няма ли да идвате насам? Домъчня ми за вас Hug
Камчи   Hug
Бубе губиш ми се много (не че и аз съм редовна).Да не хванахте голямото хвърчило към БГ?

# 265
Дез,много е гаден тоя вирус,но наистина хубавото е че минава много бързо.Ева за 24 часа и все едно нищо е нямало.
Надявам се вече да е отминал и при Емч.За съжаление аз почти всяко лято го прекарвам,а и много хора (и деца) около мен  Tired
Роси,около 1 Август сме планували да идваме,но при нас всичко е предпоследно та незнам  Laughing Ще се видим при всички положения обаче.И аз нямам търпение  PartyЦелувчици Heart Eyes
Ади,честити 2 чертички,стискам палци всичко да е наред  Hug Hug Hug Много се радвам за вас  с Ели  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 266
Здравейте, мили момичета!
След дълго отсътвие реших да напиша няколко реда.
Първо, искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на Кат за труда, които е положила да напрви този хубав клип на февруарчетата!
Да поздравя всички мами с две чертички Еления, Ади, Мария и Балена желая ви лека бременност и здрави бебчета на финала!
Честито на всички, които са имали повод за празнуване!
Срещата е минала страхотно това личи от снимките искрено съжалявам, че и тази година неможах да се запозная с вас. Въпреки, че бях замислила да ви изненадам с присъстието си.
Пухка страхотни калинки!
И накрая да се оплача въпреки, че рядко го правя и гледам положително просто доста ми се събра.
Бяхме в болницата за 4 дена с Марти-разтройство със слуз и кръв, висока температура. С абокат от третия път сложен на система /глюкоза/ и Хидрасект. Не беше обезводнен, но бе загубил калий и захар.Хемоглобина му е нисък 88 ще трябва да го изследваме за таласемия, защото анемия му не е желязодефицитна.Нямаше сила да върви искаше да го нося за да не падне. Тъкмо се възстанови и в деня на изписването ни ми съобщиха диагнозата - салмонела.Оставиха го на самоочистване с пробиотик Линекс, но аз му давам и хомеопатични лекарства. Трябва да има два отрицателни резултата за да посещава ясла. Процеса на възстановяване може да бъде доста дълъг от 2-6 месеца. Стискайте палци да е по малко. Защото ако не се самоочисти ще трябва да пие АБ. А от началото на годината Марти е изпил 6 бр. АБ заради стафилококи в носа и гърлото.Спирам до тук оставам с надеждата хомеопатията да ни помогне,защото 3 лекари ни следят и немогат да ни помогнат. Извинявам се, че ви натоварих с проблемите си, но исках да споделя.
Пожелавам на всички приятен ден и бързо оздравяване на болничките!

# 267
Irka Hug Hug Hug
Стискам палци Praynig

# 268
  • София
Здравейте дружина. Ние се завърнахме от морето, но тен липсва. Имахме само 4 хубави дни за плаж.  Sad Иначе изкарахме много хубаво. На малкия му хареса и сега само пита кога пак ще ходим. Laughing

Личи си, че срещата е минала страхотно, в което не съм се и съмнявала. Аз още пазя спомените от миналата година. Дано следващата да успеем да се включим.

И сега да благодаря на всички сетили се за мен. Ето и малка почерпка, макар и след няколко дни.

# 269
  • София
Здравейте!
Да взема да се разпиша, че ще ме пратите и мен при бременлинките  Mr. Green

Късно, но от сърце:
Анита, бъди здрава и много щастлива!
Вал, тортата ти направо ме изуми.  Peace Стра-хот-на е! Както и предните ти прелести, ама тази направо ми скри шапката. Опа, още дълги години да сте все така влюбени и Ромео да ти е в краката Wink
Пух, перфектен калинков поздрав! Поръчвам си и аз един за след месец Simple Smile (не че е нужно да поръчвам де Wink )
Ели, честита годишнина и на вас! Обичайте се и се множете Wink
Кас, и тук ЧДР на голямата тарталетка! Да ви е здравичка и винаги усмихната!

Ирка, милият Марти, много прегръдки от нас. Нищо чудно, че се е влошил след толкова АБ за половин година. Стискам палци възможно най-скоро да се възстанови. Правилно сте се насочили към хомеопатия.
Моля се да няма повече болнички. А ако има, бързо да се оправят.

Някой чувал ли се е с Мери? Как са те?
Бубенце, а ти къде се изгуби? Дано при вас всичко да е наред. Драсни два реда.

Ние сме добре. След седмица отиваме на морето и се надявам да организираме срещичка.

П.П. Много са сладки Мони и Йоана! Как бързо растат фъстъците. Леле, откога не сме правили колаж...  Embarassed

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 00:39 от Cattt

Общи условия

Активация на акаунт