ФЕВРУАРчета, лятото посрещнете и за среща се гответе

• 42 689
  • 682
  •   1
Отговори
# 360
Мерси за поздравите, момичета! Cattt, много хубаво се живее...Страхотни са ми мъжете, и двамата!
Дез, и на мен отдавна ми се щеше да престанем с кърменето. Но ти имаш по-голям шанс - аз не давам и да се продума Калоян да се отдели от мен, много съм "проклета" в това отношение.

# 361
  • Бургас
Да Дез. И аз мисля, че ще можеш да мислиш за пълното отбиване като спре нощното будене. И при нас миналото лято беше точно както го описваш ти. Аз се опитвах да не му давам, пробвах и да го утеша, и да не го забележа, и да заменя с нещо друго-вода, сок. Е, не. така ревеше, че нито аз спях, нито баща му, който заради работата си си ляга в 1-2 часа, дори и от съседните кооперации разбирах, че са ни чували от уж весели закачки.
Вчера много интересно ми стана, че Стефко дори е забравил вече как се суче. Видя ме като се преобличах и много ми се зарадва  Laughing, реших да пробвам какво ще направи. И какво, просто не знаеше какво се прави.  Rolling Eyes Много смешен беше, засилва се, лапва някак странно и с липса на техника и то не точно зърното, а зоната и после пуска. Така няколко пъти. Доста бързо забрави, за  15 дена. Иначе редовно си проверява с ръчичка  Laughing Доволна съм, нека да расте мъж с отношение към женските гърди. Laughing

# 362
Е писах , писах и взе ,че изчезна всичко - голам яд ме хвана.
Честит рожден ден на половинката на Пух!!!Да се обичате в здраве и богатство още 100 години!

Добре дошла на новата мама! Дано ти хареса при нас и ще чакаме да ни разкажеш нещо повече за твоето момченце.
Ици също е вече екскърмаче от 3 месеца.При нас драми нямаше , защото той се хранеше от шише. Просто замених кърмата с адапте. В началото не го хареса , но постепенно свикна с новия вкус.Две години и 3 месеца стаж по специалността имаме, не е малко - особено по нашия начин.
Виви, не си сама в равномерното трупане на тен и борбата с целулита. И аз по плажа  или иприбягвам  или прикляквам. Основно кисна във водата с малкото торнадо.Да не вземете да си помислите , че съм отслабнала след всичките ми спринтове и маратони- няма такова нещо - все съм си дебела. Минах на разделно хранене- очаквам кантарът да тръгне назад след месец. Ако стане ще ви пусна фойерверки.

# 363
Един отчет от мен.
Първо обаче да честитя рд на ТАТКО ЦАР. Да ти е жив и здрав Пухи и много да се обичате.
Добре дошла и на новата мама. Мама на Боби ще видиш като се застуди, как няма да можеш да ни изчиташ.
Палатката беше супер. "Прохладно" в гората, реката чай, детето слуша, мухи бол, народ също. Laughing Laughing Телеграфен стил hahaha
Довечера ще сваля снимки, че ми иде да го джасна апарата. Имам малко спешна работа, като се освободя ще разказвам по-подробно.

# 364
Мерси, мили мои Hug
Камчи, какъв ти стаж - това твоето е подвиг  Hands Clap
Слънчице, само оная част с мухите не ми се нрави, ама никак. Останалото звучи супер! Чакам и илюстрации smile3509
Бремелинките, не разбрахте ли вече пола на бебоците?

# 365
Бремелинките, не разбрахте ли вече пола на бебоците?
Утре!Утре в 9.30! Grinning Стискаите всички за stork-girlПлийсссс Blush
Ели,и аз се нареждам за снимки eat
.......
Уффф, много горещо бре! sweatingна сянка от северната страна показва 35 градуса....колко ли ще е на слънце???

# 366
Еленитке ще стискаме душо,ама нещо виждам   stork-boy  Mr. Green  На слънце сигурно е към 45градуса. Ужасна жега....

Честито на всички с повод,които пропуснах.Нямам време напоследък за компа.Свеки ни е на гости и края на седмицата съм заточена на село,където няма нет.През седмицата като сме си тук,сме по разходки, а следобед Иво успешно ме приспива.

Пола по-рано от края на септември не вярвам да разбера,освен ако ВАЛ не се включи с предсказание  Mr. Green

# 367
Заповядайте бременни мамчета мили, да се разхладите малко,  Mr. Green

Пухи, със закъснение да ти е жив и здрав съпругът, много да се обичате още дълги години...
Разкошни снимки, продължавайте в същият дух... Laughing

Камчи, браво на вас , героиня си ти  Hug

# 368
  • ВАРНА
Пухи, много ми е криво, че го отделям от мен. Било то за по два-три дни, но мисля, че така е по-добре. Пък и ние живеем с нашите и той е свикнал с майка ми.
Виви, много се радвам, че бързо и безпроблемно се е отказал юнака. Дано и при нас е лесно, въпреки, че се съмнявам.  Cry
Камчи, Емчето никога не е пил от шише и не е смукал биберон. Няма как да го заместя, а и е твърде късно.
Елени, стискам палци за каквото кажеш  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover.    /и все пак съм за син щъркел /
Бубе, супер е сладоледа, ама много се лепи. Не че диетувам  Blush, въпреки, че трябва.

И малко снимки морски Simple Smile
Така се ходи на плаж

замечтан    
а така се яде след плаж

# 369
Мерси, Бубе! Не си ли оправи фотоапарата да покажеш къдрокоси красоти?
Ади, специално заради теб ще почакам до септември, но от останалите чакам отчет.
Дез, мноого свежарски снимки. Емчо е прекрасен!!!

# 370
Добро утро, едно разхлаждащо и тонизиращо кафе а от сутринта ми се яде

Дез много хубави снимки, тази чаровно подкупваща усмивка няма да я забравя.
Бубе и аз се присъединявам към Пух за снимки.
Ели стискам мила.
Аз си пуснах две седмици отпуск, да видим дали ще бъде в действителност толкова или ще ме привикат. Планувам да съм всеки ден на плажа първата седмица, а после най вероятно в Плевен.
Готи ако случайно в периода 23-27 сте там да се видим на кафенце.
На плажуващите мами ей такава гледка пожелавам и този поглед да е обърнат към тях
 но да не прегорите така като зяпате
Хайде лек ден от мен. И да знаете че ви наблюдавам, кой пише кой не

# 371
Момичета съвсе телеграфно, за да видите, че мислим за вас:
Бяхме на море - най - отвратителното в моя досегашен живот - Тино се разболя 8 дена подред повръщаше, и всички други ексти на летния вирус, и мен ме тръшна злобно, и Миро, и се прибрахме на скорост преди да изтече смяната. Зае*и....- без извинение. Тино отслабна над килограм и направо ми се топеше в ръцете - нямаше никакви сили, скимтеше като коте и се беше наплашил, защото не можеше да разбере акво става с него - толкова отпуснат, без грам сили, то нали това ни е второто боледуване от както е роден, та беше чудо.....
Не можахме да се видим с бургазлийките, с Мери, с никой, направо избягахме....
Сега сме в Перник, успокоени някак.
Слънце, нямам никаква представа дали ще бъда по Плевен тогава, за сега спираме да хойкаме, че цяла България обиколихме болни - от морето до плевен - после за 2 дни на село - да го захраним и имахме малко работа и от село до Плевен - бая километри,  като си болен са сякаш двойни.
Добре дошла на новата мама!
Роси, не можахме да се видим.
Еленийке, какво щъркелче чакате? ВИдя ли го?

# 372
Прелитам за минута, не съм ви чела от  месеци, признавам.
Липсва ми живота у дома с децата, темичката и всички други сладости на майчинството...
Работя, чакам с нетърпение края на сезона, така съм уморена че ми се плаче, трудно събирам сили за дома и децата. Вечер се прибирам в 18ч и се почва пране, готвене, оправяне, гладене и после кратка разходка, кога лягам кога ставам, пълна лудница  Mr. Green Иво се прибира нощем по някое време, помощ от нийде.
Момичетата така и не свикнаха с градината, страдат доста. Иначе боледуват само когато аз почивам, благодаря на Бога успявам да ги вдигна на крака за едно денонощие.
Скачам че е време за парка, обещала съм им пица  Heart Eyes
Целувки на всички ви! И много здраве!  Hug

п.п.  Катче напиши от къде разбра за Балена, моля те!

# 373
Хай WinkКато прелитате всички на бързо,да прелитна и аз Simple Smile
Отчет от прегледа-ЙОК ConfusedВ смисъл,пак нямаме пол,баси Crossing ArmsТолкова го чаках този преглед,бях сигурна,че вече ще се види..но пак си кръстосахме краката и със сгънати колена CrazyАйде ще се надявам другият път да се види вече...а ако не устискам ще ида на ФМ Mr. Green
Най-важното е,че всичко е ОК с бебе,наддава добре за седмиците си-вече сме 300гр Shocked...Аз обаче наддавам по-добре Embarassed
Готи,мисля ви всеки ден от как заминахте,но все се сещам в неподходящо време за звън ooooh!Починете си.Тино има нужда...Надявам се вече да сте по-добре всички Hug
Дез,много сладък този твой син ,истински морски гларус Sunglasses
Слънце,приятна почивка. Wink
Ади,как си?
Днес пак голяма горещина беше..Заприличах на пеканото пиле на Слънчицето hahaha
Мери и за теб мислих днес Hug

# 374
Хайде и аз да се разпиша, много рядко, и аз незнам защо Sad
Мери, мисля те всеки ден и всеки ден не намирам време да ти се обадя. Няма да се оправдавам, мамка му и живот, завъртя ни като въртележка...
Имах си на гости племеница и брат за около 15 дни. Голяма веселба и суматоха беше, но преди дни си заминаха и някак ми опустя къщата. Сега пак на пълни обороти, имам нужда от постоянна почивка Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Еленчо, имам усещане за мъж в твоето коремче Wink
По въпроса за Баленка - Мери, не се коси мила, знам проблема и на теб и на Илианка (еле0нора). Разбира се, че всички разбрахме от форума, става лесно и при това Баленка сама си беше написала и двете имена. Когато Каттт написа новината във форума за бремеността на Баленка, аз лично подскочих от радост и веднага влязох във януарския форум за да проверя Simple Smile Та точно там в един по-стар пост намерих и двете и имена - новия и стария ник:) При това самата тя под новия ник си беше сложила Маги и Алекс и на колко години са.
Мери и Илианка, знам че страдате за това, че Баленка мисли че вие сте "издали" бремеността и, НО истината е друга -  аз се радвам че Каттт-чето я сподели, а пък Баленка щом не вярва на този факт, значи няма доверие на най-близките си хора. Какво по хубаво от това да си бременна Simple Smile Баленка ако прочетеш това някой ден, ще разбереш че нито Мери нито Илианка са те "предали"  Peace

Общи условия

Активация на акаунт