КикаМ е уредена!
Честити поводи за празнуване на всички!
Асолче, много си мила, но още не съм сигурна в себе си и след като малко почета достатъчно и се науча, мога да се представя там

Прохладен ден на всички!
Развали ни се и климатика, а без него в дневната става 32 градуса, та гледам повече време навън, в градината, под сенките, там пък ми е много тежко с това непрестанно гонене и мъкнене на 16 кг. Абе здрави да сме!

..ако ме разбираш..в добрия смисъл.Нали знаеш,че всички много талантливи хора,за да са уникални в това което вършат(художници,артисти,музиканти)им трябва малко лудост
......Кас мисля,че знае за какво говоря 

Развали ни се и климатика, а без него в дневната става 32 градуса, та гледам повече време навън, в градината, под сенките, там пък ми е много тежко с това непрестанно гонене и мъкнене на 16 кг. Абе здрави да сме!
[/color]
. А на този тип каскети само ако знаеш какъв съм им фен...
. В същото време види ли ме, че говоря по телефона, става много ревнив и прави опити да ми се покатери на главата с жалостиво настояване: "Гуш, гуш". Преди да се роди имах ясна концепция как ще съм строг родител, ама не ми се получава. От няколко дни например е без памперс. Още не се усеща да си казва. Вчера не е имал нито един фал в яслата, но вечерта си компенсира. На петото напишкване аз се правя, че му се карам, а той ме гали и ми вика: "Спокойничко, ще изсъхне". Или ме имитира: "Ти защо си се напикал, а? А-а!" Питам го кой се е напикал, а той ме поглежда: "Сигурно тате." Най-смешно беше в събота, когато се нацеди в мен пред компютъра и се напишка. Аз му викам: "Браво бе, хубава работа". А той ме поглежда съюзнически, гледа ми мократа пола и казва: "Защо бе, мамо, си се напишкала? Нали си имаш гърненце".
:35:....Така ми стана тъжно,че няма да се видимм на срещата.И така се сърдя на работата и на шефът ти,че няма накъде
Толкова жадувам да го видя този пухкалан на живо...да проведем един диалог като хората
Повечето са от расейване по играта...И понеже не ми се занимава да слугинствам постоянно с гърнето,съм и казала къде стои,като и се допишка да иде да си го вземе,да си свали гащите и да сяда да мъти
И после очудена"А?Мамо?Тека моки гачите?