ФЕВРУАРчета, лятото посрещнете и за среща се гответе

• 42 693
  • 682
  •   1
Отговори
# 315
  • ВАРНА
Готи, Честит Рожден Ден!
Много здраве ти желая, много късмет и ежедневие обсипано с положителни емоции! Весел празник!

Момичета, благодаря ви за поздравите и пожеланията! Трогнахте ме!   bouquet
Съжалявам, че не ви почерпих вчера, но нямах никакво време.
Така че, малко със закъснение, но и с желание ...

# 316
Ей, чудесни и незабравящи МЕ майчета! БЛАГОДАРЯ!

Карате ме да се чувствам божествено, желаейки ми толкова хубави неща! Радвам се, че ви има! Връщам ви всички поздрави, удвоени, обаче!

Почерпка: - за малчовците - , за цялото семейство - .

Малко напитки: - , , за децата - мляко:
и балони за настроение:

Дез, честито и на теб!

# 317
  • Бургас
ЧРД на Готи! Здравичка да бъдеш, много обич, късмет и успешни идеи!
Бубе, мерси за коктейлчетата, такива сладички ми вървят като семки. Днес можеше и нещо по-хард да пийна, не съм кърмачка днес, започнах да вземам противовъзпалителни  за плексита и Стефко наш мина на пост и молитва  Laughing
Еленко моме, и аз не знам, до сега не ми се беше случвало никога. Ама си е гадост . Не е от настинка, климатика вече 6 година по един и същи начин го ползвам, на 26-27 градуса, колкото за прохлада лека, Стефко не го нося, возя го още в количката. Виж може да е от количката. Ужасна излезе. И табаните от ния много набивах, от там зъбите ме боляха от това трамбоване, нищо чудно и плексита да дойде от зора с бутането.Мисля, че не трябва да се загрява, то е възпалителен процес на нервен сплит . а май възпалено не се загрява newsm78

# 318
  • София
Здравейте!

Първо Чъ Ръ Дъ на рожденничките ни ДЕЗ и ГОТИ! Бъдете здрави, много щастливи и безкрайно обичани!

Относно срещичката, проверявам аз, ама заслужавате да ви се скара човек  Crossing Arms Остава аз да определя ден, че то не остана. Какво ще кажете за утре, петък в 17.30ч незнам си къде  Mr. Green Вие предложете... (и ми обяснете как да стигнем до там и къде ще е подходящо да се паркира). Последната възможност е в събота, после шофьора ни си тръгва, пък ние ще сме си още една седмица на морето.
Хайде утре ще проверя, стегнете се, моля ви, нека да се видиме.  Sunglasses

# 319
  • Бургас
Кат, тъкмо бях намислила къда да дам предложение и сега докато приспивах Стефко се сетих, че в 6 съм на зъболекар, че зъба ми е от една седмица разкопан и натъпкан. Предполагам ще отнеме половин час , ако се организирате ще звънна да ви чуя къде сте. Ще следя. Аз така или иначе към 6.30 - 7 излизам с него, по хладинката.Вие къде сте между другото, много загадъчно ми прозвуча "по средата" Simple Smile

# 320
Хайде аз да организирам срещата - УТРЕ СЛЕДОБЯД , СЪБОТА ( 24 ЮЛИ ) - 18 ЧАСА НА АЛЕЯТА ПРЕД ЛЕТНИЯ ТЕАТЪР !!! ХАЙДЕ ВИЕ СТЕ , ЗАПИСВАЙТЕ СЕ !!!

Списък :
1. Ави с децата и половинката  Mr. Green
2. Кат - ???
3. Виви - ???
4. Ели ( Слънчице) - ???
5. Ели (Еления ) - ???
6. Краси ( Изида) -???
7. Златомира - ???
8. Роси -доколкото разбрах няма да може да дойде  Confused
9..................

Катче , дай ми телефона си на лични , ние ще ти обясним къде ще е срещата и как да стигнете до там  Hug Hug

# 321
  • Бургас
там сме

# 322
Вероятно и ние ще дойдем Peace

# 323
Оф , вие май ще сте там , ама за нас не знам  Tired Петър тази сутрин се събуди и повърна , сега е добре , но после ще го водим на лекар , казва че главата и корема го болят  ooooh! Дано не е пак вируса . После ще пиша какво ще правим , засега плажа ни отпада  Sad

# 324
Ние няма да можем да дойдем.Дидо е на работа цял ден извън града,ще се върне след 7ч а тепърва да пътуваме 50 км....няма да ви сварим.Нищо,друг път Wink
Ави,дано не е вирус.

# 325
  • София
Ние ще дойдем. Видяхме на картата къде е летния театър, така че мисля, че ще се оправиме. Ако не имам телефона на Виви.
Добре че срещата не се организира вчера, че нямахме ток, то и сега сме на режим. Виви, моля те ако има някаква промяна да ми звъннеш.
Ави, дано Петьо да е добре.
Еленита, жалко че няма да се видим. А Слънцето и Готика дали ще дойдат?
Виви, това нашето  "по средата" се нарича Бяла  Simple Smile Тук сме при свекървата и свекър ми.

СРЕЩА:
УТРЕ СЛЕДОБЯД , СЪБОТА ( 24 ЮЛИ ) - 18 ЧАСА НА АЛЕЯТА ПРЕД ЛЕТНИЯ ТЕАТЪР !!!

Списък :
1. Виви (Вяра)
2. Изида (Краси)
3. Кат (Вили)
4. Слънчице (Ели)- ???
5. Златомира - ???
6. Готика - ???
7.

# 326
АВИ как е Петьо,дано да се оправи бързо Praynig
Аз съм на работа от 18 ч. така че ще пропуснем срещата Sad, как ме е яд  smile3511
Пожелавам ви весело изкарване

# 327
Здравейте, момичета!
Бързам да ви се похваля, че Марти вече не е болен от салмонела.
Приятен ден!

# 328
Здрасти, срещата дали се състоя? Аз чак сега влизам в темата. Пламена от събота е с Т, разстройство, сополи и кашлица. Един зъб проби, не се вижда връхче и не се усеща, но има дупка. Дали пък не е афта newsm78 защото самия венец не ми изглежда надут за зъб, а афта не съм виждала. Днес заспа в 12 без да яде и казва че и е много лошо. Довечера щея водя на доктор. Сутринта като ходих нашето педи било в отпуска и я водих на моята лична. Тя каза чеса и чисти гърдите и гърлото. Довечера ще видим какво ще кажа другата, защото вече трети ден ми подържа 38.2Т.
Лек ден от мен и целувки.

# 329
  • Бургас
Състоя се Слънце. Камерен състав - аз и Кат и компания. И тъй като моя "обект" е неснимаем, понеже е все във вихъра, снимки може и да не чакате  Mr. Green
Може и да имате тръгнало зъбче. При нас кътника така е запробивал от есента насам, мамка му. Просто се образува все по-голяма дупка във венеца, а връхче не напипвам.
Стефан 4-ти ден не му давам да суче, заради лекарствата за плексита ми. Нямаме драма. Просто не случи на майка, на която й минават тръшканици. Пробва се да протестира един-два пъти, но видя, че няма смисъл  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт