ФЕВРУАРчета, лятото посрещнете и за среща се гответе

• 42 692
  • 682
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И тъй като моя "обект" е неснимаем, понеже е все във вихъра, снимки може и да не чакате  Mr. Green

Не вярвам, Кат не може да не е хванала нещо!  Grinning

На Пламенка и Петьо бързо възстановяване!
За Марти се радвам!

# 331
Влизам набързо да се похваля-взех си изпита. newsm44 Беше много напрегнато, но в крайна сметка мина. Разбиха се да снимат прическата, която направих, но аз самата не успях да я снимам, че нямах батерии на фотоапарата. Като ми пратят, ще ви я покажа...
Въпреки, че имаше забележки, директорката ме попита дали ще се явявам на конкурс септември...Ихааа, чак толкова добра не съм станала, ама знае ли човек.... smile3506

# 332
  • Бургас
Браво, Краси! Честито! Радвам се, че ти се възнаградиха 3 месечните усилия и, че не напразно се лиши от много удоволствия. Хайде, заработвай, да идвам!

# 333
Браво,Краси!Поздравления!. Аз тъкмо си търсех фризьорка че моята всеки момент ще ражда  Grinning

# 334
  • Бургас
Преди ме нямаше никаква, сега не можете да се отървете от присъствието ми  Mr. Green. Та сетих се днес за Слънцето и нейните неволи с ЕВН. Абонирана съм за новини от тях и те обикновено си се хвалят сами колко са добри в работата си (мамка им, заради тях изгубихме 500 лв под формата на разтопен сладолед), но днес са ми пратили това "По повод решението на Върховен административен съд (ВАС), с което на ЕВН България Електроразпределение АД се потвърждава наложената от Комисия за защита на конкуренцията (КЗК) санкция в размер на 150 000 лв. относно жалба на гражданин от кв. Столипиново, гр. Пловдив, дружеството отбелязва:.........". Слънце ,консултирай се с адвокат, все пак и от Столипиново успяват да ги осъдят.

# 335
БРАВО,  Изида!!! Пожелавам ти успехи в новата професия!

Относно електропреносните дружества,  Слънце, имаш шанс да ги осъдиш,наистина.Ако ти се занимава, намери си добър адвокат и като приключи делото трябва да ти платят неустойки и обещетения за нанесени нематериални щети и пропуснати ползи.
Как е Плами, надявам се вече да е забравила , че е била болна.
Ирка, чудесни новини- силен мъж е марти - виж как пребори болестта!
При нас положението бива. Целодневно сме навън и Ици дивее.Бърбори непрестанно, опитва се да пее, но не успява да "хваща" мелодии и е много забавен.
Еличка я мъчи пубертета и капризите и край нямат , но и това ще мине.

# 336
Привет дружина, мерси за съветите Виви радвам се, че някой е успял да се справи с ЕВН, последно с мъжо решихме да взимаме ток от комшиите и да си сложим електромер за да им плащаме на тях. Това най бързо ще стане. Иначе писах и пуснах жалба там и ми отговориха, че тече проверка.
Пламена 4 дни беше с температура има и силна кашлица и сополи. Вчера нямаше вече Т, има подобрения. Мисля, че и двата зъба избиха и се надявам да е било всичко от това.
Изидка браво бях сигурна, че ще успееш
Кафенце и банички

# 337
Слънце,дано и минава вече на Плами.
А за ЕВН,кво да напиша....Неведоми са пътищата ЕВН-ски дано имате някакъв успех. Tired
Ммммм много вкусни банички си метнала,ммм пържени Embarassedтрябва да кажа на мъжо да ми направи,че той им е спец  chef
...................
Хора сега да ви споделя снощи как се изплаших.Както си вечеряме спокойно и гледаме ТВ,след като се почувствах нахранена се облегнах блажено на дивана,отпуснах се и се загледах в новините и изведнъж някаква мощна контракция ли какво,но със силен крясък се свих на две. ShockedМного се ушлашихме #Crazy...В последствие се оказа,че май не е контракция.Защото все пак знам какво е контакция,а това бяха три мощни,един след друг,бързи тупаника. ShockedТолкова силно досега не съм усещала...

# 338
  • София
Здравейте!

Откраднах малко време за темичката Simple Smile
Изидка, честито мила! Сигурна бях, че ще ги разгромиш!
Еленита, те бъдещите футболисти така ритат Simple Smile
Слънце, добре, че са зъбки и че са избили вече. Ама чак и кашлица ли докарват проклетниците?
Срещата, макар и в намален състав беше чудесна. Чара е права - имам снимки, ама не смея да ги пусна, че и Кало гледа Wink
Виви, като се приберем в Сф, ще ти ги пратя

Чао за сега от нас, утре се прибираме Simple Smile

# 339
Срещата, макар и в намален състав беше чудесна. Чара е права - имам снимки, ама не смея да ги пусна, че и Кало гледа Wink
Виви, като се приберем в Сф, ще ти ги пратя

Гледа, и още как smile3506.

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 13:36 от Пухка

# 340
  • Бургас
Нямаше съвсем нищо пикантно  Laughing. То мойто чадо си е още съвсем бебе, за любов още не мисли.
При нас, нещо и двамата покашляме. При Стефан имаше и едни гъсти задни сополи. Мен пък ме цепи едно главоболие, не е за разправяне. Освен това съм забравила какво се пие в такива ситуации. Днес минах през аптеката, купих това-онова, че вкъщи нямаше нищичко за големи хора. Моля се само да няма някаква връзка с плексита, който уж отшумя. Остана си ми е една болка във врата, вечер ме мъчи особено много.
С болките в ходилата и петите се справих. Просто смених гадната лятната количка, бутам си по-зимната. Тази лятната направо ми взе здравето, аз и за плексите нея подозирам.
Слънце, а и другите питам, приключихте ли вече със зъбите? Интересно ми е за статистиката.Ние чакаме още 4.

# 341
Здрасти, днес Пламена е вече на ясла. Продължава да прокашля и съвсем леки сополки има.
Пусна ни бацилки на мен и на баща и. От три дни ни боли гърлото, татко и вече има хрема, а снощи и температура. Явно е някакъв гаден вирус. Племенника ми беше една седмица с разтройство, повръщане и Т, а сега мина и на кашлица и сополи.
Виви имаме 18 излезли изцяло, един направи дупка в събота, а последния /само се надявах, че е пробил и той/ никакъв го няма. Т.Е остават един и половина.
На мен нещо жегата не ми понася, имам адски главоболия. През седмицата на работа съм с климатик и не я усещам много, ноо събота и неделя ще ми се пръсне главата. Мъжо си мисли че нарочно го избягвам вече.  Laughing
Хайде лек ден и прохладен

# 342
I na Teka i prorqzva kutnik,no za sega e dobre.Po4nah prevantivno s Citrosept. Peace
Jegata e ujasna,oti4am se zverski Close
.....Sorry za latinicata,pi6a ot rabota Sad

# 343
Съгласна съм за жегата. Снощи Пламена се събуди в 2,30 та до 4 се мята и говори. На работа имам климатик, ноо учудващо е мъж да не иска да пускам студено  Close. Та за момента си се пържа. Почнаха да ми текът струйки, ще го поизчакам още малко и пускам студено.

# 344
  • София

Embarassed Embarassed Embarassed

Виви, ако имаш нещо против качването на снимки на Стефко, кажи ми да ги изтрия.
А за статистиката ти, Вики има 16 зъбчета, останалите 4 май още не са тръгнали.

Ах, този Кало. Пух, кажи му, че Вики вчера му събра подаръчета за спомен от "царевицата" (крепостта Царевец) Heart Eyes

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 13:50 от Cattt

Общи условия

Активация на акаунт