Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 470
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
  • Русе
http://www.youtube.com/watch?v=q5kPck9LO04

Как така  в нова тема без нашето клипче?

# 16
Да не би длъжностното лице,което показват на снимките да е фалшиво и по този начин подписването да е недействително!
Нали Тарък имаше някаква задача!
а дано да си права

# 17
Гледам симките , гледам фрагмента и си мисля ,кога е припадъка на Харун и появата му при Еда с окървавена риза!
Той явно се среща с нея два пъти!

Вероятно, след боя с Толга отива при Еда и припада, но явно има още една среща newsm78
НА МЕН МИ СИ СТРУВА ЧЕ СРЕЩАТА Е САМО ЕДНА, НЕ СЕ ВИЖДА ОТЗАД ДАЛИ ИМА КРЪВ
Може би е така.
Двамата говорят,но Еда е непреклонна .Точно преди Харун да си тръгне ,Еда вижда ,че има рана на врата.Решава да му помогне ,но на свой ред той я отблъсква .Тръгва да излиза и на вратата припада!

# 18
Благодарности за темата  smile3525 smile3525 smile3525

Преглеждайки коментарите на съседите във фейса, и превеждайки с гугъл установих че и те са нетърпеливи за фрагмента. Whistling, също така се натъкнах на много интересно мнение : нещо с документите от сватбата на Харун и Мелда не било наред и били "неподписани напълно", как ви звучи? мислех че всичко сме обсъдили от всички страни, но това определено не сме  #Crazy

Опс! Чудесна новина. Пътят  към щастливия финал е открит!

# 19
  • Русе
Не бързайте да се радвате! Г-жа Броненосец преведе,че това неочаквано събитие ЩЕ ГИ ЗАТРУДНИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ. С какво нередовния брак на Харун-Мелда би затруднил всички?

# 20
Цитат
Опс! Чудесна новина. Пътят  към щастливия финал е открит!

така е , обаче това е само мнение, и не мога да гарантирам че, някой не фантазира както ние го правим Hug

# 21
Благодарности за темата  smile3525 smile3525 smile3525

Преглеждайки коментарите на съседите във фейса, и превеждайки с гугъл установих че и те са нетърпеливи за фрагмента. Whistling, също така се натъкнах на много интересно мнение : нещо с документите от сватбата на Харун и Мелда не било наред и били "неподписани напълно", как ви звучи? мислех че всичко сме обсъдили от всички страни, но това определено не сме  #Crazy

Опс! Чудесна новина. Пътят  към щастливия финал е открит!
Не знам,до сега никой не спомена за някакви пропуски при подписването , а имат и брачно свидетелство!
Всъщност имаха ,защото Мелда го скъса ,но това не значи ,че бракът им е невалиден!!

# 22
Тука Харун не е ранен ,значи нашите предположения нещо се разминават! Мисля ,че с тази риза е в колата при катастрофата!!
Сигурно за втори път се връща при Еда ,за да говорят!!

Носи си гривничката от Еда!
Неговата рана според мен не е от катастрофата, а от боя с Толга. Няма други следи, освен на шията!

# 23
здравейте момичета .Вече сме в новата тема .Дежаву огромни благодарности.  bouquet

# 24
Не бързайте да се радвате! Г-жа Броненосец преведе,че това неочаквано събитие ЩЕ ГИ ЗАТРУДНИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ. С какво нередовния брак на Харун-Мелда би затруднил всички?

Мила, НЕ ЗНАМ ЗАЩО СВЪРЗВАТЕ МНЕНИЕТО НА ЕДИН ТУРСКИ ФЕН СЪС РЕЗЮМЕТО, ТОВА Е САМО МНЕНИЕ

# 25
  • Варна
Здравейте, момичета и момче! Hug Hug Hug
Днес и за миг не можах да вляза в темата поне да прегледам какво си пишете и да се порадвам на коментарите и закачките ви. Идвам сега и гледам  #Crazy нова тема!!! Браво!
Имах много работа в адската жега, щото тука море, ама пак е горещо, че и много влажно, но музата ме посети край вентилатора в службата:

Бременност

Еда пак е бременна май,
че сърцето й не трай-
на Харун се отдаде,
в ръцете му се предаде.

Ето,че пак е с дете под сърцето
и как ще си покаже лицето,
като два пъти тука
съвсем сгази лука?!

Толга за втори път баща ще става
без дори да е видял Еда
как дрехите си сваля-
пак идва му на главата беда.

Еда обяснения трябва да дава-
как стана така,
че от прословутия Хаккъ забременява
втори път за две лета.

Толга,горкия,едва си държи главата-
тежат му рогата;
Еда пак добре се представи-
Харун не можа да забрави!

Татко Харун, и твойта не е лека!
Трябва да го даваш по- полека,
че както е тръгнало-по дете на година,
ще напълните скоро детска градина!

# 26

Мила, НЕ ЗНАМ ЗАЩО СВЪРЗВАТЕ МНЕНИЕТО НА ЕДИН ТУРСКИ ФЕН СЪС РЕЗЮМЕТО, ТОВА Е САМО МНЕНИЕ
Мисля ,че неочакваното събитие е свързано или с Джемил , или с Харун!!
А това ,че Толга ще каже "не",ми прилича на кьор фишек.!

# 27
  • Русе
Дани, браво! smile3501 smile3501 smile3501
Липсваше ми днес,но било за хубаво! Я каква "здрава" Бременност" ни зарадва?! smile3521 smile3521 smile3521 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 28
дани и твоята муза няма почивка .БРАВОООООООООООООООО..............  bouquet Heart Eyes

# 29
Здравейте, момичета и момче! Hug Hug Hug
Днес и за миг не можах да вляза в темата поне да прегледам какво си пишете и да се порадвам на коментарите и закачките ви. Идвам сега и гледам  #Crazy нова тема!!! Браво!
Имах много работа в адската жега, щото тука море, ама пак е горещо, че и много влажно, но музата ме посети край вентилатора в службата:

Бременност

Еда пак е бременна май,
че сърцето й не трай-
на Харун се отдаде,
в ръцете му се предаде.

Ето,че пак е с дете под сърцето
и как ще си покаже лицето,
като два пъти тука
съвсем сгази лука?!

Толга за втори път баща ще става
без дори да е видял Еда
как дрехите си сваля-
пак идва му на главата беда.

Еда обяснения трябва да дава-
как стана така,
че от прословутия Хаккъ забременява
втори път за две лета.

Толга,горкия,едва си държи главата-
тежат му рогата;
Еда пак добре се представи-
Харун не можа да забрави!

Татко Харун, и твойта не е лека!
Трябва да го даваш по- полека,
че както е тръгнало-по дете на година,
ще напълните скоро детска градина!
Дани ,ти ме накара да се смея с глас.
Може да не си имала време да прочетеш последните страници на темата ,но там имаше провокации за теб.
Трябваше да те стимулилират да събереш повечко творчески материал,че бай Ганьо от сутринта се е разписал!
Но виждам ,че ти и без това си се справила чудесно!!

Общи условия

Активация на акаунт