Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 777
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Днес във форума наш ,цари пълна тишина.
И това е така ,защото е вторник ,остава само един ден до новата серия.Всички фрагменти, резюмета,интервюта ,слухове и т.н. са разнищени основно - до най- малката подробност!!
Все пак обаче аз мисля да изкажа още едно мнение по въпроса,който ни мъчи от дни!
Какво ще е това неочаквано развитие ,което ще направи живота на всички по- труден!

Еда казва заветното"да",Толга също казва "да",но точно когато да подпишат,се появява Харун.Еда го вижда ,предполага за какво е дошъл ,става и лошо и припада!
Тогава ,кака и бъдещия съпруг се втурват да помагат,но се налага да се включи и батко ,защото ,както знаете/ама само вие го знаете/Еда е натежала preggo ,Толга също/тежат му рогата/ smile3536
Отиват в болницата,там правят обстоен преглед на болната и разбира се веднага и пускат едни бързи изследвания   costumed050: doctor.
След около час излиза чичо доктор и казва :"Честито , кой е бащата  stork-boy stork-girl,за да го поздравя?" А как мислите ще отговорят кака ,батко и кандидат жениха!! smile3532

Това звучи много правдоподобно - настина ще направи живота на всички още по-труден. Но сигурно ще направи натиска да приключат с брака още по-силен от страна на Феяз, който си мисли, че и това дете е от Толга. А може пък вече на Джемил да му дойде в повече, понеже поне знае, че и двете деца не са от Толга. И да вземе да се заинати и да закъса със сърцето от притеснение. Това би отложило сватбата най-малко.

# 286
Днес във форума наш ,цари пълна тишина.
И това е така ,защото е вторник ,остава само един ден до новата серия.Всички фрагменти, резюмета,интервюта ,слухове и т.н. са разнищени основно - до най- малката подробност!!
Все пак обаче аз мисля да изкажа още едно мнение по въпроса,който ни мъчи от дни!
Какво ще е това неочаквано развитие ,което ще направи живота на всички по- труден!

Еда казва заветното"да",Толга също казва "да",но точно когато да подпишат,се появява Харун.Еда го вижда ,предполага за какво е дошъл ,става и лошо и припада!
Тогава кака и бъдещия съпруг се втурват да помагат,но се налага да се включи и батко ,защото ,както знаете/ама само вие го знаете/Еда е натежала preggo ,Толга също/тежат му рогата/ smile3536
Отиват в болницата,там правят обстоен преглед на болната и разбира се веднага и пускат едни бързи изследвания   costumed050: doctor.
След около час излиза чичо доктор и казва :"Честито , кой е бащата  stork-boy stork-girl,за да го поздравя?" А как мислите ще отговорят кака ,батко и кандидат жениха!! smile3532
hahaha hahaha hahaha hahaha

Да супер развитие ако е така ще го следя с голям кеф филма hahaha

# 287
   Чул те господ migi megi !!! Супер развитие

# 288

Това звучи много правдоподобно - настина ще направи живота на всички още по-труден. Но сигурно ще направи натиска да приключат с брака още по-силен от страна на Феяз, който си мисли, че и това дете е от Толга. А може пък вече на Джемил да му дойде в повече, понеже поне знае, че и двете деца не са от Толга. И да вземе да се заинати и да закъса със сърцето от притеснение. Това би отложило сватбата най-малко.
За Джамил още по-добре ще има къде да спи и да ходят да го виждат понеже в резюмето пишеше че семейството почнало да му липсва

# 289
  • Варна
Тъкмо написах нещо и сървъра- бум! buria и ме изхвърли. После 10 мин нямам НЕТ- почнах да се ядосвам smile3516 още твърде рано и като почне "Незабравима" след малко- вече няма да са ми останали нерви! smile3515 Не знам как сте вие, ама ме жегата направо ще ме довърши- хем тук във Варна не е чак така ужасно жегаво както в Плевен или Русе да речем- винаги духа ветрец!  sweating
Днес цял ден ви чета коментарите kaffeetrmker_2 и 60% от мозъка ми мисли за проклетия фрагман и ужасната серия, дето ни чака в сряда. #Crazy Всяка дума ще е важна- най- вече ме интересува какво точно накара Еда да е така непреклонна в решението си да се ожени за Толга- от снимките във Фейса и фрагмана видях, че Харун и Еда говорят- какво ли ще си кажат, че резултатът ще е сватбата! newsm78

# 290
Много моля , ако някой има клипа в банята и след това когато Харун реше косата на Еда да го качи , че на моя комп. не се отваря.

# 291
Здравейте мили Незабравимковци!!!!!!

Искам да ви кажа нещо относно въпроса с цигарите в нашето отделение имахме фозик, който казваше, че всяко нещо в малки и разумни дози има стимулиращ ефект дори и радиацията това последното защото работим с радиоактивни източници, но само секса е с обратна пропорционалност в дозировката.Така, че без цигари наи добре, но ако ли не спазвайте дозировката.

Меги версията ти е много сладурска smile3521 smile3521 smile3521

А сега изстудете питиетата, нарежете мезетата, пред телевизора се настанете и за Незабравима се пригответе smile3508

# 292
Цитат
Цитат на: migi_megi в Вторник, 15 Юни 2010, 18:57
Днес във форума наш ,цари пълна тишина.......

Добре би било това да стане!

Но Толга трябва да е пълен ОЛИГОФРЕН, ако се съгласи да се ожени при това положение.....едно дете е приемливо, но две.... passifier и след като знае кой е бащата и знае че, майката изобщо не го обича!

# 293
Цитат

Но Толга трябва да е пълен ОЛИГОФРЕН, ако се съгласи да се ожени при това положение.....едно дете е приемливо, но две.... passifier и след като знае кой е бащата и знае че, майката изобщо не го обича!
Тогава пак трябва да стага куфарите и към Америка . newsm78

# 294
Много моля , ако някой има клипа в банята и след това когато Харун реше косата на Еда да го качи , че на моя комп. не се отваря.
Ако това ще ти свърши работа    http://www.bolumizle.com/Unutulmaz-568-41_4.html
41 епизод  4 част

# 295
  • Варна
Цитат

Не знам! newsm78 Може пък да рече да прави напук на Харун, щото знае, че той много ще страда от цялата тая ситуация- току- виж и Толга станал гадняр! smile3555 Че то като те бъзнат по достойнството и ти разчовъркат егото- може и звяр да станеш ( като Мелда) Crossing Arms

# 296
  • Русе
Меги,това съвсем не е НЕОЧАКВАНО! smile3532 smile3532 smile3532 Дани даже име му измисли?! А в турския форум спят,пак сме по-бързи! smile3508   На мен ми харесва подобно развитие, и бих искала да видя характерната брадичка на Аблата в коя посока е! smile3508 smile3508 smile3508

# 297
  • Варна
Ако това ще ти свърши работа    http://www.bolumizle.com/Unutulmaz-568-41_4.html
41 епизод  4 част
Две мнения- няма! newsm10 Това е един от най- красивите и силни моменти в сериала- направо има невероятно въздействие- гледала съм #Crazy го десетки пъти и всеки път съм като омаяна- цялата настръхвам! smile3521 Стахотна сцена! Peace

# 298
Цитат

Не знам! newsm78 Може пък да рече да прави напук на Харун, щото знае, че той много ще страда от цялата тая ситуация- току- виж и Толга станал гадняр! smile3555 Че то като те бъзнат по достойнството и ти разчовъркат егото- може и звяр да станеш ( като Мелда) Crossing Arms

Аз и това имах предвид под ОЛИГОФРЕН, дори и да реши да прави напук на Харун, ще провали собствения си живот заради едно ЕГО newsm78, е това ако не е МАЛОУМНА ПОСТЪПКА НА ИДИОТ  незнам кое е

# 299
http://vbox7.com/play:f328c23e

Общи условия

Активация на акаунт