Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 635
  • 754
  •   2
Отговори
# 360
  • Варна
Момичета,мислех,че ще е днес,но... върховната целувка ще бъде утре! newsm61 smile3515
И аз така си мислех ,но като проверих до края на 26 епизод има още 10 минути.
Е поне ще видим цялата случка в един епизод ,няма да я прекъснат!
Всъщност не се знае ,каква част от целувката ще видим ,ако си спомняте сцената с целувката на кея в Ава ,наште я дадоха доста поорязана!

Права си! Още преди доста време споделих, че ми е направило впечатление, че от нашите серии по  Нова са махнати някои кратки, но важни моменти- не съм сигурна, но мисля, че и в серията, дето я додаха тази вечер пак липсваха някои моменти?! newsm78

# 361
Предстоящата сватба ще е капката,която ще прелее чашата на търпението на Харун! Той напълно си дава сметка че ща загуби Еда окончателно, ВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА ГУБИ
[/quote]

Притиснат до стената играе ва банк! Какво по-логи4но от това!
Не може и да има сравнение със сватбата на Харун! Разли4ни са мотивите.Ожени се ,защото Мелда 4акаше дете!
 Основният коз на Харун е Ямур! Той губи детето си! Никой, ама никой не може да раздели бащата от детето му!

# 362

ХУБАВЕЛКО С МАЙКА СИ И С ПО-ГОЛЯМАТА СИ СЕСТРА

# 363
  • Варна
Предстоящата сватба ще е капката,която ще прелее чашата на търпението на Харун! Той напълно си дава сметка че ща загуби Еда окончателно, ВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА ГУБИ

Притиснат до стената играе ва банк! Какво по-логи4но от това!
Не може и да има сравнение със сватбата на Харун! Разли4ни са мотивите.Ожени се ,защото Мелда 4акаше дете!
 Основният коз на Харун е Ямур! Той губи детето си! Никой, ама никой не може да раздели бащата от детето му!
[/quote]
Ха дано!  newsm17Че ако сватбата стане факт- трудно ще го преглътна! smile3555

# 364
Разберете, катастрофата на Харун няма да е слу4аен инцидент. Ще бъде постановка!От тук на сетне неговите действия ще бъдат насо4ени единствено и само към разкриване на истината докрай! Но това няма да се разбере в следващия епизод.
Еда ми изглеждаше мъртвец, когато каза ДА!
Ако катастрофата е исценировка от Харун и Тарък съм съгласна ,но иначе - не.
Сценаристите вече два пъти вкарват Харун в болница,първия път след катастрофа.Не ми се вярва да допуснат да се потретят и то пак причината да е катастрофа. Но ако всичко е постановка ,вече е различно.Такова нещо до сега във филма не са показвали и е възможно да го направят.
Но пък от друга страна си мисля ,че Харун няма да стигне до такава крайност.Той знае ,че това ще съсипе семейството му ,най - вече майка му и не на последно място Еда.Затова си мисля ,че това не е "неочакваното развитие ,което ще промени живото на всички".

# 365
Нали си спомняш какво каза в една от сериите - ако загуби Еда, никой няма зна4ение!

# 366
# 367
Цитат
Хареса ми коментара ти - Харун каза "да", ама нищо не се случи през първата им брачна нощ с Мелда. Само че, ако се сещаш Еда едва не си изплака очите цяла нощ само като си мислеше какво ли става там. Не ми се мисли пък Харун, какъвто е ревнив, какви ще си ги фантазира- сигурно ще е пиян- залян в компанията на Бату ( щото да знаем какво си мисли)- ще е истински ужас за него!

Напълно е ясно че дори  и сватбата да стане факт, няма да има физическа изневяра от страна на Еда....проблема обаче е че, стават двама братя ,женени за две сестри, и едно дете  #Shocked #Shocked #Shocked е това е ситуация без изход

# 368
Или в последната серия - ако се разделим, по-добре да съм умрял! В този смисъл това е и бораба за живот!

# 369

Кой каза, 4е ако срещнеш на улицата този мъж, няма да ти направи впечатление!
Жива ще я одереме!

Мила, аз го казах. Да се подготвям ли за одирането?

# 370

На пръв поглед нямат нищо общо ,но като се загледаш си приличат!/ако е вярно изобщо ,че са майка му и сестра му/

# 371
Цитат
Напълно е ясно че дори  и сватбата да стане факт, няма да има физическа изневяра от страна на Еда....проблема обаче е че, стават двама братя ,женени за две сестри, и едно дете     е това е ситуация без изход

Е тогава дали ще има трети сезон ще зависи от турския СЕМ hahaha hahaha hahaha

# 372
Напълно е ясно че дори  и сватбата да стане факт, няма да има физическа изневяра от страна на Еда....проблема обаче е че, стават двама братя ,женени за две сестри, и едно дете  #Shocked #Shocked #Shocked е това е ситуация без изход

[/quote]

Толга може да й се наложи да изпълнява съпружеските си задължения. Харун от това се страхува най-много!

# 373
  • Варна
Цитат
Хареса ми коментара ти - Харун каза "да", ама нищо не се случи през първата им брачна нощ с Мелда. Само че, ако се сещаш Еда едва не си изплака очите цяла нощ само като си мислеше какво ли става там. Не ми се мисли пък Харун, какъвто е ревнив, какви ще си ги фантазира- сигурно ще е пиян- залян в компанията на Бату ( щото да знаем какво си мисли)- ще е истински ужас за него!

Истински кошмар! smile3555

# 374

На пръв поглед нямат нищо общо ,но като се загледаш си приличат!/ако е вярно изобщо ,че са майка му и сестра му/

kalamitsi, ако сравниш двете снимки по горе (Серхан гримиран и не гримиран), еднакво чаровен ли е. как мислиш?

Общи условия

Активация на акаунт