Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 594
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Да подразним лъвът,т.е. Дани с някоя и друга снимчица!!

Не знам за Дани,но на мен шнолата ми падна! smile3521 smile3521 smile3521
Така и п редполагах ,че ти ще си другата жертва!! hahaha hahaha hahaha hahaha
Останалите като си мълчим да не мислите , че гледаме спокойно и равнодушно?????? newsm03 newsm03 newsm03 newsm12
От всички във форума ,равнодушна към нашия Хубавелко е само БГ Хелп.
Ако греша ,нека ме поправи!!

# 436
  • Русе
Явно сценаристите са решили двамата братя да си приличат по характер. Да видим ще останат ли и двамата благородни до края?

# 437
Здравейте момичета,
аз пък си мисля, че няма да има инсценировка на катастрофа. Момента в който дават,че колата поддава е когато Харун си тръгва от срещата с Толга.
След това отива при Еда и тръгвайки си припада. Защо така си мисля, защото и при Толга и в колата и при Еда е със сивата риза. Ако раната на Харун е при боя с Толга, той би трябвало  като припада при Еда след това да се преоблече. Все пак ризата му е изцапана с кръв. По- късно във фрагмента давайки подаващата кола, би трябвало той да е преоблечен, а той е отново със сивата риза. Та затова си милсля, че той леко се удря с колата преди да отиде при Еда.

Да права си ,няма катастрофа , а само поднасяне .
Вчера бях подредила подобна хронология ,но то на човек от толкова много постове му се завива свят!!

Забравих да кажа:
Радвам се ,че се включи ,защото твоето мнение ,както вече съм казвала ,е много достоверно!
А пък когато съвпада с моето, още по ми допада!
Благодаря ти Меги, че цениш моето мнение, но доколкото си спомням май само веднъж до сега съм уцелила хронологията.

# 438
Моето мнение е,че филмът няма да свърши с 52 серии.Това за един рейтингов филм е недопустимо ,ще го раздуят да 70- 80 серии./между другото повечето турски филми са с по толкова серии./
Толга ще каже "да"/това го казвам със свито сърце/,Харун ще дойде с намерение да спре сватбата ,но ще се окаже ,че е закъснял.
Всички други варианти ,който от няколко дни коментирам ,са варианти ,които на мен ми харесват,но в действителност няма да се случат!!
[/quote]

Ееееееееееее!Нали официално се каза, 4е това е последен сезон!
[/quote]

последен е 100%

# 439
Дами и господа, съвсем сме се филмирали!

# 440
  • Варна
Да подразним лъвът,т.е. Дани с някоя и друга снимчица!!

Не знам за Дани,но на мен шнолата ми падна! smile3521 smile3521 smile3521
Така и п редполагах ,че ти ще си другата жертва!! hahaha hahaha hahaha hahaha
Останалите като си мълчим да не мислите , че гледаме спокойно и равнодушно?????? newsm03 newsm03 newsm03 newsm12
От всички във форума ,равнодушна към нашия Хубавелко е само БГ Хелп.
Ако греша ,нека ме поправи!!
Малеее, тоя мъж хептен ни побърка, ей! newsm57 newsm57 newsm57 newsm57 newsm57

# 441
Не знам защо но на мен ми харесва повече костюмар!!

# 442
Дами и господа, съвсем сме се филмирали!
smile3521 smile3521 smile3521 smile3537 ku-ku smile3517

# 443
Благодаря ти Меги, че цениш моето мнение, но доколкото си спомням май само веднъж до сега съм уцелила хронологията.

[/quote]

Това беше  приятно да се чуе! Много 4естно!

# 444
  • Русе
Нали на 7 юли е последния епизод? За 3 епизода е невъзможно да разплетат всички интриги. По логика трябва да има 3-ти сезон.

# 445
Не че искаме да свъши сериала , но за да не стане разредена боза , като други да не цитирам ,че да им правя реклама трябва да свърши с този сезон.

# 446
Днес  се опитах да гледам "Любов назаем " и " 1001 нощ" да се отърся от треската "Незабравима", но нещо не се получи
Като се замисля няма да е зле да има трети сезон, колкото и неприятно да ми се струваше преди време.

# 447
# 448
  • Варна
Не че искаме да свъши сериала , но за да не стане разредена боза , като други да не цитирам ,че да им правя реклама трябва да свърши с този сезон.
И боза да стане- искам си я! smile3514 Това е любимата ми "боза"! newsm10 Третият сезон е направо необходим за феновете! newsm18

# 449

Общи условия

Активация на акаунт